Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar. Sabahtan beri bu 3. yazışım sitede sorun var sanırım sayfa olduğu gibi kapanıp hata veriyor. Akşam ben çıktım 3:00 e kadar oturmuşsunuz geçmişi görünce şaşırdım.

Tubbycim ablam yumurta takibi yaptırmadı. Zor hamile kaldığı için muayeneye gidişinde doktor bakmış yumurtalıklarına güzel gelişmiş demiş ve çatlatma iğnesi vuralım demiş. Hayırlısı artık bekliyoruz.

OP
E

Elara

Misafir
Elaracim bizim icin faydali iyonlar pozitif iyonlar yazicaktin heralde dimi cnm..

hayır dogru yazdım.
topraga basmak pozitif iyonlu yaparmı biizi diye soruldu
negatif iyonlar insanların geneli için zaten cok faydalı
pozitif iyonlarda tam tersi
topraga basmak kötü elektrigi alır derken burdaki kötü elektirik pozitif iyonlar olarak düşündüm ben. ve bu da insanlar için faydalı oldugundan topraga basmak negatif iyon yönden bizi (insanlar) olumlu etkiler
burdaki biz insanların geneli oluyor
cünkü pozitif ve negatif iyonların neler oldugunu bilen biri hangisi bize zararlı hangiis faydalı bilmesi lazım
ben sadece mantıken düşünüp yorum yaptım.yinede topraga basmak insana negatif yöndemi poziitf yöndemi etki eder araştırılabilir

OP
E

Elara

Misafir
Mimozacim testlerini hergun ayni saattemi yapmistin sen canim..sanirim denemeden once tekrar test yapmissin oyle okudum ve gulen yuzu gormemissin..ben eger gulen yuz yoksa ya yumurtlama olmadigini yada +12 lik kisma girdigini okumustum..sanirim o yuzden gulen yuzu gordukten 24 saat sonra civari iliski oneriyorlar..senin bilgin varmi cnm??

mimozada cvp verir mutlaka ama bende kendi fikrimi yazayım
clear blue de 1 kez gülen yüz cıkıyor zaten.gülen yüzden 24 saat sonrada olsa, 30 saatte sonrada olsa tekrar test yaptıgında yine gülen yüz cıkmaz zaten
öenmli olan gülen yüzden kac saat sonra ilişki oldugu.
mimozada gülen yüz cıktı ve 1 gün sonra ilişkiye girmişti.zamanlaması güzeldi yani.

crescent

Yeni Üye
Tepki
13
kızlar mehabaaa hepinize ii pazarlar..
ben okumayalı yeni hamişler var
hadi hayırlı olsun
hayırlı evlatlar olsun inşallah
ben diyet yapmaya başladım erkek kız diyeti falan değil
bildiğin zayıflama diyeti :cokkomik:
bu sabah 64.5 çıktım yaa off yaaa
bi 55 olsam ben de düşünürüm hamilelik falan..
bu arada reglimi dört gözle bekliyorum
4 nisan da regl oldum ve 28 gün sürüyo
bugün yumurtanın çatlamış olması gerekiodu ama asla akıntı falan yok
normalde olurdu şok oldum
biraz da ödüm pörtledi
adetin bittiği gün beraber olmuştuk ya hamile kaldıysam :uzgun:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Simdide ben geldim sen kaciyon....:dill:
Gitmeeeeeeeeeeeeeeeee........
Canın sağolsun canım:)
Valla genelleme yapma istersen burda şuanada oğlanı bulan iki kişi var biri canparçam biride ben havalarda falan değiliz herzamanki havamız neyse yine oyuz yapmaya çalışırken batırma bence
Hele yaprak senin havandan hiç geçilmiyor. Bir havalandın pir havalandın, üflesem yaprak olup uçacaksın:)
herkes ole değil teesüf ederimm:hihh::hihh:

Bu canparçam zaten başta havacı, Allahtan ben karacıyım. Bende Rabbim nasip ederse üçüncü olarak oğlana gebe kalırsam havalarda uçarım indirene aşk olsun. Laf aramızda havayolları şirketleri indirime girmişte:D

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
elara sen yapcan mı canım karbonat yumurta falan merak ettimn ben yoğurtta kararsızım da
Bir yoğurt eksikti, evdeki bütün gıdalar gitti bolu tüneline:(((...

:cokkomik::cokkomik: en mıy mıy katagosinde yarışcak tuby de

Senin dileğin başım üstüne ancak ennnnlerin en gıcığı kategorisinde sen yarışırsan. :lululu:Bu arada şunuda eklemeden geçemeyeceğim ben kesinlikle mıymıy bir insan değilim.:mendil: Eğer sen bana mıymıy diyorsan hayatında mıymıy insan görmemişsin demektir şekerim. Son olarak arkidiş bana mıymıyın tanımını yaparmısın?:yandanyandan: Gıcıksın gıcıkkkk 11833 seni:cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızlar mehabaaa hepinize ii pazarlar..
ben okumayalı yeni hamişler var
hadi hayırlı olsun
hayırlı evlatlar olsun inşallah
ben diyet yapmaya başladım erkek kız diyeti falan değil
bildiğin zayıflama diyeti :cokkomik:
bu sabah 64.5 çıktım yaa off yaaa
bi 55 olsam ben de düşünürüm hamilelik falan..
bu arada reglimi dört gözle bekliyorum
4 nisan da regl oldum ve 28 gün sürüyo
bugün yumurtanın çatlamış olması gerekiodu ama asla akıntı falan yok
normalde olurdu şok oldum
biraz da ödüm pörtledi
adetin bittiği gün beraber olmuştuk ya hamile kaldıysam :uzgun:

Merhaba, tehlikeli sularda yüzmüşsün. Belki bir minik aralık kapıdan kaçmıştır ne dersin:)
Bu arada 55 kg ideal ama boyun kaçtı canım?

crescent

Yeni Üye
Tepki
13
Merhaba, tehlikeli sularda yüzmüşsün. Belki bir minik aralık kapıdan kaçmıştır ne dersin:)
Bu arada 55 kg ideal ama boyun kaçtı canım?

yaaa öyle mi dersin?
ama adetin bittiği gün nasıl yumurta olussun
yani ben de oluşmuyodu
5 gün sperm kalsa bile yine olmuyodu
geçen hafta pazar olan oldu
ay inşallah değildir yaaa
benm boyum 162 cnm

OP
F

fıstıkım

Misafir
canparçam selam oğluşun hayırlı olsun cnm senin ufak bebeğin varken hamile kalmıştın dimi benimde bebeğim daha ufak bilmiyorum senin kadar cesaretli olabilirmiyim bizede dua edin noolur bende oğluş istiyom

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Canın sağolsun canım:)

Hele yaprak senin havandan hiç geçilmiyor. Bir havalandın pir havalandın, üflesem yaprak olup uçacaksın:)

Bu canparçam zaten başta havacı, Allahtan ben karacıyım. Bende Rabbim nasip ederse üçüncü olarak oğlana gebe kalırsam havalarda uçarım indirene aşk olsun. Laf aramızda havayolları şirketleri indirime girmişte:D

şekerim ben havalı ve hava atan insanlardan hoşlanmam ALLAH ın verdiğinle hava atmam şükrederim isteyen herkese nasip olsun derim alçakgönüllülükle üstüme yoktur havalandığım sadece bir yer var oda yatakodası aşkımın doruğu tarafından havalara uçarım

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparçam selam oğluşun hayırlı olsun cnm senin ufak bebeğin varken hamile kalmıştın dimi benimde bebeğim daha ufak bilmiyorum senin kadar cesaretli olabilirmiyim bizede dua edin noolur bende oğluş istiyom

ALLAH gönlünce versin şekerim kızım 5 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde isteyerek oldu bu duyguyu sende tadarsın inş

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yaaa öyle mi dersin?
ama adetin bittiği gün nasıl yumurta olussun
yani ben de oluşmuyodu
5 gün sperm kalsa bile yine olmuyodu
geçen hafta pazar olan oldu
ay inşallah değildir yaaa
benm boyum 162 cnm
Benim arkadaş 28 günde bir regl oluyordu ve adetin baslangıcından sayınca 8.gün eşiyle birlikteliğinden gebe kaldı canım. Neyse hakkında hayırlısı olsun cnm. Bu arada 64 kg fazla değil 60 olsan bile olur bence...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
şekerim ben havalı ve hava atan insanlardan hoşlanmam ALLAH ın verdiğinle hava atmam şükrederim isteyen herkese nasip olsun derim alçakgönüllülükle üstüme yoktur havalandığım sadece bir yer var oda yatakodası aşkımın doruğu tarafından havalara uçarım

Ben hava atmam ama havalıyımdır:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar