Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Gurbetcim 3 kere rahim filmi çekilmiş biri olarak sana sötleyeyim ultrasonla tahlille felan tüplerin tıkalı olduğu anlaşılmaz.BEnim ilk rahim filminde sol taraftan ilaç geçmeyince tıkalı olduğu anlaşıldı.ayrıca orası çok sancı yapıyır ilacın geçmediğini sen bile anlıyorsun.3 ay sonra 2.si çekildi ve daha kuvvetli basınçla ilaç verildi çok yakıcı bir ilaçtı ve bağıra bağıra sol tüpümü açtılar.film sırasında...3.sü de 2 yıl sonra tedbiren çekildi ben istedim sorun çıkmadı fazladan oldu yani:) Rahim filmi çektr ancak o zaman anlarsın.Bir de sonradan tıkanır mı diyen arkadaşlar olmuş.Evet tıkanır bir iki çocuktan sonra da yapışıp tıkanabiliyor tüpler,kürtajlar ameliyatlar da tıkanmaya sebep oluyor.Benim tüpümün biri de çocuklukta geçirdiğim ateşli hastalık sonucu yapışmış tıkalıklık yokmuş yapışıklılıkvarmış.bademciklerim çok iltihaplanıp ateş yapardı ondan olmuş aynı şekilde havale menenjit de yaparmış.Lütfen rahim filmi çektir...

OP
E

Elara

Misafir
elara çok güzel görünüyor koltuk örtusude koltukta ama duvar rengını anlamadım tam görünmüyor o kılıflı koltuk olan krem gıbı çıkmıs duvar rengı orasımı yenı renk

ay yeni gördüm msjı tesadüfenn
duvar rengi biizm zemin renginin aynıısıı.cok güneş vardı evde renkler soluk cıkmış

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ben dün mercimegin içine rendeledim kabak ve havucu .inanılmaz lezzetli olduuu

yada kıymalı yemegini yapıp yogurtlıcan oda güzel oluyor
pirinc yerine bulgur atıyorum ben yemegine
bide dereotu nam nammmmmm

kizlar dua edin cok sanslisiniz esleriniz secici degil ben sabahtan baslarim aksama ne yapsam diye
elara ayrica bu tarifler uygun mu bizim icin
mesela sana kirmizi lahanayi soracaktim salatalarda oluyo ya
birde somon baligi bayiliyorum ama yiyemiyorummmmmm

OP
B

blg_76

Misafir
ii geceelr cnm
ballı nane içebilriisnn.nane cayı kız dietinde vardı yalnış hatırlamıyorsam,gribede ii gelir
ama limon sıkma sakın.bal at

--------------
Elara bana KIZ diyetini yollarmısınız..3 tane oğlum var ve10'unda düşük yaptım(Ezel bio da KIZ olarak gördü ama öğrenemedik 6+5 düştüğü için :uzgun:)Kızım olmasını çok istiyorum..Cinsiyet konusunda fazla araştırmacı gördüm sizi:panter:banada yollaya bilirseniz sevinirim..

OP
O

ORKIDEM

Misafir
umut gemisi nasilsin canim
sanirim somonlu yemegi yapan sendin dimi
somon kiz bebek icin uygun degilmiydi

OP
O

ORKIDEM

Misafir
benimde kabagim vardi kabak dolmasi yaptim dolmaya bayilirimm
esimde dolmalardn sadce kabak dolmasini sever

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut gemisi nasilsin canim
sanirim somonlu yemegi yapan sendin dimi
somon kiz bebek icin uygun degilmiydi

evet ama ben bebek düşünmüyorum daha canım.daha vermem gereken 5 kg var hala hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum.kızım daha küçük ve emziriyorum bu sebeple henüz düşünmüyorumikinci bebek.Ben erkek bebek diyetini çok sıkı yapacağım eylülde başlıycam ve 4 ay yapacağım aralıkta felan da bio denk geldikçe deneyeceğim hamilelik.Allahım tez vakitte oğluşlarımızı sağlıkla hayırlısıyla verir işallah.

OP
O

ORKIDEM

Misafir
evet ama ben bebek düşünmüyorum daha canım.daha vermem gereken 5 kg var hala hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum.kızım daha küçük ve emziriyorum bu sebeple henüz düşünmüyorumikinci bebek.Ben erkek bebek diyetini çok sıkı yapacağım eylülde başlıycam ve 4 ay yapacağım aralıkta felan da bio denk geldikçe deneyeceğim hamilelik.Allahım tez vakitte oğluşlarımızı sağlıkla hayırlısıyla verir işallah.

oo canim cok azimlisin maasallah rabbim gonlune gore versin
bende eylul ekim kasim aylarinda dusunuyorum acaba simdi baslasam erken mi??

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Gurbetcim 3 kere rahim filmi çekilmiş biri olarak sana sötleyeyim ultrasonla tahlille felan tüplerin tıkalı olduğu anlaşılmaz.BEnim ilk rahim filminde sol taraftan ilaç geçmeyince tıkalı olduğu anlaşıldı.ayrıca orası çok sancı yapıyır ilacın geçmediğini sen bile anlıyorsun.3 ay sonra 2.si çekildi ve daha kuvvetli basınçla ilaç verildi çok yakıcı bir ilaçtı ve bağıra bağıra sol tüpümü açtılar.film sırasında...3.sü de 2 yıl sonra tedbiren çekildi ben istedim sorun çıkmadı fazladan oldu yani:) Rahim filmi çektr ancak o zaman anlarsın.Bir de sonradan tıkanır mı diyen arkadaşlar olmuş.Evet tıkanır bir iki çocuktan sonra da yapışıp tıkanabiliyor tüpler,kürtajlar ameliyatlar da tıkanmaya sebep oluyor.Benim tüpümün biri de çocuklukta geçirdiğim ateşli hastalık sonucu yapışmış tıkalıklık yokmuş yapışıklılıkvarmış.bademciklerim çok iltihaplanıp ateş yapardı ondan olmuş aynı şekilde havale menenjit de yaparmış.Lütfen rahim filmi çektir...

Sagolasin canim benim alttan kontrol etti bakalim temmuza kadar bekliycem 1 yil olacak o zaman ona gore hamis kalmassam film istiyorummm Allah razi olsun canim dudaklarim ucukladi aklma takilan bir sey var olduda spermle yumurta birlestiyse onn etkisiyle dudak ucuklarmiki yada uzuntudenmi ucukladi benim diger hamileliklerimdede olmustu ilk ayda ayyy kafam karisik yaaa bilemiyorum yuzde biri yakaladimmi kii:uzgun:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Sagolasin canim benim alttan kontrol etti bakalim temmuza kadar bekliycem 1 yil olacak o zaman ona gore hamis kalmassam film istiyorummm Allah razi olsun canim dudaklarim ucukladi aklma takilan bir sey var olduda spermle yumurta birlestiyse onn etkisiyle dudak ucuklarmiki yada uzuntudenmi ucukladi benim diger hamileliklerimdede olmustu ilk ayda ayyy kafam karisik yaaa bilemiyorum yuzde biri yakaladimmi kii:uzgun:

Rabbim büyük gurbetim o ne olmaz denilen,ne imkansızları ol deyince oldurur.Herşey Rabbimizin taktir ve kudretinde...Rabbimiz gönlümüzden geçen lere ''ol ''der işallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar