Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlaaaarrr hepinize günaydınlaaarrr bakın ateş tablom inci gibi :)

bernilcim teşekkür ederim canım iyiyim bomba gibiyim çok şükür sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
ohmassallah atesıne cnm ıns bu ay mehmedını karnına konsun ıns..cnm vallla ıyı gıdıyo dıyelım daha tam sıkı yapmıyorum o kadar takvıyelerım gelır ıns da hepsı beraber super olur...
Günaydın kızlarrr

gunaydın nbr kız takvıyelerı kulanıyon degısıklık varmı:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ohmassallah atesıne cnm ıns bu ay mehmedını karnına konsun ıns..cnm vallla ıyı gıdıyo dıyelım daha tam sıkı yapmıyorum o kadar takvıyelerım gelır ıns da hepsı beraber super olur...

gunaydın nbr kız takvıyelerı kulanıyon degısıklık varmı:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

valla cnm kullanmaya başladık
ne gibi değişiklik olacak kız korkutma beni
renginnn nasıl değişikler olacak sen kullanıyon bcm

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel bernil hindabağını içtimi :cokkomik::cokkomik:

içer şimdi hiç kaçmaz :D

bernilcim ya ne kadar gecikti senin takviyeler inşaAllah gelir biran önce

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın renginn hoşgeldinnn canımmm

günaydın kızlarrrrrrrrrr ben geldimmm

günaydın canım hoşgeldin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay bende çok merak ediyorum ne yaptı acabaaaaaaa :1:

inşaAllah yaaa kavuşur ya bu topikte zaten herkez hemen hamiş kalıyor tek hamiş kalamayan umutla ben bu ayki talihli kesin haskena
ıns en kısa zamanda sızde kalırsınız cnm ya öle deme ıns ...valla ben hatım azaladıkca bı motıve oluyomkı kızlar sormayın sankım hemen kalacakmısım gıbı gellıyo mehmedıme ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar