Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena oğluşu yakalarsın işallah bu gece :hihi:
ayaklarını havaya dik kalmadan yat sağa dön ilişkiden önce sodayla cipste tüketin.

Amin canim insaAllah ....
Canim aylardir ezbere bildigim bilgilerin hepsi uctu kafam bom bos heyecan yaptim ana ilk kez gerdege girecek genc kizlar gibi oldum iyi oldu ayaklarimi havaya dikmeyi hatirlattigin saga yatacam aklimda .....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Renginnn bi defasinda oglum olursa ÖMER BERA kizim olursa SIRIN EDA koyacam adini dedim ya sende SIRIN ne hic duymadin yazdin bacim benim klavye türkce degil i ler büyük yazmiyor o sirin olacakti aklima gelmisken yazayim dedim...

tamam cnm rabbim sana hayırlısıyla ömer berayı nasip etsin,kız bi değişik oldum sanki seni hacca yolluyomuşuz gibi oldu:cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
tamam cnm rabbim sana hayırlısıyla ömer berayı nasip etsin,kız bi değişik oldum sanki seni hacca yolluyomuşuz gibi oldu:cokkomik:

Amin canim insaAllah sizlerinde gönlündekini nasip eder ay renginnn biliyormusun benim en büyük istegimdir Hacca gitmek her duamda Rabbimden dilerim hacca gitmeyi nasip etsin diye....

afiyet olsun canım kızlar OSMAN BATU nasıl oldumu yakıştımı eşimi arıcam sizin fikriniz ne

Güzel isim canim adiyla yasasin insaAllah Osman isminin yanina böyle bir isim sartti .....

kızlar işe gidiyorum kızımla karnımı doyururken bi bakim dedim,bazaları çektim,evin yarısını sildim,kalanınıda bitireyim görüşürüz

Kolay gelsin canim ....

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slm kizlarrrr sabah 9 da kalktim heryerim sizlamis dayak ymeis gibi kolay degil gidis gelis 5 saat guzel gecti yolculuk fakat kadin cok agliyor 7 ay olmus esini kaybedeli unutamam onu diyor hzuzrlu bir hayatim vardi diyor adam yaginda yanmis iki haftalik yanilmiyorsam mucadel etmis hastanede vefat etmis kimse yaci keder Rabbim gostermesinn

OP
M

minietek

Misafir
slm kizlarrrr sabah 9 da kalktim heryerim sizlamis dayak ymeis gibi kolay degil gidis gelis 5 saat guzel gecti yolculuk fakat kadin cok agliyor 7 ay olmus esini kaybedeli unutamam onu diyor hzuzrlu bir hayatim vardi diyor adam yaginda yanmis iki haftalik yanilmiyorsam mucadel etmis hastanede vefat etmis kimse yaci keder Rabbim gostermesinn

allah göstermesın kımseye sabır versın heran hersey herkese olabılırr

allah uzun güzel ömürler yazsın inş.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bugün yazamadım doğru düzgün sabah ancak geçmişi okudum sonra internette problem oldu öğleden sonrada muhasebeci geldi ancak girebildim

Ezel bugün sadece okuma günündemisin kiz yazsana altinlari donumun neresine takayim anlat tercübelerini:hulya:

Haskenamm ben çeyrekleri yumurtalıklerımın üstüne gelecek şekilde üstüne 4'er tane takıyorum benimde yumurtalama dönemime az kaldı yine başladım takmaya kocamda dalgaya başladı tabi karbonatalı suya başlamadım daha evde limon yoktu bu akşam başlicam inşaAllah

Elara bide sana bişey sorucam direk limon suyu içsek herhün bir bardak nasıl olur_? limonata gibi değilde sadece limon suyu içine bir iki paket stevia katsakta içsek ne dersin_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar