Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım benimki biraz antika!!
konusu bile konuşulmuyor evde..benim yaş31 ...zamana bırakma gibi bir lüksüm yok malesef..
ama bilmiyorum..Allah'a aklını başına alsın diye dua ediyorum..başka şansım kalmadı gibi
cnm mıllet o yasda daha yen evlenıyo sen dert etme ben 32 yım bak hala yapcam dıye ıgrasıyom onun ıcın herseyın ılacı zaman yataklarınızı kesınlıkle ayırmayın rabbım mutlaka sıcaklık verır cnm oda duzelır ıns...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız doktorlar bu bızım kulandıgımız takvıyelere cogu karsıdır bence dıye dusunuyorum bılmıyorum ama ben sanmıyorum kullandıgını...esın ıcıyomu cınkoyu rengın basladımı cnm

biraz fazla olması problem ama bence karşı olmazlar hepsi vitamin,mesela egemin eşi normalde kullanıyomuş,benim eşim ilk defa kullanıyo,insanın nasıl kan haplarını ara ara alıyosa bunuda alması lazım dönem dönem tabi belli olanlar var ya onlar

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
neyse kızlar namaz kılmadım daha gıdeyım bırazda kuranıkerımımı okuyayım gece gelırım ıns hepınıze ıyı aksamlar ....haskenacım dualarımdasın cnmm

allah kabul etsin bernil bizede dua et cnm bende bugün işlerden okuyamadım akşam okurum inş,daha yemekte yapmadım gidip bi zeytinyağlı kolay yemeklerden yapayım:cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Dostluk öldümü, amaç kontrol etmek:)
Yok kız ben seni zırt pırt döverdim:D

Diyosun....:zonk::zonk:

selam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana-kop

Ay canim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim...Bahtlari güzel ömürleri uzun olsun insaAllah...

haskena inşallah bu gece yaradan sana gönlünden yakışıklı bi oğlan gönderir senin için dua edeceğim inşallah

Cok tesekkür ederim canim Rabbim insaAllah dileyen herkesin kaderine saglikli ve hayirli evladlar yazsin banada bir erkek evlad insaAllah...

egem cok tatlılar allahım banada ıkız erkek evlat nasıp et rabbımmmm ıns....amın deyın kızlar nolur

AMIN AMIN binlerce milyonlarca defa AMIN......

neyse kızlar namaz kılmadım daha gıdeyım bırazda kuranıkerımımı okuyayım gece gelırım ıns hepınıze ıyı aksamlar ....haskenacım dualarımdasın cnmm

Cok sagol yol arkadasim Rabbim hepimize tatirsin bu duyguyu insaALLAH....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bencede,vitamin artı beslenme egem o gün yazdıklarından başka eşin başka bi vitamin kullanmıyo sanırım,bide dr çinko kullanmışmı acaba egem

canım eşim çinko,b12 alıyo dönem dönem bazı vitaminleri de alıyo ama isimlerini tam bilmiyorum birde çok dikkat eder kendine 40 a merdiven dayadı ama hala 25-30 yaşında gibi

doktora sormadım canım vitamin almışlar mı bilmiyorum

OP
O

ORKIDEM

Misafir
canım eşim çinko,b12 alıyo dönem dönem bazı vitaminleri de alıyo ama isimlerini tam bilmiyorum birde çok dikkat eder kendine 40 a merdiven dayadı ama hala 25-30 yaşında gibi

doktora sormadım canım vitamin almışlar mı bilmiyorum

oo masallah canim benim esimde aynidir hic yasini gostermez 6 yil once evlendik hatta o gunden daha genc 30 u gecti yasi maasallah diyelimm

bizde cocuk dogurcaz diye birakmayalim kendimizi bakimimiza sporumuza dikkat etmek lazim dimi ama :cokkomik:

OP
A

asidemet

Misafir
selam kızlar biz geldikkk
çok şükür bebekler gayet iyi kalp atışlarını gördük minik fasülyelerin inanılır gibi değil ama hemen şekillenmişler çok hızlı ilerliyorlar dedi drum şimdilik herşey yolunda şükürler olsun yaradana-kop
egem çok svindim canım darısı hepimizin başına
slm kızlar nasılsınız valla ben vok yorgunum

temızlık yemek artı kızlar kek ıstedı onu yaptım
bize yok demiiiiiiiii:cikolata::cikolata::cikolata::cikolata:
kızlar minik kuzuları ekledim görebildiniz mi..
maşallah fasülyelerim beni çok heycanlandırdı çok büğümüşler dedi drum
göremedim ama maşallah...........
kızlar selam herkese...
nasılsınız??
ben Türkiye'den döndüm::(
moralim hala bozuk....eşimin durumunu yazmıştım...hala aynı....çocuktan vazgeçtiii....
artık lafı bile yapılmıyor evde...
sizden naber...geçmiş coşmuş yine...
varmı yeni haberler...
kafana fazla takma vardır bundada bir hayır de bekle bakalım zaman ne getirecek
kimsecikler yok yine elara nerelerde kaç gündür karşılaşamadık
evle uğraşıyor sanırım
misafir gelecekti gitmedi daha heralde yaffff

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem senin kac cocugun var
3 oglun mu var yoksa:deli:
canım benim ilk gebeliğimden 21 haftalık hamile iken 2 tane oğlumu erken doğumla bebeklerimi kaybettim birinin kalbi durdu anne karnında 21 haftalıkken sezeryanla doğdular ama yaşamadı tabi diyeri de....:(
şimdi sonradan bir oğlum dah aoldu çok şükür 6 aylık
oo masallah canim benim esimde aynidir hic yasini gostermez 6 yil once evlendik hatta o gunden daha genc 30 u gecti yasi maasallah diyelimm

bizde cocuk dogurcaz diye birakmayalim kendimizi bakimimiza sporumuza dikkat etmek lazim dimi ama :cokkomik:
ben çok dikkat ederim kendime eşim de sever süsü o yüzden gayet dikkat ediyorum canım

OP
O

ORKIDEM

Misafir
canım benim ilk gebeliğimden 21 haftalık hamile iken 2 tane oğlumu erken doğumla bebeklerimi kaybettim birinin kalbi durdu anne karnında 21 haftalıkken sezeryanla doğdular ama yaşamadı tabi diyeri de....:(
şimdi sonradan bir oğlum dah aoldu çok şükür 6 aylık

ben çok dikkat ederim kendime eşim de sever süsü o yüzden gayet dikkat ediyorum canım
basinsagolsun canim melek oldular desene olsun diger tarafta sana kol kanat gerecek onlar uzulme

ayyy canim senin hem bebegin var hemde hamilemisin maasallahhh sanaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar