Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ben solda olunca kız sanıyordum kızlar ikisini de solda görünce fotoda kız sandım heycanım biraz da bundan ..
oğluma da bakayım bu haftalarda usg de ne tarafta dr vajinal usg yaptı için tam hangi tarafa baktı bilmiyorum ama bu çıktılarda bariz ikisi de solda

egem

Daimi Üye
Tepki
517
rabbim inşallah size de nasip eder ikiz oğlannn inşallah
bizim genlerde pek yok benim bildiğim
eşimin ababnnesi ikizmiş sadece tek bildiğim o
ilaç falan da kullanmadım ama 3 hamileliğimden 2 si ikiz zoldu rabbim in hediyeleri

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar selam herkese...
nasılsınız??
ben Türkiye'den döndüm::(
moralim hala bozuk....eşimin durumunu yazmıştım...hala aynı....çocuktan vazgeçtiii....
artık lafı bile yapılmıyor evde...
sizden naber...geçmiş coşmuş yine...
varmı yeni haberler...

breze hoşgeldin cnm,hiçbi erkek tek çocuk istemez bence,zamana bırakmalısın

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rabbim inşallah size de nasip eder ikiz oğlannn inşallah
bizim genlerde pek yok benim bildiğim
eşimin ababnnesi ikizmiş sadece tek bildiğim o
ilaç falan da kullanmadım ama 3 hamileliğimden 2 si ikiz zoldu rabbim in hediyeleri
bcm senın esının kullNDIDIgı CINKO artı vıtamınler baya bı ıse yarıyo ben bunu anladım massallah bebıslerıne kırkbırkere

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ben solda olunca kız sanıyordum kızlar ikisini de solda görünce fotoda kız sandım heycanım biraz da bundan ..
oğluma da bakayım bu haftalarda usg de ne tarafta dr vajinal usg yaptı için tam hangi tarafa baktı bilmiyorum ama bu çıktılarda bariz ikisi de solda

takılma oraya egem kakuleninde sağdaymış ama oğlu oldu,o sadece yüzdesi yüksek bi istatistik ama kesin değil

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bencede,vitamin artı beslenme egem o gün yazdıklarından başka eşin başka bi vitamin kullanmıyo sanırım,bide dr çinko kullanmışmı acaba egem
kız doktorlar bu bızım kulandıgımız takvıyelere cogu karsıdır bence dıye dusunuyorum bılmıyorum ama ben sanmıyorum kullandıgını...esın ıcıyomu rengın basladımı cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar