OP
fıstıkım
Misafir
- #25.241
ha birde yumurtladığımı hissettiğim gece oldu
anladım cnm sağol tekrar hayırlı olsun
ha birde yumurtladığımı hissettiğim gece oldu
annneeeeyyy tubby gelmiş yorumları okumuşşşşşşşşşşşBir yoğurt eksikti, evdeki bütün gıdalar gitti bolu tüneline((...
valla grosmarket burası yokyok anlıcan tuubbyy
Senin dileğin başım üstüne ancak ennnnlerin en gıcığı kategorisinde sen yarışırsan. :lululu:Bu arada şunuda eklemeden geçemeyeceğim ben kesinlikle mıymıy bir insan değilim.Eğer sen bana mıymıy diyorsan hayatında mıymıy insan görmemişsin demektir şekerim. Son olarak arkidiş bana mıymıyın tanımını yaparmısın?:yandanyandan: Gıcıksın gıcıkkkk 11833 seni
herkezde değişik değişik mazeret var :acep::acep::acep::acep:Ev bekleyenler çoğalıyor, hadi benim mazeretim ya sizin ne mazeretiniz var söyleyin bakayım???
Ev bekleyenler çoğalıyor, hadi benim mazeretim var ya sizin ne mazeretiniz var söyleyin bakayım??
Canım inanırmısın artık menemem yapmak istemiyorum. Tünele giren ağzıma girmesin, karbonat için sorun yok kullanmam yiyeceklerdeannneeeeyyy tubby gelmiş yorumları okumuşşşşşşşşşşş:ayk::ayk::ayk:
herkezde değişik değişik mazeret var :acep::acep::acep::acep:
Benimkide bugün çalışıyor bende haftasonları onsuz çıkmak istemiyorum. Vicdan azabı çekerim. Aramızdaki bağ güçlüdürvalla benim eşimle kızım gezmeyi dün yaptılar bende gitmek istedim ama ufaklık mızmızlanıyo diye bizi götürmediler bugünde evdeyiz
evet canım başlıcam nöbetıne falan lanet olsun yaa başım dönuyoooo
cnm kaça kdr orada olacaksın? Lanet okuma canım, iyi değil.
Birde nöbet zamanları eczaneler çok para kırarlar derler doğrumu? Eşimin bir arkadaşı eczacı kalfasımı neydi, neredeyse bir aylık kazanç sağlıyoruz demişti...
Benimkide bugün çalışıyor bende haftasonları onsuz çıkmak istemiyorum. Vicdan azabı çekerim. Aramızdaki bağ güçlüdür
Bu arada sende bir online oluyorsun bir offline takip edemiyorum
cnm tekrar hayırlı olsun yenı yasınız ıns ..bıdahakı seneye oglunla kutlamayı nasıp etsın mevlam ıns ..haklısın ya yorulmazmı ıns o kadar yogunluga elara nın dedıgı gıbı resım ıstıyoruzzzmerhaba arkadaşlar sonunda gelebildim nasılsınız? dün çok güzel bir doğumgünü partisi ardından evi topla sabah veli toplantısı ve gelip tekrar evi topla ve karşınızdayım.tahmin edeceğiniz gibi çokkkkkkkkkkkk yorgunum ayaklarım beni taşımıyor artık ama yorulduğumua değdi kızımın ilk doğumgünü çok çok çok özel oldu.şimdi geçmiş 12 sayfayı br okuyum gelirim...
cnm gecmıs olsun ya aman dıkkat et cnm ınan hıc bı bılgım yok bu konuda ama bol bol sıvı alımı saglıyolar bıldıgım kadarıylakimse var mı yardım dktr bebeğinn suyu az ddi çok lavaboya cıkmamdanda olabilirmiş suyu coğaltmam için ne yapmalıyım bnm aldığım gnlk sıvıyı kmse almıodr bol sıvı tüketiorm ama cok lavaboya cıkıorm ne yapacam zararı varmı erken doguma neden olurmu ?