Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bizim bi yakınımız kadın kendi kadın doğumcu 3 kızı var yani nasipten öteye gidilmiyor

evet bencede.bizler yaptık ama allah son kararı veren merciiii
hiç bişi yapmasakta olacak olan olur.herkes dyet takipmi yapıyo...allahım inşallah bana nasip etmiş tir.ve isteyen tüm arkadaşlarada...ne diyelim.herşey dua nasip...rabbim herşeyin hayırlısı sağlıklısını ver.bizlere hem erkek hemde kız evlat duygusunuda tattır.kızı olanlar tattı.bize erkek evlat nasip et.kız isteyen arkadaşlarada kız evlat ver................amiiiiiiiiiiiiiin
ben yatar kızlar.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Merhaba sevgili Admin,
Sırf bu yüzden mi silindi bizim yazılar?
Bizimde kimseyi kırma veya yanlış anlaşılma gibi isteğimiz yok.
Biz burada cinsiyet yöntemlerini paylaşırken aynı zamandada birbirimizle olan samimiyetimizden ötürü selamlaşıyoruz ve başka konulardanda bahsediyoruz. Takdir edersinizki burada sadece şunu yap bunu yap diyerek konuyu robotlaştırmak insanoğlunun doğasına aykırıdır.
Sizler bizi sadece abone olarak görmüş olsaydınız bir bu kadar kişi burada olmazdık. Sizinde dediğiniz gibi bizler birer aileyiz burada ve bu yüzdendir ki teletubby sen şu yöntemi dene stop deyipte kestirip atmak mümkün değildir! Teşekkür ederim....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Egemcim, bana tuhaf gelen yani bu doktor kadın doğumcu. Yani ne bileyim bazı şeyleri, yöntem vs daha iyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Neyse nasibi oymuş diyelim. Sağlıkla olsun yavruları.

Kiz benim ilk kdu bir kizi vardi ikincide yumurta takibi yapti esine yumurta cat gün birliktelik olmus onlarinda ikinci kiz oldu hersey nasip kismet iste hepimizin gönlündeki hakkimizda hayirli olsun....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
merhaba kızlar :cee
gerçekten bu yöntemler tutuyor mu tamamen merak ettim de hepsini okuyamadım

Bizler bu yöntemler konusunda 1 yildir bilgi paylasimi yapiyoruz ve simdiye kadar bütün yapilmasi gereken diet ,yöntem vede takviyeleri uygulayan arkadaslarin %70 gibi büyük bir cogunlugu istedigi cinsiyeteki bebegine hamile kaldi...

çizelgede istenilen cinsiyet hangisi oluyo yani ben sadece kız mı erkek mi olduğunu gördüm de :eek:ys:

Listedeki su an sahip olunan cinsiyetteki cocugu vede hamile olan arkadaslarin hangi cinsiyette bebege hamile oldugunu gösteriyor ....

benim 3 oglum var önce bilsem yapardimda gecti artik bende 4 cok geliyor gözüme:zonk:

Neden öyle düsünüyorsun topikte 3 kizi olupta erkek bebek isteyen arkadaslarimiz var ve bunun icin emek harciyorlar ama su konuda destek olabilirsin ogullarina hamile kaldiginda uyguladigin herhandgi bir yöntem varmi tek iliski ilemi hamile kaldin nasil besleniyorsun?Bunlari paylasirsan belki bizlere fikir olur...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Anladım sanırım kızı olanlar erkek,oğlu olanlar kız istiyo
Allah gönlünüze göre versin

Tesekkür ederiz insanoglunun dogasinda var iste olmayani istemek Rabbim hepimizin gönlündekini kaderine yazmistir insaAllah...

Kız valla böyle dedikçe ben cayıyorum:(

Niye ya onlarin kaderinde iki kiz varmis olmus belki sende 2 kiz 1 erkek var ne cayiyon bak Canparcam yaprak :panter:ben örnek olayim sana....

tubby zaten kismette varsa rabbim seni yoneltir buraya olur yoksa yine yaparsin ama olmaz olmaz
gonlunu ferah tut
dua edelim birbirimize olucak insallah

Aynen katiliyorum sen tedbirini al taktiri Rabbime birak, ama sakin Orkidemin uyguladigi yöntemi uygulama tam tersini yap....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar