Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar nasılsınız nefret ediyorum pazardan ve p.tesinden hiç iş bitmiyo amann yoruldum sıkıldım artık bu işlerden imdadaddddddddddd bağırasım var valla

OP
M

minietek

Misafir
ayrıca konumuzla pek alakalı değil ama bişey buldum okuyun bir isterseniz
30 Yaşından sonra kadın.
Andy Rooney der ki...
Yaşım ilerledikçe, en çok otuz yaşını aşmış bayanlara değer vermeye başladım.
İşte bunun sebeplerinden bir kaçı:
Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp "ne düşünüyorsun?" diye sormaz...
Umurunda degildir çünkü ne düşündüğünüz.

Otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV 'nin karşısında yanınızda oturmaz.......
Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.

Otuz yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir...
Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.

Otuzunu asmış cok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkinda ne düşündüğünüzü önemser.

Otuz yaş üstü kadın coğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymustur.
Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.

Otuzunu aşmış kadın, ağırbaşlıdır.Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, size vururken de hic tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak...

Otuzunu asmış kadın övgüler yağdırmakta cok bonkördür, çoğu hak edilmemis bile olsa...
cünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.

Otuzunu asmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir...
Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.

Otuz yaşın üstündeki kadın sizin onun arkadaşına ilgi duymanızı hiç sallamaz..... arkadaşının onun aldatmayacağını bilir.

Kadınlar yasları ilerledikce medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur... Onlar her haltınızı bilirler.

Otuz yaşını aşmış bir kadın Kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona cok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur...

Otuz üstü kadınlar açıksözlü, doğrucu ve dürüsttürler... Onun icin ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur...
Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir...
Eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.
süperdiii canımm

hala eczanedeyımm ayaklarımı üşüttüm galıba ve gaz yaptııı offff

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bütün gün disardaydim yeni geldim ay baya yogun bir gündü gelir gelmez testimi yaptim ve gülen yüzü gördüm resmen ellerim titriyor sanki hamilelik testi yapmisimda cift cizgiyi görmüs gibi oldum yarin gerdege giriyom bacilar dualarinizi esirgemeyin....:1::1::1:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Hepinize iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben bütün gün disardaydim yeni geldim ay baya yogun bir gündü gelir gelmez testimi yaptim ve gülen yüzü gördüm resmen ellerim titriyor sanki hamilelik testi yapmisimda cift cizgiyi görmüs gibi oldum yarin gerdege giriyom bacilar dualarinizi esirgemeyin....:1::1::1:

Ohhh gözün aydın ola,peki tam olarak kaç saat sonra gerdeğe giriyorsun nasipse?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Hepinize selam, havalı yaprak, egem, minietek...
Miniş sen hala çalışıyorsun:(
a.s canım demek havalı yaprakk haa heçç işim olmaz şekerim havayla falan isterdim ama keşke biraz olsaydı bazen çok mütevazi olmakta insanı eziyo ama yok karakter meselesi havamla çarparım seniii :hihi::hihi::hihi: heheh haskena bi taraftan ben bi taraftann

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kız vallaha bende heyecanladın ay ıns bacm hamıs haberlerınıde alırız bu ay ıns her gun yapıyodun demı testı gunde bır kere olarakmı yapıyodun cnm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hah şükür hadi gözünaydın ne denir rastgelemi desek bol şansmı desek hayırlısı bakalım

napcan kız saatini çarşaf toplamayamı gidicen :hihi::hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Ay ben 36 saat sonra deneme yapacam dedim sabah yaptigimda gülen yüz cikmamisti ama nerden baksan sabah yaptigimla sonraki yaptigim arasindan en az 6 saat gecti ya en iyisi gülen yüzü gördügüm saatten sonraki 36 .saate yapayim diyom kisaca yarin aksam büyük gün.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar