Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
sabahi serifleriniz hayirli olsun fistiklarrr
asidemet, BerniL, Elara, minietek, renginnn, UMUT_11, yeşimm, _eZeL_
evet dün gece itibariyle temeli attik :eek:ys:bakalim ne olcek insAllah hayirlisi olurrr

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet dün gece itibariyle temeli attik :eek:ys:bakalim ne olcek insAllah hayirlisi olurrr
an aaaaaaaa sendemı bcm massallah dun gece ne calısmalar olmus rabbım gonlundekını bekletmeden nasıp etsın ıns gurbetım ...nolur duanda bızıde unutma sende cnm

OP
A

asidemet

Misafir

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsunda söyleseydin senin içinde bir gerdek odası açardık burda :cokkomik::cokkomik::cokkomik:saman altından su yürütüyosunnn haaaaa:cokkomik::cokkomik::cokkomik:allahım aklından geçeni bir çırpıda göbüşüne yerleştirsin

OP
A

asidemet

Misafir
haskena 1 yıldır bu topikte ve ilk kez denedigi için onu merak etmemiz normal cnm
ama biz herkesi merak ediyoruz aslında.senin gecen ayki denemendede merak etmiştikkk

anlaşılan oki daha elara uyanamamış ve uykusunu alamamış barutt gibi :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
sakın bana patlama eloşşşşş:cokkomik::cokkomik::cokkomik:bak kahve içmeye gelmem yoksa :cikolata::cikolata::cikolata:kekde getiririm sana

OP
E

Elara

Misafir
anlaşılan oki daha elara uyanamamış ve uykusunu alamamış barutt gibi :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
sakın bana patlama eloşşşşş:cokkomik::cokkomik::cokkomik:bak kahve içmeye gelmem yoksa :cikolata::cikolata::cikolata:kekde getiririm sana

haydaaaa:hihi:
gızzzz normal yazdımmm barut gibi filan degilim cok şükür.
adım cıkmış 9 a ,inmez 8 e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar