OP
asidemet
Misafir
- #25.801
kıskandım ama beni bukadar merak etmemiştinhaskenayı merak ettim ya bişiler yazmıştır diye geldimm,yoksa cok uykumm varr cnm
kıskandım ama beni bukadar merak etmemiştinhaskenayı merak ettim ya bişiler yazmıştır diye geldimm,yoksa cok uykumm varr cnm
an aaaaaaaa sendemı bcm massallah dun gece ne calısmalar olmus rabbım gonlundekını bekletmeden nasıp etsın ıns gurbetım ...nolur duanda bızıde unutma sende cnmsabahi serifleriniz hayirli olsun fistiklarrr
asidemet, BerniL, Elara, minietek, renginnn, UMUT_11, yeşimm, _eZeL_
evet dün gece itibariyle temeli attikys:bakalim ne olcek insAllah hayirlisi olurrr
sabahi serifleriniz hayirli olsun fistiklarrr
evet dün gece itibariyle temeli attikys:bakalim ne olcek insAllah hayirlisi olurrr
kızz bernil gördünmü anacım habersiz iş yappiiiyy bunlaran aaaaaaaa sendemı bcm massallah dun gece ne calısmalar olmus rabbım gonlundekını bekletmeden nasıp etsın ıns gurbetım ...nolur duanda bızıde unutma sende cnm
günaydın Elara hoşgeldin canım
kızz bernil gördünmü anacım habersiz iş yappiiiyy bunlar
kıskandım ama beni bukadar merak etmemiştin
cnm ya supruz yaptı bıze gurbetım ıns en yakın zamanda da hamıs haberını verır ıns
kız sen folıboladamı basladın cnm massallah rengıncım ne dıyım valla supersın amerıkalılarla mahkemelık olcam bende bı oglus yuzunden bakalım ne zaman
haskena 1 yıldır bu topikte ve ilk kez denedigi için onu merak etmemiz normal cnm
ama biz herkesi merak ediyoruz aslında.senin gecen ayki denemendede merak etmiştikkk
sende başlasan cnm artık,hiç sorma bernil gelir inş cnm
anlaşılan oki daha elara uyanamamış ve uykusunu alamamış barutt gibi
sakın bana patlama eloşşşşşbak kahve içmeye gelmem yoksa :cikolata::cikolata::cikolata:kekde getiririm sana
haydaaaa
gızzzz normal yazdımmm barut gibi filan degilim cok şükür.
adım cıkmış 9 a ,inmez 8 e
haydaaaa
gızzzz normal yazdımmm barut gibi filan degilim cok şükür.
adım cıkmış 9 a ,inmez 8 e
folıbolum evde var aslında hanı dedıgım dr ye gıtmısdımya dusunuyosan baslamalısın dıye yazmısdı bende aldım ölece duruyo