Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
akşam çok garip bi rüya gördüm kızlar ahala etkisindeyim..
kocaman bi traktör ve içinde bisürü çocuk gördüm ...
sonra 2-3 yaşlarında 2 oğlan çocuğu gördüm bembeyaz bi denizci takım içinde,gülümseyerek bana yaklaştılar anne diye...biziz ege ve efe sana kardeşlerimizi biz yolladık sevinmedin mi dediler..çok tatlıydılar simsiyah saçları vardı karnıma dokundular ve o ara uyandım.........

rüyadan sonra çok ağladım bikaç saat uyuyamadım
allah hayırlara vesile etsin inşallah

OP
M

minietek

Misafir
akşam çok garip bi rüya gördüm kızlar ahala etkisindeyim..
kocaman bi traktör ve içinde bisürü çocuk gördüm ...
sonra 2-3 yaşlarında 2 oğlan çocuğu gördüm bembeyaz bi denizci takım içinde,gülümseyerek bana yaklaştılar anne diye...biziz ege ve efe sana kardeşlerimizi biz yolladık sevinmedin mi dediler..çok tatlıydılar simsiyah saçları vardı karnıma dokundular ve o ara uyandım.........

rüyadan sonra çok ağladım bikaç saat uyuyamadım
allah hayırlara vesile etsin inşallah

çokk duygulandıımmm çokk güzellll canım yaaaaa bu ara çok duygusalım ağlıyorum herseye çok güzel meleklerın sağlıklı olsunlar ınsallahhh canım yaaaa

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Minik uyudu, büyük ayakta... Acaba ablamızıda zorla uyutsamda bende uyusam vicdansızlıkmı yapmış olurum? Ama 8'de kalkan çocuğuda şimdi zorla uyutmak vicdansızlık olur. Ama onunda beni gece uyutmaması vicdansızlık. Vicdanım mı gözlerim mi:)

OP
E

Elara

Misafir
Minik uyudu, büyük ayakta... Acaba ablamızıda zorla uyutsamda bende uyusam vicdansızlıkmı yapmış olurum? Ama 8'de kalkan çocuğuda şimdi zorla uyutmak vicdansızlık olur. Ama onunda beni gece uyutmaması vicdansızlık. Vicdanım mı gözlerim mi:)

bence ikisini aynı uyutsan daha ii olurdu
uyurkende ayrı odalara yatırki biri uayndıgında digerini uyandırmasın

slm Elara hoşgeldin listeyi yapmışsın
listeyi kopyalayıp yanlarınamı yazıcaz isimleri

h.b ezel
evet aynen öle olcak

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Sevgili Elara ikisini aynı anda uyutmaya çalışıyorum. Ancak minik uyandıktan 1-2 saat sonra uyku arıyor. Uyanık tutmaya çalışsamda o gözler gidiyor rüya alemine. Sende takdir edersinki çocuğun uykusu geldiği zaman bombalar patlasa yanında, genede uyuması engellenemez:)Bu arada ikiside ayrı odalarda cnm.

OP
E

Elara

Misafir
Sevgili Elara ikisini aynı anda uyutmaya çalışıyorum. Ancak minik uyandıktan 1-2 saat sonra uyku arıyor. Uyanık tutmaya çalışsamda o gözler gidiyor rüya alemine. Sende takdir edersinki çocuğun uykusu geldiği zaman bombalar patlasa yanında genede uyanmaz:)Bu arada ikiside ayrı odalarda cnm.

kibarlıktan kırılcan şimdiii
listeyi doldursanaa gızzz
ay niye kimse doldurmuyorr
herkes birbirinimi beklyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar