tubıs gelmıs durun acın yolları sımdı benım sectıgım enlere ne dıyecek cok merak edıyom
tazmanyacım avatarındakı bebıs cok tatlı rabbım sana ıns gonlundekı gıbı bır bebıs nasıp etsın ıns
teşekkürederim cnm gercekten cok tatlı. hepimize inş.
tubıs gelmıs durun acın yolları sımdı benım sectıgım enlere ne dıyecek cok merak edıyom
tazmanyacım avatarındakı bebıs cok tatlı rabbım sana ıns gonlundekı gıbı bır bebıs nasıp etsın ıns
alıştım bilee zaten öle erkek erkek dıye çok düşünmüyordum önce erkek sonra kız istiyordum eşim kız istiyordu hatta bugun gıdelım de zıllıyı görelım dıyerek gıttı dr a bence hıc farketmez sağlıklı olsun inşallahh[sıze="4"]
kiz demisse kizdir canim alistir kendini erkeksede surpriz olur
bu arada hayrli olsun
erkek bebekler cok kucukken belli ediyolar pipileriyle tabii
tam tersi olanda var hayirlisi neyse o olsun[/sıze]
evet canım öle 2,de inşallah olmayan olur[sıze="4"]
çok klişe olcak ama kızında yok oğlunda cnm hayırlısı olsun[/sıze]
canım ben yöntem falan deneyemeden hamıle kaldım sadece 15 gun bıraz dıkkat ettım erkek dıyetıne ama sık ilişki oldu[sıze="4"]minicim yöntem denemiş miydin paylaşsana? Monitör kullandın mı?[/sıze]
elaara kusura bakma ben sebep oldum diğer tarafta sorun yaşamana sanırım
yaa biz sitenin deilde topigin enlerini secelim ozaman yani tamam deli falan sakayla kabbullendikte siteye donerse ben yokum bu iste
selam kızlar.beni merak ettinizmi
lekelerim var.kalbimiz atıyor.progestan alıyoruz.kesede sola yapışık pirinç tanesi gibi bi bebekim var.......:deli:
aa gozun aydin mimoza
bebisin sag mis dikkat et kendine
leke neden geliyo dr bisiy dedimi dusuk riski falan yat uzan kendine iyi bak
mini cok erken bencedee
kızsada hayırlı olsunn,hayırlı edepli ahlaklı bi genc kız olur inş.
aminnn.minietekcim.ilk çocuğu kız olanın evi bereketli olurmuş..hakatende öle.kızım benim dünyam hayatım aşkım.doğunca anlıycaksın canım
ben uzancam kızlar.eşim pcyi yasakladı.kaçamak gircem artık.söz verdim çünkü.bugün dra dedi uyuz.akşama kadar pc başındaymışım.sanki nerden görüyo.drda nutuk üstüne nutuk....:3:
10 gün sonra herşey yolunda olur.kalbide atıyo 10 gün sonra niye çağrdıki sizce
aminnn.minietekcim.ilk çocuğu kız olanın evi bereketli olurmuş..hakatende öle.kızım benim dünyam hayatım aşkım.doğunca anlıycaksın canım
öylemi olurmuş benımde allaha şükür evim cok bereketlidir kızımız bizim herşeyimiz sütçülerinde darısı başına inş.
evet düşük riskim var.progestanı verdi.sabah akşam tok alıcam.vede folik..çok tuhafım ben kızlar.çok garibim.allak bullağım......
gecmiş olsun mimozaa
inş bi sorun cıkmaz cnm
3 ay dinlenmen lazım
yokmu sana bakıcak bi yakının
-----------evet düşük riskim var.progestanı verdi.sabah akşam tok alıcam.vede folik..çok tuhafım ben kızlar.çok garibim.allak bullağım......
-----------
Geçmiş olsun..progestanın dışında bir şey vermedimi..? Doktorunzu çok iyi seçin ne olur..Moralinizi bozmak istemem fakat ben 10 gün önce 6+5 düşük yaptım.3 hafta geriden geldiğini söyledi dr.Ama geç hamile kalmış olabilirdimde,lekelenmeyle gittim 1 hafta sonra kanamaya döndü regl oluyor gibiydim cuma kontrole gittiğimde ultrasondayken kanamam var dedim ALLAH ALLAH dedi sadece ve c.tesi gecesi düştü....SSK ya gittim daha sonra orada bir bayanda düşük riski olduğunu serum ve iğne,progestan kullandığını bunların rahim ağzını topladığı için düşüğü önlediklerini anlattı.. ONUN İÇİN DOKTORUNUZU ÇOK İYİ SEÇİN...Ve çok iyi dinlenin