ewet ben buyugu mart ortancıyı ekım kucugu nısan da kaldım ama ıste nasıp meselesı cnm
herkes çin takvimini dikkate alarak yapıyo yaptım oldu diyolar benim bir tanesi bile tutmadı
ewet ben buyugu mart ortancıyı ekım kucugu nısan da kaldım ama ıste nasıp meselesı cnm
elara çok güzel görünüyor koltuk örtusude koltukta ama duvar rengını anlamadım tam görünmüyor o kılıflı koltuk olan krem gıbı çıkmıs duvar rengı orasımı yenı renk
ben dün mercimegin içine rendeledim kabak ve havucu .inanılmaz lezzetli olduuu
yada kıymalı yemegini yapıp yogurtlıcan oda güzel oluyor
pirinc yerine bulgur atıyorum ben yemegine
bide dereotu nam nammmmmm
ay yeni gördüm msjı tesadüfenn
duvar rengi biizm zemin renginin aynıısıı.cok güneş vardı evde renkler soluk cıkmış
ii geceelr cnm
ballı nane içebilriisnn.nane cayı kız dietinde vardı yalnış hatırlamıyorsam,gribede ii gelir
ama limon sıkma sakın.bal at
--------------
Elara bana KIZ diyetini yollarmısınız..3 tane oğlum var ve10'unda düşük yaptım(Ezel bio da KIZ olarak gördü ama öğrenemedik 6+5 düştüğü için :uzgunKızım olmasını çok istiyorum..Cinsiyet konusunda fazla araştırmacı gördüm sizi
banada yollaya bilirseniz sevinirim..
umut gemisi nasilsin canim
sanirim somonlu yemegi yapan sendin dimi
somon kiz bebek icin uygun degilmiydi
evet ama ben bebek düşünmüyorum daha canım.daha vermem gereken 5 kg var hala hamilelik kilolarımı vermeye çalışıyorum.kızım daha küçük ve emziriyorum bu sebeple henüz düşünmüyorumikinci bebek.Ben erkek bebek diyetini çok sıkı yapacağım eylülde başlıycam ve 4 ay yapacağım aralıkta felan da bio denk geldikçe deneyeceğim hamilelik.Allahım tez vakitte oğluşlarımızı sağlıkla hayırlısıyla verir işallah.
oo canim cok azimlisin maasallah rabbim gonlune gore versin
bende eylul ekim kasim aylarinda dusunuyorum acaba simdi baslasam erken mi??
Gurbetcim 3 kere rahim filmi çekilmiş biri olarak sana sötleyeyim ultrasonla tahlille felan tüplerin tıkalı olduğu anlaşılmaz.BEnim ilk rahim filminde sol taraftan ilaç geçmeyince tıkalı olduğu anlaşıldı.ayrıca orası çok sancı yapıyır ilacın geçmediğini sen bile anlıyorsun.3 ay sonra 2.si çekildi ve daha kuvvetli basınçla ilaç verildi çok yakıcı bir ilaçtı ve bağıra bağıra sol tüpümü açtılar.film sırasında...3.sü de 2 yıl sonra tedbiren çekildi ben istedim sorun çıkmadı fazladan oldu yaniRahim filmi çektr ancak o zaman anlarsın.Bir de sonradan tıkanır mı diyen arkadaşlar olmuş.Evet tıkanır bir iki çocuktan sonra da yapışıp tıkanabiliyor tüpler,kürtajlar ameliyatlar da tıkanmaya sebep oluyor.Benim tüpümün biri de çocuklukta geçirdiğim ateşli hastalık sonucu yapışmış tıkalıklık yokmuş yapışıklılıkvarmış.bademciklerim çok iltihaplanıp ateş yapardı ondan olmuş aynı şekilde havale menenjit de yaparmış.Lütfen rahim filmi çektir...
Sagolasin canim benim alttan kontrol etti bakalim temmuza kadar bekliycem 1 yil olacak o zaman ona gore hamis kalmassam film istiyorummm Allah razi olsun canim dudaklarim ucukladi aklma takilan bir sey var olduda spermle yumurta birlestiyse onn etkisiyle dudak ucuklarmiki yada uzuntudenmi ucukladi benim diger hamileliklerimdede olmustu ilk ayda ayyy kafam karisik yaaa bilemiyorum yuzde biri yakaladimmi kii:uzgun:
sen bilirsin.kızın kaç yaşında sen kaç yaşındasın canım?
slm iyi akşamlar kızlar.umut gemisi cnm aldınmı iletimi?
kizim 2.5 yasinda canim bende 22