Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
kız elara üstten bakınca ne bebeği gördü nede kese haftamı doğru bildi.5+4 dedi.alttan bakınca hem bebeği hem kalbini hemde haftasını gördü.bu kadarmı fark ederki.:deli:

dr um bana alttan bakicakti 5 haftalikken beni gordu dediki
senin karin derin kopya kagidi gibi bebek cok net gozukuyo dedi alttan gerek yok dedi
yani biraz kiloluysan goremeyebilir cnm

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
:hihi:
senin karin derin kopya kagidi gibi bebek cok net gozukuyo dedi alttan gerek yok dedi

:hihi:senin kadar zayıf değilim ama çokta kilolu sayılmam.azıcık gö bek var ama:zonk:.neyse bu seferkide alttan bakamz diye korktum ama baktı.özellikle bak dedim.madem bu kadar fark ediyor neden ilk haftalar alttan bakmıyorlarki...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar eşimin toplantısı vardı geliyormuş çıkıyorum yemekleri ısıtıyım salatamı yaptım soframı kurdum anca olur yemekler de.öpüldünüz.görüşürüz canlarım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
slm kızlar ne oluyo siteye yaa 2 ye bolunmuş falan fişman bgün kaç kere girdim tek ben vardım aranıza katılamadım:uzgun::uzgun:

oy kıyamam sana seni çok seviyorum güzel yürekli gülümmmmmmmmmmmmmm,senin yerin hep yanımızda bitanem öpüyorum seni de çocukları da küçük osmancığı da bir ara bolca sohbet edelim.Allaha emanet olasın.

OP
B

blg_76

Misafir
canım benim kesem haftamla uyumlu.alttan bakınca tabi öle çıktı.kalp atışını duymuşmuydun sen.çünkü kalp aışı riski biraz daha azaltır dedi.kalp atışlarıda gayet pıtırpıtırdı.zayıf falan demedi.sadece progetan verdi.sabah akşam al dedi.bide foliğe devam dedi....

------------
ben ilk gittiğimde 5+5 di '1 hafta sonra gel kese büyüyormu ve kalp atışlarına bakalım,gerekli tahlilleride yaparız'dedi gittiğimde 'kese büyümüş içinde oluşmaya başlamış' dedi.Kanamam olduğu için alttan muayene etmedi sanırım..İlgisiz bir tipti yani cuma gittim 1 gün sonra düşük olacağını nasıl göremedi anlamadım fazla bi şey açıklamadı kısacası kanamanın sebebini sorduğumda'Yiyecek ekmeği , kısmeti varsa doğar 'dedi sadece..SSK doktoru daha net bilgi verdi bana..Geç yumurtlamış olabileceğimi haftayla uyumsuzluğunu ondan kaynaklandığını söyledi.. Allah şifa versin..Yatmak çok zor ama O'nun için her şeye katlanılıyor:cicibebek:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar bı fıkra okudum sızlede paylasayım:kptmya:

Bir gün şeytan 3 büyük takımın yatına gitmiş trabzon başkanı şeytana biz ne zama...n uefa kupasını alcaz demiş şeytan 500 yıl sonra demiş başkan ağlamış göremicem demiş şeytan bu sefer beşiktaşın başkanın yanına gelmiş beşiktaş başkanı şeytana biz nezaman şampiyonlar ligi şampiyonu olcaz demiş şeytan 1500 yıl snra demiş başkan ağlamış göremicem demiş bu seferde şeytan fenevbahçenin başkanının yanına gelmiş dört göz aziz sormuş biz ne zaman türkiye kupasını alıcaz demiş bu seferde şeytan Oturup Ağlamaya Başlamış onuda ben göremicem demiş :kptmya::kptmya::kptmya:
Bir fenerbahçeli olarak tesüff ediyorum dadlımmm olsun şampiyon olcaz bu sene inşşş.olamayanlar çatlasınn

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim Allaha şükür doktordaydım bugün ve bana mümkünse bundan sonra bişey yeme dedi:kptmya::kptmya: çok kilo almışım 20 kilo oldu toplamda bebişde 2 kilo olmuş benden böyle sizler nasılsınız

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Başta HASKENA :nanik: olmak üzere bazı arkadaşlara tesüfffff ediyorum beni koyacak hiçbir katogori bulamamışlar saolsunlar hadi sabahçı olan arkadaşlar neyse fazla muhabbetimiz yok ama haskenaaa hiçbişi demiyorumm oysa ben senin için ne rütbeler düşünmüştüm :uzgun::uzgun::uzgun:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Başta HASKENA :nanik: olmak üzere bazı arkadaşlara tesüfffff ediyorum beni koyacak hiçbir katogori bulamamışlar saolsunlar hadi sabahçı olan arkadaşlar neyse fazla muhabbetimiz yok ama haskenaaa hiçbişi demiyorumm oysa ben senin için ne rütbeler düşünmüştüm :uzgun::uzgun::uzgun:

Kiz gecmisi okumadin mi Elaradan senin icin özel katagori istedim en sansli üye diye hatta aciklamada yaptim SIK iliski ile oglusunu buldun diye....Küsme canimin ici...:acep:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlarrrrrrrrrrrr

dr gıttımm bebeiş kız gıbı sankı dedııııııı
aa canım hayırlısı olsun ama erken bence..iyi bi usg ye gir kesinleştir bence için rahat etsin heycanlı beklemek zor oluyor..
inaşllah gönlündekii olur hayırlısı ile..
selam kızlar.beni merak ettinizmi:(
lekelerim var.kalbimiz atıyor.progestan alıyoruz.kesede sola yapışık pirinç tanesi gibi bi bebekim var.......:deli:

ben uzancam kızlar.eşim pcyi yasakladı.kaçamak gircem artık.söz verdim çünkü.bugün dra dedi uyuz.akşama kadar pc başındaymışım.sanki nerden görüyo.drda nutuk üstüne nutuk....:3:
10 gün sonra herşey yolunda olur.kalbide atıyo 10 gün sonra niye çağrdıki sizce
canım biz seninle aynı sayılırız...
ben ilk günden bu güne hep vajinal usg ile kontrol oldum bebekler kocamandı benim..kalp atışlarını da gördükgerçi benim 4 boyutlu usg..sakın dert etme içine kötü bişey düşürme canım beni her hafta çağırıyo kontrole haftada bir gidiyorum..
sık kontrol her zaman iyidir bu haftalarda...
ban çok zor geliyo düşünsene doktorum ailece görüştüğümüz eşimin çok yakın arkadaı..ve vajinal muayne çok zor oluyo benim için :acep: ama bebeklerim için daha sağlıklı böylesi..
inşallah sağlıkla gelir oğlunnn

canım bende çok zayıfım göbeyim de 7 haftalık hamile olmama rağmen dümdüz ama vajinal usg herzaman daha net sonuç verir ilk 8 hafta..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yaprak maşallah bebeğine..kilo evet canım baya almışsın bundan sonra dikkat edersin güzelim..sıkma canını bol meyve sebze ye şeker va hamur işinden kaçın...
ben oğlumda 7,5 kilo almıştım toplamda..
ama ben hamile kalınca ciddi iştah problemi yaşıyorum sanırım pisikolojik

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar doktorumuzun %80 kızı oluyor bu gün 4 boyutlu ve renkli ayrıntılı usg ile tam 1 saat bakmışlar :(
çok üzüldüm çok istemişlerdi..
hayırlısı inşallah kızları üçlediler :kokos:

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle sitemizde bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Son mesajlara baktığınızda, son mesajlarda genelde hoşgeldin mesajlarını görüyormuşsunuz. Bu nedenle forumun diğer bölümlerini pek kullanmıyormuşsunuz anladığım kadarı ile. Bahsi geçen eklentiyi kaldırdım. Bundan sonra her gelen üye için hoşgeldin konusu açılmayacak.

Bir diğer konu, bu konu yani cinsiyet belirleme yöntemleri konusu 2700 sayfaya ulaşmış. Bu da demek oluyor ki, 27.000 tane mesaj yazılmış. Bu konudaki bir çok mesajın cinsiyet belirleme ile ilgisi olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim bu bahsettiğim cinsiyet belirleme ile ilgisi olmayan mesajlar, günaydın/nasılsın/iyiyim tarzı mesajlar. Bunu da belirteyimki yanlış anlaşılma olmasın.

Dolayısıyla ben ve bütün yönetim ekibimiz bu durumdan şikayetçiyiz. Bir konunun bu kadar sayfaya ulaşmış olması, o konunun bilgi vermekten çok bilgi kirliliği oluşturduğunu düşünmemize neden oluyor.

Bundan sonraki bu tarz sohbetlerinizi mümkün olduğunca özel mesaj sistemini kullanarak, sitemizin anasayfasında bulunan online mesajlaşma bölümünü kullanarak yaparsanız hem sizler için karışıklık olmaz, hem sitemiz için görüntü kirliliği olmaz.

Bu konu içerisinde ayrıca sitemizin enleri benzeri bir konu yaratmışsınız. Sitemizde zaten bu şekilde bir konu bulunuyor. Sizin yalnızca bu konuya mesaj yazan kişileri tanıyor olmanız, yalnızca bu konuya girip çıkıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bize göre, cinsiyet belirleme konusu içerisinde yalnızca cinsiyet belirleme adına bilgilerin verilmesi doğrudur. Sitemizin genel prensibi de budur. Dolayısıyla, bu konu içerisinde sitemizin/konumuzun enleri diye bir içerik oluşturmanıza izin veremiyoruz. Kusura bakmayın, fakat sizin yaptığınız site içerisinde site kurmaya benziyor.

Bu konunun sahibi ve aranızda en aktif olarak gördüğüm Elara hanıma dün de söylediğim gibi, sitemizin hiçbir zaman kullanıcı kaygısı olmamıştır. Biz buradaki üyelerimizi de kullanıcıdan çok aile bireylerimiz olarak görmekteyiz. Ancak huzurumuz kaçtığında ve kurulu düzenimiz bozulmak istendiğinde her ne olursa olsun buna müdahale etmek durumundayız.

Lütfen bu konuda yalnızca Cinsiyet belirleme yöntemleri ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım.

Farklı konuların konuşulması için zaten kategorilerimiz var. Eğer yazmak istediğiniz konu ile ilgili bir kategori bulamazsanız, onu da bize bildirin ilgili kategoriyi açalım.

Şunu da belirtmeden edemeyeceğim, bu konu içerisinde sizleri üstte belirttiğim konularda uyaran moderatör arkadaşlarıma verdiğiniz cevaplar, ve vermediğiniz cevaplar yani moderatörlerimizi dikkate almayışınız hiç hoş bir durum değil.

ben gecen hafta sahmaran hanıma msj attım.enler listenizi kendi sayfamda kullanabilirmiyim diye.bana olumlu yada olumsuz bi cvp gelemedi

Dün bana ısrarla ben site ile ilgili sorunum olduğunda sizin dışınızda kimseye mesaj atmam diyordunuz.

Kendisinden cevap alamadıysanız, diğer yöneticilerimize sorabilirdiniz.

Amacım sizlerle tartışmak değil. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Yaprak ne yedin bacim sirf sana yaramis bebek sadece 2 kilo yani 18 kilo sen almissin artik son aylari karbonhidrattan uzak dur ara ara kisa yürüyüsler yap hem senin icin iyi olur hemde dogumun kolay olur ....:nk:Gel sana bir pasta yaptim yede sora baslarsin dikkat etmeye...
b-183704-pasta.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar