OP
asidemet
Misafir
- #25.821
HE VALLA BENDE sikildim artim kizim kuduruyor bebek bebek diye bir sansin dajha var Allah nasip ettiyse buyursun gelsin basim gözum ustune valla saglikli sihhatlian aaaaaaaa sendemı bcm massallah dun gece ne calısmalar olmus rabbım gonlundekını bekletmeden nasıp etsın ıns gurbetım ...nolur duanda bızıde unutma sende cnm
anam sorma yumurtlama gunumdu takvime gore dedim ya ALlah bismillah bide bugun doktorum var heeeeehoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsunda söyleseydin senin içinde bir gerdek odası açardık burdasaman altından su yürütüyosunnn haaaaa
allahım aklından geçeni bir çırpıda göbüşüne yerleştirsin
valla herkese dugun denek sonasi gerdege giriiikızz bernil gördünmü anacım habersiz iş yappiiiyy bunlar
he valla biraz ole olduuuu benim kafam deli kafama kodugumu yaparimmm vallaa:1:cnm ya supruz yaptı bıze gurbetım ıns en yakın zamanda da hamıs haberını verır ıns
hsb amin insAllahhh sorma ne calisma amaaaaagünaydın canımmm hoşgeldinn hadi hayırlısı olmuş dün gece herkez çalışmış
kız bacım altınları almaya başlayalım biz evdekiler yetmez kreş olacak burası allahın izniyleeeee
okurken öyle anladım
sen anlat ne yaptınız dün hiç gelemedin buraya yoğundun heralde
gurbetcım cnm ne guzel senın kız ıstıyo valla benım buyuk hıc ıstemıyo napcam bılmıyom...rengın senınkı ıstıyomu cnm???
ya şu telden girme olayını bir ben yapamıyorum ööffffffkizlar bugun annemlere gidicem oradan doktora gitcem
cumartesiye kadar kalicam okullar tatil arada telden girer bakarim size insAllahhh
gidene kadar buradayim arada goz atarim hazirlanayimmm bennnn
trenle gidicezzzz
hadi hayırlısı olur inşallahdün baya yogundum buraya girmeye fırsatım olmadı
bişiler yedik sonrada kardeşimin dogum günü için pasta kestik güzel gecti yani.
haftaya istemeyee gidilcek sanırım
kardeşimle aynı işyerinde calışıyorlar ama devamlı tartışma halindeler kıskanclık yüzünden
eşime söledimm o calıştıgı yere alcak kızı .bugün görüşmeye gitcek
gurbetcım cnm ne guzel senın kız ıstıyo valla benım buyuk hıc ıstemıyo napcam bılmıyom...rengın senınkı ıstıyomu cnm???
günaydınn hayırlı günler nasılsınız
canım tekrar koysanda bizde baksk bi yaaakese de bebeklerin ikisi de sol duvara yapışıktı tamamen yani solda duruyo her ikisi de buna göre kız mı erkek mi oluyoo
valla nerede bebk gorse saldiriyor opuyor oynuyor nunla send eyap sende yap deyip duruyor tek kiz yaa kizl olur umidinde yavrummm
sayfada misafirler olmasaydı dünkü resimelrden koycaktım sizeeee