kız hala yogur yıyomusun sen :1:ben dün sebzeli mercimek corbası bulgur ve yogurtlu havuc yaptımm
bugün yemek derdim yok
kız hala yogur yıyomusun sen :1:ben dün sebzeli mercimek corbası bulgur ve yogurtlu havuc yaptımm
bugün yemek derdim yok
umut kızartmanın yanına bırde karpuz kes oh super olur ay yaz gıbısı varmı ya
Evet bugün yiyeceğini yazmıştın hatırladım. Hergün yemek derdi amannnben dün sebzeli mercimek corbası bulgur ve yogurtlu havuc yaptımm
bugün yemek derdim yok
ewet ıste yaz gıbısını ondan yazdım cnm yazın super oluyokarpuzu nerden bulacağız şimdi
suss hamişler gelir bide :1:
ya esra erola takıldım ondan geriden geliyorumkız dövecem seni ben kızartmayı çok seviyorum offf bide sos inan yaparım,yapana kadarda sana sayarım umut,kulakların çınlar bol bol
kız hala yogur yıyomusun sen :1:
:gul::gul::gul::gul:
bugün yemeğim yok napimmmm
[sıze="4"]nilay ben senin yerelmasını yapacaktım eşimeçok merak ediyodu hep umut yüzünden kızartma yapmaya karar verdi:cikolata:m[/sıze]
kızartma yap bence:cikolata:
Evde patlıcan yok ama kabak var. Ne yapsam bilmiyorum...bcm benımde dunden var ..mercımek corba fırında patlıcan oturtma pılav bıde salata yaparım yeter yhu fıkır olsun sanada yapabılırsın kolay oluyo patlıcan
kızlar ya erkek bebek için yaz ayları iyi değil diyolar kışa doğrumu yapsak ne dersiniz
ya kızlarr kafam takıldı şimdi
9. günden hamiş olamam dimi yaaaa
valla bugün hala kasıklarım ağrıyooo ufak uafakkk
bu arada hala takviyeliri içiyom ama Elara ben
Evde patlıcan yok ama kabak var. Ne yapsam bilmiyorum...
yum gününde oldugu için ben yumurtlamana baglıyorum
ama hamilelik riskide var tabii
bence takviyellri bırakma devam et
ben bekleyemem vallaaa yazı kışı :cikolata::cikolata:
belki 10. gün yumurtladın ,olamazmı sencekafam olmayacak diye bu kadar rahatken kaldıysam ne diyim artık
sanmıyorum 9. günden hamiş kalamam
bizim spermler bu kadar güçlü olamaz :1::1: