OP
ORKIDEM
Misafir
- #25.601
gurbet abla nereye gittiniz kadina cok uzuldum yaa
bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş
bakalım hayırlısı gerçi sağ salim olsunda
canım 36 saat sonra olmaz demişsin onlar ilaçsız ve iğnesiz sadece usg de bakmışlar yumurta boylarını ölçmüşler..eşi 36 saat sonra çatlar demiş en son muaynesinden sonra sanırım yumurta boyutuna göre ben de tam bilmi,yorum onun anlattıklarını paylaştım canım..
Bak şimdi üzüldüm. İnşallah rabbim sağlıklı bir erkek evlat nasip etmiştir.
gurbet abla nereye gittiniz kadina cok uzuldum yaa
canım 36 saat sonra olmaz demişsin onlar ilaçsız ve iğnesiz sadece usg de bakmışlar yumurta boylarını ölçmüşler..eşi 36 saat sonra çatlar demiş en son muaynesinden sonra sanırım yumurta boyutuna göre ben de tam bilmi,yorum onun anlattıklarını paylaştım canım..
alıntı yapmadan aklımda kalanları cevapladım ezelcim sen miydin..
doktorumun eşi dedi bana da..en son yumurta takibinden 36 saat sona ilişki oldu dedi...yani eşi 36 saatten önce çatlamaz demiş sanırım bende tam bilmiyorum şimdi o öyle dedi bana
selam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana
egemcim çok sağol cnm kısmetten öte bişey yok cnm,tedbirimizi alıp tevekkül edeceğiz cnm,bebeklerinede maşallah cnm allah nazardan saklasın
evet canım ellerinde de böyle bi fırsat varken keşke daha sıkı takip etmişolsalardı haklısın...anladım canım keşke ertesi günde baksalarmış inşaAllah Allah onlarada gönlündekini nasip eder
sağol canım hayırlısı ile sen de güzel haberlerle gel inşallah gerçekten çok mutlu oldum bende bu güncnm ne güzel ya cok sevindim inş. böyle herşey yolunda gider. ben beklıyorum daha bakalım 7 haftalık olsun oyle gidicem. sen benden bı hafta ondensın
benimde kafam karışık renginciğim
iğnemi olsam diye
dr şansı yükseltiyor dedi o yüzden aklımda soru işareti??
keşke egecim bunuda sorsaydın ?
amin yaa ALLAH bole acılar yasatmasınslm kizlarrrr sabah 9 da kalktim heryerim sizlamis dayak ymeis gibi kolay degil gidis gelis 5 saat guzel gecti yolculuk fakat kadin cok agliyor 7 ay olmus esini kaybedeli unutamam onu diyor hzuzrlu bir hayatim vardi diyor adam yaginda yanmis iki haftalik yanilmiyorsam mucadel etmis hastanede vefat etmis kimse yaci keder Rabbim gostermesinn
ÖMER BERAT çok güzel olmuş ALLAH gönlüne göre versin:sirin:kizlaarrr
aklinizda olsunnn benim oglusun adida OMER BERAT yada OMER ETHEM olucakk dua edin olsun hee
kız senın fasulyelerine koca maaşallah diyorum iii bak onlara birini gelin alacamselam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana
harfler eksik ve bazen karmaşık yazıyorum çok hızlı yazdım için kusuruma bakmayın heycanlandım bu gün çok