haklısın cnm
ama ben hergün gidemem dr
uzak bana biliyosunn
olsun cnm
canım yumurta gelişimi ve çatlamasında bi sorun olmadı için kullanmadılar sanırım ..yadadr um tıbben pek inanmıyo bunlara bilmiyorum ki..bunları da dr un eşi denemek istemiş..
inşallah olur gönlündeki çok iyi niyetli bi aile çünkü..
bugün bebeklerimi gördüğümde inanamadım kocaman olmuşlar ciddi bebek şeklini almışlar maşallah
inşallah kızlarım geliyor hayırlısıyla
olsun cnm
canım yumurta gelişimi ve çatlamasında bi sorun olmadı için kullanmadılar sanırım ..yadadr um tıbben pek inanmıyo bunlara bilmiyorum ki..bunları da dr un eşi denemek istemiş..
inşallah olur gönlündeki çok iyi niyetli bi aile çünkü..
bugün bebeklerimi gördüğümde inanamadım kocaman olmuşlar ciddi bebek şeklini almışlar maşallah
inşallah kızlarım geliyor hayırlısıyla
canım benim kızımında bugün aşı günüydü fakat hava yağmurlu diye götürmedim aslında bahane biraz bende dayanamıyorum ağlayınca aklımca erteledim ama yarın mecbur götürcem pnömokok ve karma yapılcak bizimde ateş yapmamıştı geçen sefer ama paranox fitil önerdi doktor ateşi çıkarsa ayy iki aşı birden çok zor oluyo yaa bilmiyorumGüzellerim yeni geldim.Kızımın 1.yaş kızamık ve pronökok aşısı vardı ay çok ağladı yavrum yakıyormuş ikisi de eve gelene kadar içini çeke çeke ağladı.geldik calpol verdim yatırdım ay çok korkuyorum işallah ateş yapmaz.sizinkilere yapmış mıydı kızlar?
Bu arada evimin yakınlarına dev bir akvaryum salonu açıldı.gelirken oraya uğradım ph ölçer sordum.4-5 çeşit varmış.en kesin sonuç vereni digital altındaki çubuğa biraz ilaç var özel onu çekip ölçüyorsun bir de 5 tane kitten oluşan var bir kit bir kere kullanılıyormuş 45 lira...diğeri 220 lira.ben 10 tane kit alıp 90 lira vercem.en kesin sonucu verenlerden biriymiş,10 tane de hem vaji hem de yumurta akı ph ölçmeye yeter dimi? 90 lira da ona ayıracaz anlaşıldıhayırlısı bakalım oğluşlarımız gelsin de razıyım,kızımdaki gibi 8-9 ay yatmaya da razıyım yeter ki gelsin oğluşum
selam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana
slm kızlar nasılsınız valla ben vok yorgunum
temızlık yemek artı kızlar kek ıstedı onu yaptım
slm kızlar nasılsınız valla ben vok yorgunum
temızlık yemek artı kızlar kek ıstedı onu yaptım
canım benim kızımında bugün aşı günüydü fakat hava yağmurlu diye götürmedim aslında bahane biraz bende dayanamıyorum ağlayınca aklımca erteledim ama yarın mecbur götürcem pnömokok ve karma yapılcak bizimde ateş yapmamıştı geçen sefer ama paranox fitil önerdi doktor ateşi çıkarsa ayy iki aşı birden çok zor oluyo yaa bilmiyorum