Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
teknoloji ilerledi yavrum:hihi:
tohumlar cope gidiyo simdiki zamanda:hihi::hihi:

evet yaaa eskiden böylemiydi durmadan bebek yaparmış büyüklerimiz ne cesaret
benim annanem tam 12 tane doğum yapmış düşürdükleri varmı bilmiyorum 12 bebeğin 6 sı yaşamış diğerlerininin bir kısmı doğduktan hemen sonra ölmüş bir kısmı bir kaç ay yaşamış bir kısmıda 3 - 4 yaşlarında ölmüş böyle yani düşününce oha oluyorum yani durmadan fiki fiki dedem hiç rahat bırakmamış zavallıyı bide mini minnacık bir kadındı yani

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ayy kimse anlamamış beni bugün :hihi:

canım benim göbişimdeki oğlan senin göbişindeki kız :gul::gul::gul:

Ben anladim senin derdinide anlamamazliktan geldim e sazanim ya hemen atlarim degilmi?Hamis hamis psikolojimi bozma zaten dünkü soktan sonra anca kendime geldim....:lala:

teknoloji ilerledi yavrum:hihi:
tohumlar cope gidiyo simdiki zamanda:hihi::hihi:

Ya bak ben bunu bilmiyordum :zonk:

OP
E

Elara

Misafir
Evet ya artir Elara aklina geleni yaz mesela en feminen üye,en sansli üye buna yapragi tek gecerim SIK ilski ile oglani bulan üye olarak En terbübesiz üye v.s. gibi nasilsa degistir butonumuz var degisiklik yapariz....

:D:D

tmm bana uyarrrr
ozaman herkes kafasındaki katagorileri yazsın altaltaaa ben onları tekrar bi bütün haline getriyeimm
aslında ilk başta sölemiştim herkes istedigi katagoriyi ayzsın diye ama kismeden cıt cıkmadı

OP
O

ORKIDEM

Misafir
evet yaaa eskiden böylemiydi durmadan bebek yaparmış büyüklerimiz ne cesaret
benim annanem tam 12 tane doğum yapmış düşürdükleri varmı bilmiyorum 12 bebeğin 6 sı yaşamış diğerlerininin bir kısmı doğduktan hemen sonra ölmüş bir kısmı bir kaç ay yaşamış bir kısmıda 3 - 4 yaşlarında ölmüş böyle yani düşününce oha oluyorum yani durmadan fiki fiki dedem hiç rahat bırakmamış zavallıyı bide mini minnacık bir kadındı yani

yazik yaa benim ananem ve babaannemde ayni
ama oyle diyoruuzda simdi tas gibiler biliyomusun bi jinekolog bile gormemislerdir hemde tarlada bayirda dogum yapmislar
ayyyyy biz en ufak bi adet sancisinda oluyoruz
bi dogumda kilolarca ilac veriyolar
yedigimiz ictigimizdenmidir nedir cok hassaslastik

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kiz niye kiz diyon onun omeri olucak omeriiii

Tabi ne sandiniz ya...........

hadi şimdiden hayırlı olsun cnm 4 çocukla arabasız olunmaz:hihi:

A simdi gördüm BerniL güle güle kullan canim Rabbim kazadan beladan korusun....

tmm bana uyarrrr
ozaman herkes kafasındaki katagorileri yazsın altaltaaa ben onları tekrar bi bütün haline getriyeimm
aslında ilk başta sölemiştim herkes istedigi katagoriyi ayzsın diye ama kismeden cıt cıkmadı

Bak cit cikmadi diyince aklima geldi en tembel üyede ekleyelim neden simdi aklimiza geldi biliyormusun bosta kalan arkadaslar oldu ve aslinda onlarinda kendince meziyetleri var ondan ...

Birde gunesi aktif katilanlarda görmedim gelirse hepimizi topa tutar demedi demeyin...

OP
E

Elara

Misafir
evet ya herkes bi katagoride olsun haskenaaa
yeni gelen üyelride yazmak isetdim ben aslında ama katagoriler eksik geldi :D

benbirazda katagori eklicemm ondan sonra tekrar doldururuzzz

ayrıca güneş konusuna hiççççç girmeyimm.
büyük bi hayal kırıklıgı ve şokkk yaşattı bana bi kac gün önce

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:hihi: senin için hayırlısı senin deli olman bizim ne yapsa yeridir dememizdir,aksi takdirde başına kötü şeyler gelebilirr:hihi:

Aynen yoksa düdüklü tenceremi olsa altini canimiz SIKILdikca kisardik....:2:

Haskena varya o gün ben gülmekten karnım ağrıdııı :)

Elarayı alır gelirim kızını istemeye :hihi::hihi:

Ne soktu kiz korkudan altimi islattim 3 harfliler geldide bizi tek tek götürüyo sandim ....

Bu arada hadi neyse garip sevindirmek sevaptir kizimi veririm gel iste Elarayla senin oglundan iyisinemi verecem....:zuzu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar