evet güneşin tablosu bir sabit durmuyor karının ateşi kendi gibi aynınerelerde o yaaa bitiremedimi işlerini -ciko
bilmiyorum canım ozamanlar biraz dışarda olacam diye yazmıştı
evet güneşin tablosu bir sabit durmuyor karının ateşi kendi gibi aynınerelerde o yaaa bitiremedimi işlerini -ciko
ohmassallah atesıne cnm ıns bu ay mehmedını karnına konsun ıns..cnm vallla ıyı gıdıyo dıyelım daha tam sıkı yapmıyorum o kadar takvıyelerım gelır ıns da hepsı beraber super olur...kızlaaaarrr hepinize günaydınlaaarrr bakın ateş tablom inci gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bernilcim teşekkür ederim canım iyiyim bomba gibiyim çok şükür sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Günaydın kızlarrr
ezel bernil hindabağını içtimi
günaydın kızlar nasılsınız
gunaydın .h .geldıngünaydın kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm
gunaydın .h .geldın
ohmassallah atesıne cnm ıns bu ay mehmedını karnına konsun ıns..cnm vallla ıyı gıdıyo dıyelım daha tam sıkı yapmıyorum o kadar takvıyelerım gelır ıns da hepsı beraber super olur...
gunaydın nbr kız takvıyelerı kulanıyon degısıklık varmı
hoşbuldumm nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
ezel bernil hindabağını içtimi
bernilcim ya ne kadar gecikti senin takviyeler inşaAllah gelir biran önceohmassallah atesıne cnm ıns bu ay mehmedını karnına konsun ıns..cnm vallla ıyı gıdıyo dıyelım daha tam sıkı yapmıyorum o kadar takvıyelerım gelır ıns da hepsı beraber super olur...
gunaydın nbr kız takvıyelerı kulanıyon degısıklık varmı
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm
hoşbuldumm nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
aha benım ekurum geldı bcm yaptınmı hındıbagını bunlar dalga gecıyo bızle
valla cnm kullanmaya başladık
ne gibi değişiklik olacak kız korkutma beni
renginnn nasıl değişikler olacak sen kullanıyon bcm
sagol cnm bomba gıbı sen...kızlar haskenayı merak edıyom neler denedı acaba cnmya ıns ömer berasına kavusur bu ay ıns
ıns en kısa zamanda sızde kalırsınız cnm ya öle deme ıns ...valla ben hatım azaladıkca bı motıve oluyomkı kızlar sormayın sankım hemen kalacakmısım gıbı gellıyo mehmedıme ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ınsay bende çok merak ediyorum ne yaptı acabaaaaaaa :1:
inşaAllah yaaa kavuşur ya bu topikte zaten herkez hemen hamiş kalıyor tek hamiş kalamayan umutla ben bu ayki talihli kesin haskena