Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle sitemizde bulunduğunuz için teşekkür ederiz.
Son mesajlara baktığınızda, son mesajlarda genelde hoşgeldin mesajlarını görüyormuşsunuz. Bu nedenle forumun diğer bölümlerini pek kullanmıyormuşsunuz anladığım kadarı ile. Bahsi geçen eklentiyi kaldırdım. Bundan sonra her gelen üye için hoşgeldin konusu açılmayacak.
Bir diğer konu, bu konu yani cinsiyet belirleme yöntemleri konusu 2700 sayfaya ulaşmış. Bu da demek oluyor ki, 27.000 tane mesaj yazılmış. Bu konudaki bir çok mesajın cinsiyet belirleme ile ilgisi olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim bu bahsettiğim cinsiyet belirleme ile ilgisi olmayan mesajlar, günaydın/nasılsın/iyiyim tarzı mesajlar. Bunu da belirteyimki yanlış anlaşılma olmasın.
Dolayısıyla ben ve bütün yönetim ekibimiz bu durumdan şikayetçiyiz. Bir konunun bu kadar sayfaya ulaşmış olması, o konunun bilgi vermekten çok bilgi kirliliği oluşturduğunu düşünmemize neden oluyor.
Bundan sonraki bu tarz sohbetlerinizi mümkün olduğunca özel mesaj sistemini kullanarak, sitemizin anasayfasında bulunan online mesajlaşma bölümünü kullanarak yaparsanız hem sizler için karışıklık olmaz, hem sitemiz için görüntü kirliliği olmaz.
Bu konu içerisinde ayrıca sitemizin enleri benzeri bir konu yaratmışsınız. Sitemizde zaten bu şekilde bir konu bulunuyor. Sizin yalnızca bu konuya mesaj yazan kişileri tanıyor olmanız, yalnızca bu konuya girip çıkıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bize göre, cinsiyet belirleme konusu içerisinde yalnızca cinsiyet belirleme adına bilgilerin verilmesi doğrudur. Sitemizin genel prensibi de budur. Dolayısıyla, bu konu içerisinde sitemizin/konumuzun enleri diye bir içerik oluşturmanıza izin veremiyoruz. Kusura bakmayın, fakat sizin yaptığınız site içerisinde site kurmaya benziyor.
Bu konunun sahibi ve aranızda en aktif olarak gördüğüm Elara hanıma dün de söylediğim gibi, sitemizin hiçbir zaman kullanıcı kaygısı olmamıştır. Biz buradaki üyelerimizi de kullanıcıdan çok aile bireylerimiz olarak görmekteyiz. Ancak huzurumuz kaçtığında ve kurulu düzenimiz bozulmak istendiğinde her ne olursa olsun buna müdahale etmek durumundayız.
Lütfen bu konuda yalnızca Cinsiyet belirleme yöntemleri ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım.
Farklı konuların konuşulması için zaten kategorilerimiz var. Eğer yazmak istediğiniz konu ile ilgili bir kategori bulamazsanız, onu da bize bildirin ilgili kategoriyi açalım.
Şunu da belirtmeden edemeyeceğim, bu konu içerisinde sizleri üstte belirttiğim konularda uyaran moderatör arkadaşlarıma verdiğiniz cevaplar, ve vermediğiniz cevaplar yani moderatörlerimizi dikkate almayışınız hiç hoş bir durum değil.
ben gecen hafta sahmaran hanıma msj attım.enler listenizi kendi sayfamda kullanabilirmiyim diye.bana olumlu yada olumsuz bi cvp gelemedi
Dün bana ısrarla ben site ile ilgili sorunum olduğunda sizin dışınızda kimseye mesaj atmam diyordunuz.
Kendisinden cevap alamadıysanız, diğer yöneticilerimize sorabilirdiniz.
Amacım sizlerle tartışmak değil. Lütfen yanlış anlaşılmasın.
Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.