Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hah iste o dediginden canim yaa esim 3 cocuk istiyooo

3 çocuk bile istesen 4 eryaş ara versen 3.cocuğu 29-30 yaşında yaparsın bence kızın 4 yaşına gelene kadar bekle bu dönem sana psikolojik ve sosyal olarak çok ihtiyacı var.bu topikteki çoğu arkadaş 2.çocuk istiyoruz amna hemen hepimizin yaş ortalaması 30 ve üzeri yaşı daha küçük olan sadece 2-3 kişi var...e bizim için de normal değil mi???

OP
O

ORKIDEM

Misafir
3 çocuk bile istesen 4 eryaş ara versen 3.cocuğu 29-30 yaşında yaparsın bence kızın 4 yaşına gelene kadar bekle bu dönem sana psikolojik ve sosyal olarak çok ihtiyacı var.bu topikteki çoğu arkadaş 2.çocuk istiyoruz amna hemen hepimizin yaş ortalaması 30 ve üzeri yaşı daha küçük olan sadece 2-3 kişi var...e bizim için de normal değil mi???

aslinda anltacagim cok sey varda desifre olurum korkusuyla anlatamiyorum
zaten ilki benim istememle oldu esim istemedi daha erken diye ikinciyi onu bekliycem diyorum
bi yandanda elarayla ilk tanistigimizda bana kan yenileme testine bakmisti 2012 son demisti o korku var biraz sacma gelebilir
bide esimin yasi bayaa bi var erkek icin ileri yas sorun degil ama bi oglu olsun oyle cok istiyorum ki oda bana kizim yeter diyo
sunun oglu olmus diyincede gozleri buyuyo ayy cozemedim bu adami bennnn

OP
O

ORKIDEM

Misafir
umut gemisi aslinda dedigin gibi ara vermem cok iyi olacak haattaa bizim durumumuzda surekli konum degistiren birisinin tek cocukla kalmasi bile yeterli de iste anlatamadigim seyler var

OP
A

asidemet

Misafir
hiç iyi değilim hastayım diye evdeydim bugün komşular sözzde bana bakmaya gelmişler birinin ikiz bebekleri var hiç durmadılar birinin 4 yaşında oğlu var inanın bi dakka oturamadım.şimdi gittiler kasıklarım ağrıyor biraz uzandım yattığım yerden yazıyorum.eşime söylesem kızacak ama napıyım kapıya geleni geri mi çevireyim onların düşünmesi lazım hasta ve hamile olduğumu biliyorlar misafirlik gibi gelmişler off içim şişmiş size anlatıyorum napıyım.
aayyyy böyle düşüncesiz olanlara okadar kızıyorumkiii:zonk::zonk::zonk:
kızlar merabaa ben dün ilk denemeyi yaptım
varya film gibiydi yok şurubu iç yok adamı sıcak
duşa gönder yok bebek eşyesı at yatağın altına hepsi bittti....sonra uyu uyuuabilirsen niyeeee yaa ben şimdi hangi tarafa yatcam derdi sardı birisi izlese gülmekten ölürdü kızlarrr kız çocuk için sağa mı sola mı yatılıyordu
inşallah bu ay tuıtar çünkü
artıkın süt ürünleri ballar tahinler çok kilo aldımmm:cee:cee:cee:cee
kız biz kız bebişleri yerleştirene kadar duma gibi olacağız yaaaaaaaa ama inşallah tutmuştur seninki bu sefer
Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:
bizde burdaaaaaaaaaaa öldük meraktan ??????????
kız yanlış lınk vermısım

kızlar buna bakınnçok uygun fıyatı ama pek güzel değil 6 ay lık idare eder 2, bebeğim içinde kullanabılırım dımee
bencede çok güzel görünüyor ama kullanış açısından yinede araştır derim
Çoklu alıntı yapamıyorum bilmiyorum kusura bakmayın
burdan tebrik eden herkese çok teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
haskena ve ezel inşallh sizde bu ay hamile kalırsınız
hayırlı olsun canım
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın
canım çok zor ama allahım yanında ve yardımcın bizlerde burdan sana dualarımızla sahip çıkarız kalbini ferah tut umarım yanılıyorlardır dualarımız seninle
Bir arkadaşımın ısrarla 2. çocuğu istememesine rağmen spiralle gebe kaldığından bahsetmiştim, hatırlar mısınız? Hatırlarsanız birşey diyeceğim ama hatırlamazsanız gerek yok:1:
ortaya laf atıpkaçtın diyecektim ama anlatmışsın:panter::panter::panter:
Gidiyorummmmmmm Ömerim göbisimde......
Gidiyorummmmmmm soklar kalbimde..........
gez anacım gez hiç evde durma göbişindekide sayende gezmeci olacak .............
sobeeeeee
haskenaa kaptum yazdıklarınaa
ama şöle bişi var kızlarr
bu sayfa resmen ikiye bölünmüşş
siz burda kalmışsınız biz diger tarafta normal yazışıyordukkk
şimdi beni siteden attı sistem buraya düştüm
diger taraftaki arkadaşlar ii merak etmeyin:hihi:
neler olmuş yaaaaaaaaaaaaa
koltuklarıma örtü diktiriyorum adam ölcü almaya egldiii,kumaş kesiyorrr
cumartesi biter dedi dikimi
inş güzel olur yaa
bu arada 150 ye dikiyorrr cok uygun geldi banaa
kanepelerede 30 a dikecek
lütfen adresini ver banada lazım çünkü fiyatta süper
koltuklar giydirme olcak zatenn onların kayma olayı olmaz
kanepelerinde orta kısmına yapışkanlı bişi koycaklarmışş nasıl olcaksa artık
diktir bakalım birr
kızlar işte koltuklarım ve duvar rengi
şuan üstünde olan modelin aynısından olcak.
[/IMG]
göremedim göremedim bana özelden at resimleri yaaaaaaaa
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallh
inşallah canım hepimize rabbim hayırlı evletlar nasip eder

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Merhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet
tebrkler canım sağlıkla alırsın kucağına inşş.

gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın
Canım çok üzülüyorum senin için inan her duamda sende varsın inş. Allahım gönlüne göre verir kötü bi sonuç çıkmaz sağ sağlim bebğini kucağına alırsın acil şifalar diliyorumm

sobeeeeee
haskenaa kaptum yazdıklarınaa
ama şöle bişi var kızlarr
bu sayfa resmen ikiye bölünmüşş
siz burda kalmışsınız biz diger tarafta normal yazışıyordukkk
şimdi beni siteden attı sistem buraya düştüm
diger taraftaki arkadaşlar ii merak etmeyin:hihi:
Nolmuş yaw böyle nasıl bölündünüz başladıkmı seçmeye ilk liste geçerlimi doldurmaya başlayabilirmiyiz ELARACIM görüşemiyoruz kaçgündür gece mesaisini aksatmaya başladın ona göre gündüzde çok kalıyosunn bizi ihmal ediyosun :dertli:

Dünya güzellerimmmmmmm yeni geldim 23 nisan provalarım devam ediyor.Gelirken somon aldım bu akşam güveçte somon füme yapacağım kaşarlı ve sebzeli yyenlerin bayıldığı bir tarif...Önüne ezogelin çorbam var,yanına bol yeşil salata,arkaya da kalburabastı yaptım...Tabi benim somonum fırında yağsız fırınpoşetinde yaspılacak.ehh 8 kg vermişken diyetten taviz vermemek lazım dimi.Arkaya da meyve salatası yapcam kendime ohhhh.
Kız sen gerçekmisin şakamısın yaww hem çalışıyosun hem tatlıya kadar hazırlıyosun ben görmedim valla sen gibisini gören varsa sölesin robotmusun nesin bide yoğun tempoda çalışıyosun nası beceriyosun hala anlamadımm:acep::acep::acep:

OP
E

Elara

Misafir
slmmm
angel senin test pozitif cıkmış hayırlı olsunn
ben sabah gecmişi okumamıştım kacırdım yanii
bilgilerini ver ekleyim seni ilk sayfaya

sat
ilişki günlerin
adet döngün
bide dogum tarihini yaz bioyada bakayım
yöntem filan denedinmi.sana yollamıştım ben galiba dimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar