Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
süperdiii canımm
mersi canımmmmmmmmm
hala eczanedeyımm ayaklarımı üşüttüm galıba ve gaz yaptııı offff
bırak gitsin anacım:hihi::hihi::hihi::hihi:sıcak su torbası yokmu kız yapıp koy hemen ayacıklarına
Hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bütün gün disardaydim yeni geldim ay baya yogun bir gündü gelir gelmez testimi yaptim ve gülen yüzü gördüm resmen ellerim titriyor sanki hamilelik testi yapmisimda cift cizgiyi görmüs gibi oldum yarin gerdege giriyom bacilar dualarinizi esirgemeyin....:1::1::1:
canım bacım benim gerdeğede girecekmiş:hihi::hihi::hihi:dualarımız seninle bitanemmmm
tubbycim özeline bakar mısın?
bıktım artıkın bu özelden :böö::böö::böö:neden benim özelim bomboş:böö::böö::böö:
herkese selam kızlarrr bugun bıraz sinirliyim yorgunum ve gazlıyımm
:hihi::hihi::hihi::hihi:
hoşgeldın canımm

boncuğu bende merak edıyorumm inşallah bebeğide o da ıyıdır
inşallah iyidir uzun süredir sesi çıkmıyor yine

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inş.canım sonrada sıra size gelsin inşş.
amın cnm ıns ıns bızede az kaldı ıns 3 4 ay sonra ıns bızde önce hamıs sonra oglusumuz gelıyo dıyecez burdan rabbımın ıznı ıle

Kızlar ben kapatıyorum yarım saate çıkıcam hesaplarımı yapıcam kendınıze iyi bakın öptümmm
kapa kapa cnm ya cok yoruldun bugun allah rahatlık versın hemen gıt yat dınlen bol bol

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bende tam onu soracaktim canim kafam karisik o konuda sen olsan hangisini denerdin ya esim yumurta aki olayina cok kizar bence birak deneme yapmayi dus aldirmadan yataga almaz beni......:alsana:
cnm ben yum akını dusunuyom ama karbonatda tutan cok var bılmıyomkı korbonatıda 2 3 gun önce azar azar koymaya baslayacaktın yaptınmı??

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
haskena hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız.bence karbonatı yap yani ben olsam onu yapardım.hem yapması daha kolay hemde kokusuz:ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar