canparçam hadi inşallah güzelim hayırlısı ile biri bari kız olur çok büğük ümidim var
umarım ikisi de kızdır 2 kız 1 oğlan süperr olur
umuta 18 deyken vurdu doktoruuucanım burada çatlatma iğnesinde yumurtaların boyutu önemliymiş bunu da dr tespit edebilir dedi...
20-22 mm olmadan en azından 19 u geçmeden çatlatma iğnesi bi işe yaramaz dedi..
uygun boyuttaki bi yumurtaya çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat içinde %95 çatlar dedi...çatlamayanlar da ciddi yumurtlama bozukluğu olanlar dedi..
kendine iii bak mehmetın annesikızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşaAllah
umuta 18 deyken vurdu doktoruuu
umutçum yumurta takibi yaptırsan daha sağlıklı olur sanki..
yumurtalarında çatlama sorunu var mı ki..
Güzellerim yeni geldim.Kızımın 1.yaş kızamık ve pronökok aşısı vardı ay çok ağladı yavrum yakıyormuş ikisi de eve gelene kadar içini çeke çeke ağladı.geldik calpol verdim yatırdım ay çok korkuyorum işallah ateş yapmaz.sizinkilere yapmış mıydı kızlar?
Bu arada evimin yakınlarına dev bir akvaryum salonu açıldı.gelirken oraya uğradım ph ölçer sordum.4-5 çeşit varmış.en kesin sonuç vereni digital altındaki çubuğa biraz ilaç var özel onu çekip ölçüyorsun bir de 5 tane kitten oluşan var bir kit bir kere kullanılıyormuş 45 lira...diğeri 220 lira.ben 10 tane kit alıp 90 lira vercem.en kesin sonucu verenlerden biriymiş,10 tane de hem vaji hem de yumurta akı ph ölçmeye yeter dimi? 90 lira da ona ayıracaz anlaşıldıhayırlısı bakalım oğluşlarımız gelsin de razıyım,kızımdaki gibi 8-9 ay yatmaya da razıyım yeter ki gelsin oğluşum
oktoruma sordum çatlatma iğnesi yumurtlama testlerini etkiler dedi..zaten çatlatma iğnesi lh hormonu dedi..ama çatlatma iğnesinden sonra çatlamayan yumurta sayısı az olur ama bunu sadece takiple yapılması gerektiğini dr gözetiminde olması gerektiğini söyledi..
klomen +çatlatma iğnesi o testlerde yalancı sonuç doğurabilir dedi..
baya bişey konuştuk akıla geldikçe yazarım kızlar
umut cnm senin kararın, inan bende düşünüyorum kafamda daha karar vermiş değilim,dr la konuşup hangisi uygun olacaksa onu yapmak gerekli,takip tamam inş ama klomen ve iğneyi bilmiyorumbenimde kafam karışık renginciğim
iğnemi olsam diye
dr şansı yükseltiyor dedi o yüzden aklımda soru işareti??
keşke egecim bunuda sorsaydın ?
Güzellerim yeni geldim.Kızımın 1.yaş kızamık ve pronökok aşısı vardı ay çok ağladı yavrum yakıyormuş ikisi de eve gelene kadar içini çeke çeke ağladı.geldik calpol verdim yatırdım ay çok korkuyorum işallah ateş yapmaz.sizinkilere yapmış mıydı kızlar?
Bu arada evimin yakınlarına dev bir akvaryum salonu açıldı.gelirken oraya uğradım ph ölçer sordum.4-5 çeşit varmış.en kesin sonuç vereni digital altındaki çubuğa biraz ilaç var özel onu çekip ölçüyorsun bir de 5 tane kitten oluşan var bir kit bir kere kullanılıyormuş 45 lira...diğeri 220 lira.ben 10 tane kit alıp 90 lira vercem.en kesin sonucu verenlerden biriymiş,10 tane de hem vaji hem de yumurta akı ph ölçmeye yeter dimi? 90 lira da ona ayıracaz anlaşıldıhayırlısı bakalım oğluşlarımız gelsin de razıyım,kızımdaki gibi 8-9 ay yatmaya da razıyım yeter ki gelsin oğluşum
umut cnm senin kararın, inan bende düşünüyorum kafamda daha karar vermiş değilim,dr la konuşup hangisi uygun olacaksa onu yapmak gerekli,takip tamam inş ama klomen ve iğneyi bilmiyorum
cnm sana yazmaya devam ederken klavyede gitti ok işareti kafasına göre gidiyo bikaç gündür neyse,egemcim acaba dr neden klomen çatlatma iğnesi kullanmadı,ikisininde şansını aynımı gördü ki,nasıl çatlatma iğneesi gebelik testini etkiliyosa ıh testlerinide etkiliyo mantıken düşününcede öyle cnm çok sağol sorduğun için,inş dr oğlu senin kızın olur cnm