eksik olan yanımız yokta fazlamız var kızzzzzzzzzzzSevgili Admin benimde senden bir ricam var smillerdn birini adinin HASKENA olmasi, nasilsa belli üyelerin adini tasiyor smiller benim neyim eksik....:acep:
karar vveremedim benn yaaaaaaaaa
ayyy benimde bu ay kasıklarım çokkkkkk ağrıyorrrrrrr bekleyeceğiz bakalım
anaaaaaaaaammmm bizimkide burda değil ama telefonla heryeri karıştırıyor saolsun :zonk::zonk::zonk::zonk:
ewet ama neyseki arkadaş anlamış
caymak yok caymak yok:zopa::zopa::zopa:yola devam :zopa::zopa:
kuzum sen icini ferah tut omer yolda hissediyorum
hem sen fanfini yaparken deli de dahil herkes sana dua ediyoduuu hihhhh
içiyordum ama hamile oldumu duyduğum an bıraktım çokşükür haskena
kızlarr selam ..
cnm çok sıkkın o yüzden pek giremiyorum..
nasılsınız???
eksik olan yanımız yokta fazlamız var kızzzzzzzzzzz
Bitek girebileceğim katogori şanslı ölemi yani benim şansım sizinle tanışmakatan geliyo şekerim küsmedimmKiz gecmisi okumadin mi Elaradan senin icin özel katagori istedim en sansli üye diye hatta aciklamada yaptim SIK iliski ile oglusunu buldun diye....Küsme canimin ici...:acep:
Canım saolasın canımı sıkmadım hiç kızlarda 25 26 kiloyla doğuma girdim doğumdan 1 2 ay sonra hiçbişi kalmadı o yüzden pek takmıyorum bunda iştahım yok az alıyorum diyodum son aylarda fazlalaştı hayırlısı bakalımyaprak maşallah bebeğine..kilo evet canım baya almışsın bundan sonra dikkat edersin güzelim..sıkma canını bol meyve sebze ye şeker va hamur işinden kaçın...
ben oğlumda 7,5 kilo almıştım toplamda..
ama ben hamile kalınca ciddi iştah problemi yaşıyorum sanırım pisikolojik
Doktorumda öyle söyledi canım en az 3.5 doğar dedi kızlarımda gerçi biri 3.5 biri 3.800 biraz büyük oluncada bakımı iyi oluyo çok küçük korkutuyo insanıbebeğin kilosu cok ıyı cnm 3 bucuk kilodan asagı dogmaz boyle olursa
İnş. canım ben inanıyorum kızların olucak rüyanda çok güzelmiş ayrıca Allah gönlüne göre versin inş.inşallah benim de kaderime bir kız yazmıştır..
2 erkek bir kız yazmıştır en azındanaminnnn
Bide ben bıraksam:dertli::dertli::dertli:sigarayı bıraktım sanki nefes alışım hızlandı kızlar..ky:
Valla ben umutu en gizemliye koyucaktım dünde yazdım şaka gibi ya robotmudur nedir anlıyamadım dediğin gibi şunu yaptım bunu yaptım diyo gidiyo kurulu saatasi ne ediyon bacim kiz benim kafam karisti su geyik üye konusunda geyik ne anlamda kullanilmis acaba ben onda oyumu Umut Gemisine verdim cünkü hergün geliyor ben sunu yaptim bunu yaptim sunu pisirdim onu yedim diyip gidiyor yani baska sohbet yok diye acaba ben yanlismi anladim bu geyik isini birde ben en hamarat gurbet dedim kadin isbatli hamarta topigi bile var yaptiklarini resimledi koydu ama Umut Gemisi sadece yaziyor bi icrattini göremedik daha....:nk:
Ne oldu canim anlat biz dinleriz elimizde geldigincede yardim ederiz insaAllah...
kızlar çıkış yapmam gerek yarın görüşürüz
Kiz Tazi o tickerdeki oglusu gördükce nette dalip öpücük yagmuruna tutasim geliyo o bicirigi söyle öyle can alici gülmesin bak gelirsem öperim onu....
Ne oldu kız niye canın sıkkınkızlarr selam ..
cnm çok sıkkın o yüzden pek giremiyorum..
nasılsınız???
cnm yaa çok sağol...eşim 2. çocuk istemiyor.adam büyülenmiş gibi..tamamen kafasından attı çocuk olayını...aramız biraz limonii...aslında o hep konuşmaya çalışıyor ama benim moral sıfır...o kadar yaptıgım diyetler..kullandığım ilaçlar..karbonatlar....4 tüp kan aldırdım tahliller için, kolum mosmor oldu...hepsi boşaymışş...
çok canım sıkkın...
Ne oldu kız niye canın sıkkın
ah cnm benım ondan daha güzelleri senin olsun inş. bir oğlunnnnnnnn olsuuuuuun adııııı ömer olsuuunnnnn......