Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana-kop

egem

Daimi Üye
Tepki
517
canım 36 saat sonra olmaz demişsin onlar ilaçsız ve iğnesiz sadece usg de bakmışlar yumurta boylarını ölçmüşler..eşi 36 saat sonra çatlar demiş en son muaynesinden sonra sanırım yumurta boyutuna göre ben de tam bilmi,yorum onun anlattıklarını paylaştım canım..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bu arada benim kadın doğumcumun eşinden bahsetmiştim hamile diye..ona sordum bi yöntem denediniz mi diye 2 kızı vardı..3.bebeklerine hamilee yumurta takip etmişler..çatladıktan 36 saat sonra ilişkiye girmişler ve karbonatlu su ile 3 saat önce vaj.duş yapmışlar....
yani sizin yöntemlerle bire bir kızlar ben bu sayfadan önce malesef ki hiç bi bilgim yoktu bu konularla bilmediğim çok şey var ama epeyde bi bilgim oldu kendim için artık geç kaldım sanırım ama yine de bir kişiye bile yardımım dokunsa mutlu olurum :)
11 küsür haftada sanırım tam belli değil henuz cinsiyeti ama dr um gelişimine göre muhtemelen kız demiş :(
bakalım hayırlısı gerçi sağ salim olsunda

Bak şimdi üzüldüm. İnşallah rabbim sağlıklı bir erkek evlat nasip etmiştir.

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım 36 saat sonra olmaz demişsin onlar ilaçsız ve iğnesiz sadece usg de bakmışlar yumurta boylarını ölçmüşler..eşi 36 saat sonra çatlar demiş en son muaynesinden sonra sanırım yumurta boyutuna göre ben de tam bilmi,yorum onun anlattıklarını paylaştım canım..

egem sen çatladıktan 36 saat sonra yazmışsın ben ona olmaz dedim

egem

Daimi Üye
Tepki
517
oktoruma sordum çatlatma iğnesi yumurtlama testlerini etkiler dedi..zaten çatlatma iğnesi lh hormonu dedi..ama çatlatma iğnesinden sonra çatlamayan yumurta sayısı az olur ama bunu sadece takiple yapılması gerektiğini dr gözetiminde olması gerektiğini söyledi..
klomen +çatlatma iğnesi o testlerde yalancı sonuç doğurabilir dedi..
baya bişey konuştuk akıla geldikçe yazarım kızlar

egem

Daimi Üye
Tepki
517
alıntı yapmadan aklımda kalanları cevapladım ezelcim sen miydin..
doktorumun eşi dedi bana da..en son yumurta takibinden 36 saat sona ilişki oldu dedi...yani eşi 36 saatten önce çatlamaz demiş sanırım bende tam bilmiyorum şimdi o öyle dedi bana

egem

Daimi Üye
Tepki
517
harfler eksik ve bazen karmaşık yazıyorum çok hızlı yazdım için kusuruma bakmayın heycanlandım bu gün çok :)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

egemcim çok sağol cnm kısmetten öte bişey yok cnm,tedbirimizi alıp tevekkül edeceğiz cnm,bebeklerinede maşallah cnm allah nazardan saklasın

OP
E

_eZeL_

Misafir
alıntı yapmadan aklımda kalanları cevapladım ezelcim sen miydin..
doktorumun eşi dedi bana da..en son yumurta takibinden 36 saat sona ilişki oldu dedi...yani eşi 36 saatten önce çatlamaz demiş sanırım bende tam bilmiyorum şimdi o öyle dedi bana

anladım canım keşke ertesi günde baksalarmış inşaAllah Allah onlarada gönlündekini nasip eder

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana-kop

cnm ne güzel ya cok sevindim inş. böyle herşey yolunda gider. ben beklıyorum daha bakalım 7 haftalık olsun oyle gidicem. sen benden bı hafta ondensın

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
egemcim çok sağol cnm kısmetten öte bişey yok cnm,tedbirimizi alıp tevekkül edeceğiz cnm,bebeklerinede maşallah cnm allah nazardan saklasın

benimde kafam karışık renginciğim
iğnemi olsam diye
dr şansı yükseltiyor dedi o yüzden aklımda soru işareti??
keşke egecim bunuda sorsaydın ?

egem

Daimi Üye
Tepki
517
anladım canım keşke ertesi günde baksalarmış inşaAllah Allah onlarada gönlündekini nasip eder
evet canım ellerinde de böyle bi fırsat varken keşke daha sıkı takip etmişolsalardı haklısın...
ama yine de hayırlısı olmuyorsa da vardır yaradanın bir bildiği belki de erkektir inşallah henüz 11 haftalık sanırım
cnm ne güzel ya cok sevindim inş. böyle herşey yolunda gider. ben beklıyorum daha bakalım 7 haftalık olsun oyle gidicem. sen benden bı hafta ondensın
sağol canım hayırlısı ile sen de güzel haberlerle gel inşallah gerçekten çok mutlu oldum bende bu gün

egem

Daimi Üye
Tepki
517
benimde kafam karışık renginciğim
iğnemi olsam diye
dr şansı yükseltiyor dedi o yüzden aklımda soru işareti??
keşke egecim bunuda sorsaydın ?

canım burada çatlatma iğnesinde yumurtaların boyutu önemliymiş bunu da dr tespit edebilir dedi...
20-22 mm olmadan en azından 19 u geçmeden çatlatma iğnesi bi işe yaramaz dedi..
uygun boyuttaki bi yumurtaya çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat içinde %95 çatlar dedi...çatlamayanlar da ciddi yumurtlama bozukluğu olanlar dedi..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
çatlatma iğnesi erken vurulursa çok anlamlı olmaz yumurta çok küçük boyutta çatlamaz dedi..bunlar klomen ,çatlatma iğnesi ve doktor takibi ayrılmaz üçlü dedi..

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
slm kizlarrrr sabah 9 da kalktim heryerim sizlamis dayak ymeis gibi kolay degil gidis gelis 5 saat guzel gecti yolculuk fakat kadin cok agliyor 7 ay olmus esini kaybedeli unutamam onu diyor hzuzrlu bir hayatim vardi diyor adam yaginda yanmis iki haftalik yanilmiyorsam mucadel etmis hastanede vefat etmis kimse yaci keder Rabbim gostermesinn
amin yaa ALLAH bole acılar yasatmasın
:sirin:kizlaarrr
aklinizda olsunnn benim oglusun adida OMER BERAT yada OMER ETHEM olucakk dua edin olsun hee
ÖMER BERAT çok güzel olmuş ALLAH gönlüne göre versin
kız senın fasulyelerine koca maaşallah diyorum iii bak onlara birini gelin alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar