Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Merhaba canlarım,yeni gelebildim 23 nisan provalarım devam ediyor.Yemeğim de var ama kocişin çok istediği çilek kremalı pasta yaptım akşam çayın yanında yicekmiş:) kocanın da gönlünü ediyoruz bu telaşın arasında...nasılsınız?

OP
E

_eZeL_

Misafir
umut kız bak sana ne dicem benim halamın kızı hamile olduğunu 2,5 aylıkken öğrendi :D
2 ay adet görmüş kız bende acaba bende hamişmiyim diyorum ama gebelik testi yaptım değilimidir heralde :zonk:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yaprakcım bitanem güzel iltifatların için teşekkürler hayatım evewt yemek ve pasta yapmayı çok seviyorum çok yorgun da olsam gece yine yaparım üşenmem çünkü annemden öğrendiğim bir alışkanlık kendim yemesem bile eşime illaki çortbasıtla tatlısıyla sebzesi etiyle o sofra kurulacak.eşim çok titiz değil yemek konusun da kendsini yorma ben ne olsa yerim der ama ben illa yapacağım.çok hasta olmadıktan sonra elimden geldiğince yaparım herşeyi...Bu arada bakımıma da zaman ayırırım hayatım.Her gece makyajımı silmeden ve cilt bakımımı yapmadan yatmam ne kadar yorgun olsam da.Ayda 1 düzenli cilt bakımıma giderim,manikürümü pedikürümü yaptırırım haftada 1 fönümü çektiririm en azından...Bakımı ve güzel giyinmeyi çok seviyorum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım ben annemin salonunun perde fonunu yeniletmeyi düşünüyorum anneler günü hediyesi olarak.Mobilyalarını geçen ay değiştirdi salonun oturma odasına da oturma grubu aldı iki odanında mobilyalarına uygun fon yaptırayım dedim ama annem oturma odasına gerek yok dedi salonunun fonunu yeniliycem mobilyasına uygun...Eşim de annemibir akşam götürelim pantolon ceket takım alayım ayakkabısı ve çantasıyla dedi.Annem kıyafet türü hiç istemez o da kıyafete çok düşkün çok alır ama eşim olsun ben de alayım diyor.Bir de yemeğe götürürüz o gün sanırım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bu arada angel arkadaşım hamile olduğunu öğrendim,çok sevindim Allah sağlıkla gönlündeki cinsiyetten bebeğini kucağına almanı nasib etsin canım benim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ezelcim sen arısütü polen karışımı kullanıyorsun ya o da bir den fazla yumurtlamana sebep olup kasığında ağrıya sebep olmuş olabilir güzelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar