Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız valla ben vok yorgunum

temızlık yemek artı kızlar kek ıstedı onu yaptım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
olsun cnm :)
canım yumurta gelişimi ve çatlamasında bi sorun olmadı için kullanmadılar sanırım ..yadadr um tıbben pek inanmıyo bunlara bilmiyorum ki..bunları da dr un eşi denemek istemiş..
inşallah olur gönlündeki çok iyi niyetli bi aile çünkü..
bugün bebeklerimi gördüğümde inanamadım kocaman olmuşlar ciddi bebek şeklini almışlar maşallah
inşallah kızlarım geliyor hayırlısıyla

egemcım cnm sevındım bebıslerının ıyı olmasına ıns saglıcakla kızlarını kucagına alırsın ama bana bırı kız bırı erkek gıbı gelıyo cnm ıns gonlundekı olur gelısımler senın regl gununle aynımı onde veya arkadamı cnm gun olarak

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
olsun cnm :)
canım yumurta gelişimi ve çatlamasında bi sorun olmadı için kullanmadılar sanırım ..yadadr um tıbben pek inanmıyo bunlara bilmiyorum ki..bunları da dr un eşi denemek istemiş..
inşallah olur gönlündeki çok iyi niyetli bi aile çünkü..
bugün bebeklerimi gördüğümde inanamadım kocaman olmuşlar ciddi bebek şeklini almışlar maşallah
inşallah kızlarım geliyor hayırlısıyla

tamam cnm sağol yardımların için,sen anlatınca ben heyecanlandım maşallah inş cnm hayırlısıyla birbirinden güzel kızların olur

OP
F

fıstıkım

Misafir
Güzellerim yeni geldim.Kızımın 1.yaş kızamık ve pronökok aşısı vardı ay çok ağladı yavrum yakıyormuş ikisi de eve gelene kadar içini çeke çeke ağladı.geldik calpol verdim yatırdım ay çok korkuyorum işallah ateş yapmaz.sizinkilere yapmış mıydı kızlar?

Bu arada evimin yakınlarına dev bir akvaryum salonu açıldı.gelirken oraya uğradım ph ölçer sordum.4-5 çeşit varmış.en kesin sonuç vereni digital altındaki çubuğa biraz ilaç var özel onu çekip ölçüyorsun bir de 5 tane kitten oluşan var bir kit bir kere kullanılıyormuş 45 lira...diğeri 220 lira.ben 10 tane kit alıp 90 lira vercem.en kesin sonucu verenlerden biriymiş,10 tane de hem vaji hem de yumurta akı ph ölçmeye yeter dimi? 90 lira da ona ayıracaz anlaşıldı:(hayırlısı bakalım oğluşlarımız gelsin de razıyım,kızımdaki gibi 8-9 ay yatmaya da razıyım yeter ki gelsin oğluşum:)
canım benim kızımında bugün aşı günüydü fakat hava yağmurlu diye götürmedim aslında bahane biraz bende dayanamıyorum ağlayınca aklımca erteledim ama yarın mecbur götürcem pnömokok ve karma yapılcak bizimde ateş yapmamıştı geçen sefer ama paranox fitil önerdi doktor ateşi çıkarsa ayy iki aşı birden çok zor oluyo yaa bilmiyorum

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
selam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana-kop

oyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam kuzulara Allah sağlıkla kucağına almanı da nasib etsin gülüm.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
haskena inşallah bu gece yaradan sana gönlünden yakışıklı bi oğlan gönderir senin için dua edeceğim inşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlar nasılsınız valla ben vok yorgunum

temızlık yemek artı kızlar kek ıstedı onu yaptım

as bernil,aynen cnm bende şöyle köce bucak heryeri çektim temizledim,cumartesi kışlıkları kaldırdım ,dünde bende çocuklara portakallı kek yaptım dieti başlardayken biraz bozayım dedim,bernil portakallı kek bize kısmen uygun cnm,bide böreğe yumurtayı 2 ye düşürdüm,harcınıda kıymalı patatesli yaptım süper oldu ben haftasonları börek ve kek yaparım genelde çok seviyo benimkiler

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
egem bende bernil gibi düşünüyorum nedense sanki bi kız bi oğlan gibi geliyo,hatta sağdaki biraz daha tombiş ya o oğlan soldakide kız sanki,maşallah küçücükler daha ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım benim kızımında bugün aşı günüydü fakat hava yağmurlu diye götürmedim aslında bahane biraz bende dayanamıyorum ağlayınca aklımca erteledim ama yarın mecbur götürcem pnömokok ve karma yapılcak bizimde ateş yapmamıştı geçen sefer ama paranox fitil önerdi doktor ateşi çıkarsa ayy iki aşı birden çok zor oluyo yaa bilmiyorum

bende aşılardan sonra paranox fitil kullanıyorum çok işe yarıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar