Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Dünya güzellerimmmmmmm yeni geldim 23 nisan provalarım devam ediyor.Gelirken somon aldım bu akşam güveçte somon füme yapacağım kaşarlı ve sebzeli yyenlerin bayıldığı bir tarif...Önüne ezogelin çorbam var,yanına bol yeşil salata,arkaya da kalburabastı yaptım...Tabi benim somonum fırında yağsız fırınpoşetinde yaspılacak.ehh 8 kg vermişken diyetten taviz vermemek lazım dimi.Arkaya da meyve salatası yapcam kendime ohhhh.

OP
E

Elara

Misafir
umut gemsii hoşgeldinn
ay bu yemekleri yapmaya üşenmiyonmu yaa
eline saglık ne diyim süpersin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Dünya güzellerimmmmmmm yeni geldim 23 nisan provalarım devam ediyor.Gelirken somon aldım bu akşam güveçte somon füme yapacağım kaşarlı ve sebzeli yyenlerin bayıldığı bir tarif...Önüne ezogelin çorbam var,yanına bol yeşil salata,arkaya da kalburabastı yaptım...Tabi benim somonum fırında yağsız fırınpoşetinde yaspılacak.ehh 8 kg vermişken diyetten taviz vermemek lazım dimi.Arkaya da meyve salatası yapcam kendime ohhhh.
oh supersın bcm ellerıne saglık super 8 kılo vermende cnm

OP
E

Elara

Misafir
sanmıyorum ama gelirsede başım gözüm üstüne
sağlıklı olsunda yeter
2 kızım olur en fazla :cikolata::cikolata::cikolata:

cetvele göre yumurtluyon sen dimi
bugün yumurtlama günün oldugu içinde agrın olmuş olabilirr
sen cuhadan 2 tane alıyordun dimi.o belkide böle bi agrı yaptı.hani yumurtladıgını anlada calış diye :D
hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyor cünkü.böle yol gösteriyor sana galiba:hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Boncukcum abimlerin ilk çocukları kızları yani 3 lü ve 4 lü testte down riski 1/300 çıkmıştı amniyosentez yapıldı ve sonuç temizdi şimdi dünya güzeli ve çok sağlıklı bir yeğenim var 4.5 yaşında...Allah bütük sen Allaha tevekkül et aklına kötü şeyler getirme,hayır düşün hayır olsun bitanem.Bu arada amniyosentezin nasıl yapıldığını yenge hanım anlatmıştı.doktor ultrasıon eşliğinde karnından çok çok ince bir iğneyle amniyo kesene girip sıvı alıyor bu arada hç kıpırdamaman ve nefesini işlem bitene kadar tutman gerekiyor sadece 1 dk lık bir işlem...Ağrı yapmıyormuş raHAT ol canım...Göreceksin hiç bir şey çıkmayacak.Ama sonuçların belli olması 1 aya yaklaşıyor.işte o bekleme süreci biraz stresli ama ağzından dua düşürme,Allahım çok büyük,bunlar senin için birer sabır imtihanı lütfen sabırlı ol bitanem,dualarımız seninle.sen gönül rahatlığıyla yaptır amniyosentezini...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cetvele göre yumurtluyon sen dimi
bugün yumurtlama günün oldugu içinde agrın olmuş olabilirr
sen cuhadan 2 tane alıyordun dimi.o belkide böle bi agrı yaptı.hani yumurtladıgını anlada calış diye :D
hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyor cünkü.böle yol gösteriyor sana galiba:hihi:

:D:D:D:D:D

inşallah canım inşallahhhh

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Teşekkür ederim elaracım sayfa çok yavaş bu arada sinir oldum.Bir yazı 10 snde yazılıyor ağır çekim sanki yaw:)Canım ne yapayım yemeğim hazır olunca her işim çabukbitiyor gece uyurken ertesi gün ne yapoacağımı planlar ve uygularım.çalıoşan bayan olunca da daha planlı ve pratik olmak zorunda kalıyorum.Bir de eve gelince ilk işim lavabo ve wc lerimi ovmak olur toz almayı da gün aşırı yaparım.wc ve lavabolar yüzüme ışıl ışıl gülmeli,gittiğim evde de hep ona dikkat edereim.Annecime de yemek verdim bugün 5 e kadar çocuğuma baktı yemek yapamadı yazık bugün bir de yorgun gidiyor evine zaten hiç kıyamıyorum.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

oh afiyet olsun umut gemisi ,maşallah süper 8 kilo

OP
E

Elara

Misafir
ay cok uyku bastırdı bei
kıızm uyanana kadar az şekerleme yapayımm
görüşrürüz kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar