Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
az önce yazdıgım katagorileri gece tekrar düzenlerim ,ekliyeceklerimi eklerimm.
yarın sabah oylama başlarsınızz

siz aklınıza gelen katagorileri yazın ben eklerimm cicişler

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar benım sayfada alıntı yapmadan dırek yazdıgımız yer kayboldu sızdede ölemı sımdı elaranın en son yazdıgını alıntı yapıp sılıp öle yazabıldım burasıda kafayı yedı:hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tubıs gelmıs durun acın yolları sımdı benım sectıgım enlere ne dıyecek cok merak edıyom:hihi::hihi:

tazmanyacım avatarındakı bebıs cok tatlı rabbım sana ıns gonlundekı gıbı bır bebıs nasıp etsın ıns

OP
E

Elara

Misafir
elara sen gumruge sorun demıstınya cnm hangı gumruge ve nasıl arayıpda sorcankı cnm ya bılgın varmı??senın

cnm önce ptt genel müdürlügüne gitceniz ürününüzün gümrüge takılıp takılmadıgını ögrencenn

eger gümrüge takıldıysa ozaman istanbul ili gümrük müdürlügüne gidip detayları ögreneceniz.
bak sana link vercem oku orayı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bı fıkra okudum sızlede paylasayım:kptmya:

Bir gün şeytan 3 büyük takımın yatına gitmiş trabzon başkanı şeytana biz ne zama...n uefa kupasını alcaz demiş şeytan 500 yıl sonra demiş başkan ağlamış göremicem demiş şeytan bu sefer beşiktaşın başkanın yanına gelmiş beşiktaş başkanı şeytana biz nezaman şampiyonlar ligi şampiyonu olcaz demiş şeytan 1500 yıl snra demiş başkan ağlamış göremicem demiş bu seferde şeytan fenevbahçenin başkanının yanına gelmiş dört göz aziz sormuş biz ne zaman türkiye kupasını alıcaz demiş bu seferde şeytan Oturup Ağlamaya Başlamış onuda ben göremicem demiş :kptmya::kptmya::kptmya:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm önce ptt genel müdürlügüne gitceniz ürününüzün gümrüge takılıp takılmadıgını ögrencenn

eger gümrüge takıldıysa ozaman istanbul ili gümrük müdürlügüne gidip detayları ögreneceniz.
bak sana link vercem oku orayı
tmm cnm okuyom hemen tsk

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bı fıkra okudum sızlede paylasayım:kptmya:

Bir gün şeytan 3 büyük takımın yatına gitmiş trabzon başkanı şeytana biz ne zama...n uefa kupasını alcaz demiş şeytan 500 yıl sonra demiş başkan ağlamış göremicem demiş şeytan bu sefer beşiktaşın başkanın yanına gelmiş beşiktaş başkanı şeytana biz nezaman şampiyonlar ligi şampiyonu olcaz demiş şeytan 1500 yıl snra demiş başkan ağlamış göremicem demiş bu seferde şeytan fenevbahçenin başkanının yanına gelmiş dört göz aziz sormuş biz ne zaman türkiye kupasını alıcaz demiş bu seferde şeytan Oturup Ağlamaya Başlamış onuda ben göremicem demiş :kptmya::kptmya::kptmya:

:hihi::hihi: güseldi cnm sagol:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar