ya senin kasık ağrıların devam ediyo ya hamilesin gibisin geldi bana umut ben yazdığımı unutmuşumşimdi seni okuyunca hatırladım
yok cnm yaaaa bu kadar bekle takviyeler gelsin içmeden hamiş kal olacak iş değil
ya senin kasık ağrıların devam ediyo ya hamilesin gibisin geldi bana umut ben yazdığımı unutmuşumşimdi seni okuyunca hatırladım
belki 10. gün yumurtladın ,olamazmı sence
Evde patlıcan yok ama kabak var. Ne yapsam bilmiyorum...
kafam olmayacak diye bu kadar rahatken kaldıysam ne diyim artık
sanmıyorum 9. günden hamiş kalamam
bizim spermler bu kadar güçlü olamaz :1::1:
kızlar ya erkek bebek için yaz ayları iyi değil diyolar kışa doğrumu yapsak ne dersiniz
yok cnm yaaaa bu kadar bekle takviyeler gelsin içmeden hamiş kal olacak iş değil
o hiç belli olmaz cicimm.
hiç ummadıgın anda gelir göbişine konarrrr bebegin
kız bana yollarsın bak benımkı belkı ondan gelmıyodur
oh supersın bcm ellerıne saglık super 8 kılo vermende cnmDünya güzellerimmmmmmm yeni geldim 23 nisan provalarım devam ediyor.Gelirken somon aldım bu akşam güveçte somon füme yapacağım kaşarlı ve sebzeli yyenlerin bayıldığı bir tarif...Önüne ezogelin çorbam var,yanına bol yeşil salata,arkaya da kalburabastı yaptım...Tabi benim somonum fırında yağsız fırınpoşetinde yaspılacak.ehh 8 kg vermişken diyetten taviz vermemek lazım dimi.Arkaya da meyve salatası yapcam kendime ohhhh.
sanmıyorum ama gelirsede başım gözüm üstüne
sağlıklı olsunda yeter
2 kızım olur en fazla :cikolata::cikolata::cikolata:
cetvele göre yumurtluyon sen dimi
bugün yumurtlama günün oldugu içinde agrın olmuş olabilirr
sen cuhadan 2 tane alıyordun dimi.o belkide böle bi agrı yaptı.hani yumurtladıgını anlada calış diye
hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyor cünkü.böle yol gösteriyor sana galiba
bcm ya bızım gelın araklıkda kaldı kızı oldu nısanda hamıs kaldı oglu oldu daha ne dıyım bılmıyomkı
ewet ben buyugu mart ortancıyı ekım kucugu nısan da kaldım ama ıste nasıp meselesı cnmhaklısın cnm ya birinde kışın,birinde yazın ,birindede sonbaharda kaldım alakası yok
Dünya güzellerimmmmmmm yeni geldim 23 nisan provalarım devam ediyor.Gelirken somon aldım bu akşam güveçte somon füme yapacağım kaşarlı ve sebzeli yyenlerin bayıldığı bir tarif...Önüne ezogelin çorbam var,yanına bol yeşil salata,arkaya da kalburabastı yaptım...Tabi benim somonum fırında yağsız fırınpoşetinde yaspılacak.ehh 8 kg vermişken diyetten taviz vermemek lazım dimi.Arkaya da meyve salatası yapcam kendime ohhhh.