OP
asidemet
Misafir
- #25.201
yaprak ve demet sizde silinn isterseniz
neyi bişey görmedim bennnnnnnnnnnnn
masumumda masumum
yaprak ve demet sizde silinn isterseniz
Yaprak senden farkli düsünmüyorum..............:sila:
kızlarrr öpüldünüz muhabbet süper ama anneme sonra kayınvaldeye gidicem yarın
kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrr
iyi gecelerr canımmmkızlar hepinize iyi gecelerrrrrrr
iyi uykular canım hepinize bende öptüm Allah rahatlık versinnne bizde cıkalım yaprak haskenaaa girin kolumaaa
öpüyorum hepiniziii
ii uykularrr
gülenyüz görünce adamında yüzü gülecek desene
Amin insaAllah......Hepimiz gönlündekini kucagina saglicakla alsin insaAllah....
Ya bizde Carsamba günü en son korunmali birliktelik oldu gülen yüzden 36 saat sonra dsünüyorum ben denemeyi cok uzun olacak gibi geliyor cinsel perhiz siz neler düsünüyorsunuz....
HASKENA canım ben oğlumda tek ilişkiydi diyebiliyorum eşim yanımda değildi arkadaşımında eşi uzaktaydı biz uzun ara ilişkiden oğullarımızı doğurmuştuk bence onu bile yapmasan olurdu korunmalıyı
Hayirlisi artik canim bende tek iliski deniyecem hani acaba uzun cinsel perhiz sperm kalitesini düsürürmü diye sordum ama sende ve arkadasinda tutmus insaAllah bendede tutar....
bakma canım önemli değilll akadaşımla oğlu olan bendim
kızlarrr öpüldünüz muhabbet süper ama anneme sonra kayınvaldeye gidicem yarın
e bizde cıkalım yaprak haskenaaa girin kolumaaa
öpüyorum hepiniziii
ii uykularrr
iyi gecelerr canımmm
iyi uykular canım hepinize bende öptüm Allah rahatlık versinnn
iyi geceler tekrarrrrr
haskena seni repledimm ,seni bu hafta cok ii motive etmemiz lazımm
Mimozacim testlerini hergun ayni saattemi yapmistin sen canim..sanirim denemeden once tekrar test yapmissin oyle okudum ve gulen yuzu gormemissin..ben eger gulen yuz yoksa ya yumurtlama olmadigini yada +12 lik kisma girdigini okumustum..sanirim o yuzden gulen yuzu gordukten 24 saat sonra civari iliski oneriyorlar..senin bilgin varmi cnm??ezel aldınmı sonunda.bak benim gibi yap.her sabah aynı saatte ölç.ateşinide ölç...
gülen yüzün çıktıktan sonraki gün kendine odaklan hissedersen çağır kocayı.tekrar test yap tabi öncesinde.hadi bakem bu ay tutcek inşallahhhhh
Elaracim bizim icin faydali iyonlar pozitif iyonlar yazicaktin heralde dimi cnm..cnm ben sana rep veriyorumm ama ezelinki kadar cok olmuyor maaleseff
300 puancık geliyor saadece
ezelinkinde 1 sıfır daha var
yani tam bilmiyorum ama mantıken söleyimm
toprak kötü elektirigi alır derlerr
burdaki kötü elektrik pozitif iyon olması gerekiyorr
cünkü bizim için faydalı olan şey negatif iyonlardır.
ama yinede araştıralım
elara tatilde hamile kalan arkadaşlarım var bikaç tane oğulları var,sanki çam ağaçları erkek bebek için uygun gibi geliyo,sen yine bi bak cnm nete
Selam Kizlarrr..
Mimozacim testlerini hergun ayni saattemi yapmistin sen canim..sanirim denemeden once tekrar test yapmissin oyle okudum ve gulen yuzu gormemissin..ben eger gulen yuz yoksa ya yumurtlama olmadigini yada +12 lik kisma girdigini okumustum..sanirim o yuzden gulen yuzu gordukten 24 saat sonra civari iliski oneriyorlar..senin bilgin varmi cnm??
Elaracim bizim icin faydali iyonlar pozitif iyonlar yazicaktin heralde dimi cnm..
Canim hani su himalayatuzu lambalari konusu vardiya..orda okumustum bende selale etekleri,daglar,deniz kiyilari,ormanlar negatif iyon acisindan zengin yerlermis..ama himalaya tuzu lambalari bunlardan bile daha etkili yaziyordu.yani ortama bu yerlerden daha fazla negatif iyon verebiliyor..yani erkek bebek icin negatif iyon yaramaz.pozitif iyona ihtiyacimiz var.Klimalar,Sigara dumani,lap-top,Tv,sac kurutma makinalari,mikrodalga firinlar,cep telleri,elektronik calisan benzer bircok seyin yaydigi pozitif iyona yani..umarim anlatabilmisimdir cnm..