OP
asidemet
Misafir
- #25.721
dualarımız onunla şimdi dikmiştir ayaklarınıhaskena isi bitirdimi acep
saat vermemisti dimi ayy hadi dua edelimm
dualarımız onunla şimdi dikmiştir ayaklarınıhaskena isi bitirdimi acep
evet canım bir oğlum varr şimdi yine yeni hamileyim ve ikiz bebek bekliyorum hayırlısı inşallah
dualarımız onunla şimdi dikmiştir ayaklarını
fazla beklemeyin derim zaman geçtikçe daha çok korkuyor insankiz maasallah sanaa
ben 6 aylik bebegim varken dogumun izlerini tasiyodum haalaa agri falan geliyodu karabasn gibi
simdide dot yemiyo ikinciyi ama hevese geliyorum boyle hamisleri duyunca
kızlar kasıklarım fena ağrıyorrr offffffffffff
fazla beklemeyin derim zaman geçtikçe daha çok korkuyor insan
niye noldu ki hayirdir
bende hasta olmusum farkinda olmadim ilk defa her ay yerleri tirmalardim
Sahih bir hadiste Allahın Rasûlü (s.a.v) şöyle buyurmaktadır:
Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse, Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki, her dua edişte o görevli melek Amin, bir o kadar da senin için der (Müslim, Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:
En çok kabul edilen dua, birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır (Buhari, Mezalim: 9; Müslim, Zikr: 88 Ebu Davud, Salat: 364; Tirmizi, Birr: 88)
hastalanmama daha var ahhhh bir bilsem:dertli::dertli:
cnm safra kesesi olur .kum ,taş döküyo alabilirsin. apandist olur. ağrı mı yoksa aralıklı sancımı ihmal etme cnm. inş. hafif geçer. yumurtlama günlerindemisin
haskena isi bitirdimi acep
yumurtlama günüm dündüü
belki ona bağlıdır cnm
cnm sagol... arkadaslar bırbırımız bol bol dua edelım... ALLAH RAZI olsun paylasımın ıcın cok guzel...Sahih bir hadiste Allah’ın Rasûlü (s.a.v) şöyle buyurmaktadır:
“Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse, Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki, her dua edişte o görevli melek “Amin, bir o kadar da senin için” der” (Müslim, Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:
“En çok kabul edilen dua, birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır” (Buhari, Mezalim: 9; Müslim, Zikr: 88 Ebu Davud, Salat: 364; Tirmizi, Birr: 88)
ınan sımdı yatsı namazımı kıldım bol bol dua ettım rabbım ıns bu aksam ömer berrasını yola cıkarır ıns