Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
a.s canım demek havalı yaprakk haa heçç işim olmaz şekerim havayla falan isterdim ama keşke biraz olsaydı bazen çok mütevazi olmakta insanı eziyo ama yok karakter meselesi havamla çarparım seniii :hihi::hihi::hihi: heheh haskena bi taraftan ben bi taraftann
Sıkıştırın masumu kuytuda, en masum kategorisinde yarışırım ben anca:)
evet canım montla oturup sobayı kapattırıp kapıyı açtıran ruhsuz bır halam var onun için hala çalısıyorumm
Canım dikkat et, üşütme bari ya. Hava soğuyor geceleri. Ama anlamadığım madem soba kapanıyor o zaman neden kapı açılıyor.
hah şükür hadi gözünaydın ne denir rastgelemi desek bol şansmı desek hayırlısı bakalım

napcan kız saatini çarşaf toplamayamı gidicen :hihi::hihi:
Heee kaynanalık yapacağım...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay ben 36 saat sonra deneme yapacam dedim sabah yaptigimda gülen yüz cikmamisti ama nerden baksan sabah yaptigimla sonraki yaptigim arasindan en az 6 saat gecti ya en iyisi gülen yüzü gördügüm saatten sonraki 36 .saate yapayim diyom kisaca yarin aksam büyük gün.....

kız dikkat et yarın akşam misafir kabul etme,gelen olursa da kapıyı açmayın gari:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kız yaprak sen ne cömert hatunsun,herşeye teşekkür ediyorsun seviyom kız ben seni,Allah herşeyi gönlüne göre versin işallah.

OP
M

minietek

Misafir
Sıkıştırın masumu kuytuda, en masum kategorisinde yarışırım ben anca:)

Canım dikkat et, üşütme bari ya. Hava soğuyor geceleri. Ama anlamadığım madem soba kapanıyor o zaman neden kapı açılıyor.

Heee kaynanalık yapacağım...

işte o mantığı bende anlamadım hiçç kapı açılınca boşa yanıyomuss allah bıldıgı gıbı yapsınn soğudun valla iştenden haladanda

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kız yaprak sen ne cömert hatunsun,herşeye teşekkür ediyorsun seviyom kız ben seni,Allah herşeyi gönlüne göre versin işallah.
Amnin canım allah hepimizin gönlüne göre versin bende hepinizi çok seviyorumm

kızlar ya ben boncuğu çok özledim ne yaptı acaba?
Valla bende hem özledim hemde çok merak ediyorum ikinci kemoterapiyi almıştır heralde nasıl acaba bebeği nasıl inş. bi problem yoktur

egem

Daimi Üye
Tepki
517
iyi akşamlar kızlar cumartesi sabahı ani bi karrala istanbula gittik biz kısa bi tatil yapalım dedik eşim işleri dolayısı ile gitti 3 saatlik bi eğitimi vardı ona gitti..bizi de götürdü yanında orda kaldık bi gece bu gün de gezdik bikaç saat önce geldik sizler nasılsınız ne var ne yok

OP
M

minietek

Misafir
cnm ya allah kolaylık versın okuyorum bugunden berı calıstıgınıda zor ya
sağol canımm tazmınatım olmasa varya hemen cıkıcam
Ay canım ya senin işinde zor Allah kolaylık versin zaten akrabayla iş yapılmaz diye boşuna dememişler yabancı biri olsaydı daha insaflı olurdu
aynen öyle canım 18 yasında gırdım buraya o zaman bu cümleyı duymamıstım bıle

OP
M

minietek

Misafir
iyi akşamlar kızlar cumartesi sabahı ani bi karrala istanbula gittik biz kısa bi tatil yapalım dedik eşim işleri dolayısı ile gitti 3 saatlik bi eğitimi vardı ona gitti..bizi de götürdü yanında orda kaldık bi gece bu gün de gezdik bikaç saat önce geldik sizler nasılsınız ne var ne yok

hoşgeldın canımm

boncuğu bende merak edıyorumm inşallah bebeğide o da ıyıdır

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hoşgeldin canım ne güzel değişiklik olmuş bizlerde iyiyiz saol

elara nasıl oldu geçmişe baktım biraz ama bişey göremedim herkez iyidir umarım
Elarada iyi regli oldu kurtuldu bekleyişten herşey yolunda yani

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız vallaha bende heyecanladın ay ıns bacm hamıs haberlerınıde alırız bu ay ıns her gun yapıyodun demı testı gunde bır kere olarakmı yapıyodun cnm

Canim duana Amin diyorum ben 10-13 gün arasi sadece sabahlari yaptim 13.-bugüne kadar sabah aksam iki defa yaptim bugün sabah cikmadi ama saat 20.45 de yaptigimda gülen yüz cikti....Zaten 13.günden sonrada akintilarim baslamisti....

hah şükür hadi gözünaydın ne denir rastgelemi desek bol şansmı desek hayırlısı bakalım

napcan kız saatini çarşaf toplamayamı gidicen :hihi::hihi:

Tesekkür ederim canim yaprak dualarinda olayim bacim hamislerin duasi kabul olur senin gibi bende oglan anasi olurum insaAllah tabi isteyen tüm arkadaslarim....

Haskenacım nasıl heyecanlısındır dimi? Allah gönlündeki oğluşu bu ay nasib eder işallah canım.dualarımız seninle...

Tesekkür ederim Umut kizinin dogumgünü kutlu olsun bahti güzel ömrü uzun olsun.....

kız dikkat et yarın akşam misafir kabul etme,gelen olursa da kapıyı açmayın gari:)

Edermiyim kiz kac aydir o geceyi bekliyordum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar