Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
karar vveremedim benn yaaaaaaaaa

ayyy benimde bu ay kasıklarım çokkkkkk ağrıyorrrrrrr bekleyeceğiz bakalım

anaaaaaaaaammmm bizimkide burda değil ama telefonla heryeri karıştırıyor saolsun :zonk::zonk::zonk::zonk:

ewet ama neyseki arkadaş anlamış:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

caymak yok caymak yok:zopa::zopa::zopa:yola devam :zopa::zopa:

ayyyy asii su kaynana yorumuna iki saattir guluyorumm esim beni yicek gibi bakiyoo o kahkaha ne dercesinee ayy gozlerim yasardiiiiii

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kuzum sen icini ferah tut omer yolda hissediyorum
hem sen fanfini yaparken deli de dahil herkes sana dua ediyoduuu hihhhh:panter:

Kiz bak bende senin gerdek gecede cok dua edecem hem hamilelerin duasi kabul olur biliyorsun .....:gulbis:

içiyordum ama hamile oldumu duyduğum an bıraktım çokşükür haskena

Okey hadi kil payi kurtuldun azardan sigara icmeyin ve yaninizda icenlere izin vermeyin bebekleriniz Rabbimin sizlere emaneti onlari kendini koruyacak konumda degiller sizler onlari her türlü kötülükten korumaktan yükümlü oldugunuz gibi sigaradanda korumak zorundasiniz ..................:panter:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kiz gecmisi okumadin mi Elaradan senin icin özel katagori istedim en sansli üye diye hatta aciklamada yaptim SIK iliski ile oglusunu buldun diye....Küsme canimin ici...:acep:
Bitek girebileceğim katogori şanslı ölemi yani benim şansım sizinle tanışmakatan geliyo şekerim küsmedimm

yaprak maşallah bebeğine..kilo evet canım baya almışsın bundan sonra dikkat edersin güzelim..sıkma canını bol meyve sebze ye şeker va hamur işinden kaçın...
ben oğlumda 7,5 kilo almıştım toplamda..
ama ben hamile kalınca ciddi iştah problemi yaşıyorum sanırım pisikolojik
Canım saolasın canımı sıkmadım hiç kızlarda 25 26 kiloyla doğuma girdim doğumdan 1 2 ay sonra hiçbişi kalmadı o yüzden pek takmıyorum bunda iştahım yok az alıyorum diyodum son aylarda fazlalaştı hayırlısı bakalım

bebeğin kilosu cok ıyı cnm 3 bucuk kilodan asagı dogmaz boyle olursa
Doktorumda öyle söyledi canım en az 3.5 doğar dedi kızlarımda gerçi biri 3.5 biri 3.800 biraz büyük oluncada bakımı iyi oluyo çok küçük korkutuyo insanı

inşallah benim de kaderime bir kız yazmıştır..
2 erkek bir kız yazmıştır en azından :)aminnnn
İnş. canım ben inanıyorum kızların olucak rüyanda çok güzelmiş ayrıca Allah gönlüne göre versin inş.
sigarayı bıraktım sanki nefes alışım hızlandı kızlar..:eek:ky:
Bide ben bıraksam:dertli::dertli::dertli:

asi ne ediyon bacim kiz benim kafam karisti su geyik üye konusunda geyik ne anlamda kullanilmis acaba ben onda oyumu Umut Gemisine verdim cünkü hergün geliyor ben sunu yaptim bunu yaptim sunu pisirdim onu yedim diyip gidiyor yani baska sohbet yok diye acaba ben yanlismi anladim bu geyik isini birde ben en hamarat gurbet dedim kadin isbatli hamarta topigi bile var yaptiklarini resimledi koydu ama Umut Gemisi sadece yaziyor bi icrattini göremedik daha....:nk:
Valla ben umutu en gizemliye koyucaktım dünde yazdım şaka gibi ya robotmudur nedir anlıyamadım dediğin gibi şunu yaptım bunu yaptım diyo gidiyo kurulu saat

OP
B

breeze

Misafir
Ne oldu canim anlat biz dinleriz elimizde geldigincede yardim ederiz insaAllah...

cnm yaa çok sağol...eşim 2. çocuk istemiyor.adam büyülenmiş gibi..tamamen kafasından attı çocuk olayını...aramız biraz limonii...aslında o hep konuşmaya çalışıyor ama benim moral sıfır...o kadar yaptıgım diyetler..kullandığım ilaçlar..karbonatlar....4 tüp kan aldırdım tahliller için, kolum mosmor oldu...hepsi boşaymışş...
çok canım sıkkın...

OP
O

ORKIDEM

Misafir
haskena saol canim rabbim gonluyun muradini vere insallahh
hastaligim bitsin namazlarimin sonunda kirk gun dua edecem sana sen ozelsin

neyse kizlar ben kacar kendinize iyi bakin

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm yaa çok sağol...eşim 2. çocuk istemiyor.adam büyülenmiş gibi..tamamen kafasından attı çocuk olayını...aramız biraz limonii...aslında o hep konuşmaya çalışıyor ama benim moral sıfır...o kadar yaptıgım diyetler..kullandığım ilaçlar..karbonatlar....4 tüp kan aldırdım tahliller için, kolum mosmor oldu...hepsi boşaymışş...
çok canım sıkkın...

Arada saksimi düsüyor ne bu adamlarin kafasina benimkide bi ara istemiyordu sonra bi ara bebek delisi oldu seninkide düzelir arada bebek resimleri göster kizinin bir kardese sahip olmasinin güzelliklerini anlat bana tek cocuk olayi anne baba icin rahatlik ama cocuk icin haksizlik gibi geliyor neden bu hakki cocuklarimizin elinden aliyoruzki tamam Rabbim vermese olmazsa ona yapacak birse yok ama maddi manevi imkan varken neden kendimize böyle yasaklar koyuyoruz anlamam....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Admine bişeyler bende yazmassam olmaz heralde biz buraya zaten tanışarak geldik belli bi sohbetimiz muhabbetimiz vardı sizlerde bunu biliyodunuz aramıza yeni katılanlar olduğu zamanlarda yöntemleri onlarla paylaşıyoruz ve yorumlar yapıp konuşuyoruz ama sürekli aynı muhabbeti nasıl yaparız hal hatır sorarak devamlılığını sağlıyoruz kimseyede zararımız yok sanırım kendi halimizdeyiz ve aile olmaktanda memnunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar