Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
GUNAYDIN KIZLAR ...
Bugun gunum var kahvaltıya gıdecem arkadasa ortalıgı topladım bırazdan hazırlanıp cıkıcam...bu arada esım bana araba alacakmıs aksam sölede ay cok sevındım kızlar cocuklarla arabasız olmuyo yaz da gelıyo

OP
E

_eZeL_

Misafir
GUNAYDIN KIZLAR ...
Bugun gunum var kahvaltıya gıdecem arkadasa ortalıgı topladım bırazdan hazırlanıp cıkıcam...bu arada esım bana araba alacakmıs aksam sölede ay cok sevındım kızlar cocuklarla arabasız olmuyo yaz da gelıyo

günaydın bernil afiyet olsun size
araba olayına çok sevindim inşaAllah gönlündeki gibi güzel br araban olur güle güle kullanırsın

OP
E

_eZeL_

Misafir
gecmıs olsun ezelcım ıns cıddı bısey yokdur cnm

canım bilmiyorum ki daha evvelde ağrı oluyordu sol yumurtalığımda ama sadece yumurtlama döneminde doktor bişey görmemişti temiz demişti şimdi sürekli ağrımaya başladı kist falanmı oluştu diyorum ya da acaba yumurtalıkların tıkalı olması böyle bir etki yaparmı sanırım ben rahim filmi çektirmeden rahatlıyamicam

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
iyiyim umut benim sol yumurtalığımda sürekli bir ağrı var geçen aydan beri çok şiddetli değil ama endişeleniyorum cumartesi doktora gidicem bakalım hiç geçmiyor bu ağrı
hayırdır cnm ya daha önce gittiğin zaman söylememişmiydin dr

GUNAYDIN KIZLAR ...

ayy ne güzel bi haber cnm bende kullnabilsem keşke :(
oğluşunuda alır bize gelirsin artık

OP
A

asidemet

Misafir
eksik bilgileri yazın lütfen
MAYIS
Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Barış|26 Mart|8 Nisan|30 Gün|8 Mayıs| |ilk Ay|3 Kızı|
Asidemet|1 Mayıs|10-15 Nisan|28 Gün| 1 mayıs|2. Ay|1 Oglu|
angelim|
haskena|
ezel|
Milkgirl|

canım benim beklenen sat 1 mayıs
GUNAYDIN KIZLAR ...

hayırlı uğurlu olsun canım allahım kazasız belasız kullandırsın :panter::panter::panter:artık arabam yok gelemiyorum diye mazeret yapamazsın bolbol görüşürüz-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bernilcim, şimdiden gözün aydın. Çocuklar olunca araba kesinlikle gerekli. Bu arada acemi değilsin değil mi? Yoksa valla arabana binmem:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
hayırdır cnm ya daha önce gittiğin zaman söylememişmiydin dr

:

söyledim sol yumurtalığım ağrıyor dedim ultrasonla baktı temiz bişey yok dedi yumurtladığın zaman orda hissedebilirsin normal dedi ama ben yumurtlama zamanları dışında da ağrı hissetmeye başladım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
benim kızda ufakken 6 da kalkardı :zonk:

6ya kadar uyusa gene şükrederim ama bunlar geceleri zırt pırt kalkıyor. Mesela küçük gece 3 de ayaktaydı. Saat 5.30da onun yatağından kalktım ve bir baktım ablamız uyanmış. Sonra onu yanına uzandım. Saat 7ye kadar uyumadık ablayla. Tam o daldı sonra küçük uyandı.Anla işte...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Bernilcim, şimdiden gözün aydın. Çocuklar olunca araba kesinlikle gerekli. Bu arada acemi değilsin değil mi? Yoksa valla arabana binmem:)
sagol cnm ewet cocuklarla zor valla ...kız gene sabah sabah guldurdun yok kız degılım bcm ehlıyetım ıkı senelık olduguna bakma öncesıde kacak kullanıyodum:hihi::hihi::hihi::hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
söyledim sol yumurtalığım ağrıyor dedim ultrasonla baktı temiz bişey yok dedi yumurtladığın zaman orda hissedebilirsin normal dedi ama ben yumurtlama zamanları dışında da ağrı hissetmeye başladım

anladım cnm
sen bilirsin tabiki takip ediyosan ağrını
ama tüp felan tıkalı değildir getirme aklına öyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar