Günaydın kızlaaarrrrrrrrr nasılsınız bugün_?
günaydın cnm sen nasılsın
Günaydın kızlaaarrrrrrrrr nasılsınız bugün_?
günaydın cnm sen nasılsın
gecmıs olsun ezelcım ıns cıddı bısey yokdur cnmiyiyim umut benim sol yumurtalığımda sürekli bir ağrı var geçen aydan beri çok şiddetli değil ama endişeleniyorum cumartesi doktora gidicem bakalım hiç geçmiyor bu ağrı
GUNAYDIN KIZLAR ...
Bugun gunum var kahvaltıya gıdecem arkadasa ortalıgı topladım bırazdan hazırlanıp cıkıcam...bu arada esım bana araba alacakmıs aksam sölede ay cok sevındım kızlar cocuklarla arabasız olmuyo yaz da gelıyo
gecmıs olsun ezelcım ıns cıddı bısey yokdur cnm
sagol cnm ıns rabbım hayırlıysa nasıp etsın cnm en bası ogünaydın bernil afiyet olsun size
araba olayına çok sevindim inşaAllah gönlündeki gibi güzel br araban olur güle güle kullanırsın
hayırdır cnm ya daha önce gittiğin zaman söylememişmiydin driyiyim umut benim sol yumurtalığımda sürekli bir ağrı var geçen aydan beri çok şiddetli değil ama endişeleniyorum cumartesi doktora gidicem bakalım hiç geçmiyor bu ağrı
GUNAYDIN KIZLAR ...
Bugun gunum var kahvaltıya gıdecem arkadasa ortalıgı topladım bırazdan hazırlanıp cıkıcam...bu arada esım bana araba alacakmıs aksam sölede ay cok sevındım kızlar cocuklarla arabasız olmuyo yaz da gelıyo
canım benim beklenen sat 1 mayıseksik bilgileri yazın lütfen
MAYISNick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Barış|26 Mart|8 Nisan|30 Gün|8 Mayıs| |ilk Ay|3 Kızı|
Asidemet|1 Mayıs|10-15 Nisan|28 Gün| 1 mayıs|2. Ay|1 Oglu|
angelim|
haskena|
ezel|
Milkgirl|
GUNAYDIN KIZLAR ...
Ne uyuması şekerim, bunlar kargaları bile sollarlar...sağol cnm sanada
böcekler uyuyomu
Ne uyuması şekerim, bunlar kargaları bile sollarlar...
hayırdır cnm ya daha önce gittiğin zaman söylememişmiydin dr
:
hayırdır cnm ya daha önce gittiğin zaman söylememişmiydin dr
ayy ne güzel bi haber cnm bende kullnabilsem keşke
oğluşunuda alır bize gelirsin artık
Ne uyuması şekerim, bunlar kargaları bile sollarlar...
benim kızda ufakken 6 da kalkardı :zonk:
sagol cnm ewet cocuklarla zor valla ...kız gene sabah sabah guldurdun yok kız degılım bcm ehlıyetım ıkı senelık olduguna bakma öncesıde kacak kullanıyodumBernilcim, şimdiden gözün aydın. Çocuklar olunca araba kesinlikle gerekli. Bu arada acemi değilsin değil mi? Yoksa valla arabana binmem
O zaman 5 sene sonra beni almaya gel. Biraz pişmen gereksagol cnm ewet cocuklarla zor valla ...kız gene sabah sabah guldurdun yok kız degılım bcm ehlıyetım ıkı senelık olduguna bakma öncesıde kacak kullanıyodum
söyledim sol yumurtalığım ağrıyor dedim ultrasonla baktı temiz bişey yok dedi yumurtladığın zaman orda hissedebilirsin normal dedi ama ben yumurtlama zamanları dışında da ağrı hissetmeye başladım
rengıncımgelemedı neyse kızlar ben kacar öpuyorum sızı