Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
Arada saksimi düsüyor ne bu adamlarin kafasina benimkide bi ara istemiyordu sonra bi ara bebek delisi oldu seninkide düzelir arada bebek resimleri göster kizinin bir kardese sahip olmasinin güzelliklerini anlat bana tek cocuk olayi anne baba icin rahatlik ama cocuk icin haksizlik gibi geliyor neden bu hakki cocuklarimizin elinden aliyoruzki tamam Rabbim vermese olmazsa ona yapacak birse yok ama maddi manevi imkan varken neden kendimize böyle yasaklar koyuyoruz anlamam....

canım neler anlattım bir bilsen...ağladım yani...3-4 saat konuştuk..yok adam istemiyor....benim ağlamama hiç dayanamaz ama ona ragmen 2. çocuk istemediğini söylüyor...neler söyledim anlatamam....kocaman bir bencillik bu..ben kardeşlerimsiz bir hayat düşünemiyorum..kızım hayattta yapayanlız kalcak...inan sabahlara kadar dua ediyordum...
bugün sohbet vardı.. Hz. Ömerle ilgili bir anı anlattı hoca hıçkırıklara boğuldum resmen....millet şaşırdı ne oldu diye....
çok moralim bozuldu....eşimden soğumaktan korkuyorum bir yandan....
bu arada benim eşim çocukları sevmez...kızı için ölür bunu çok iyi biliyorum...ama 2. çocuk istemiyor...

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlarr
bizim topige bi başlık bulun kızlarr
bu başlık altında geyik yapılmıcaksa konumuzun başlıgını degiştirip geyik bölümüne taşımalarını rica ederim olmazmı????
illa bu başlık olması gerekmiyorr dimi

hadi güzel bi topik başlıgı bulunn
bakalım ondan sonra neyden şikayetci olacaklar merak ediyorum gercekten
altı üstü sohbet ediyoruz kimseye zarar vermeden
neden bu kadar göze battık anlamak güç.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena saol canim rabbim gonluyun muradini vere insallahh
hastaligim bitsin namazlarimin sonunda kirk gun dua edecem sana sen ozelsin

neyse kizlar ben kacar kendinize iyi bakin

Iyi geceler ................Rüyanda Ömerini gör InsaAllah....

Bitek girebileceğim katogori şanslı ölemi yani benim şansım sizinle tanışmakatan geliyo şekerim küsmedimm

Tesekkür ederim aman zaten bu gidisle en de boyda kalmayacak.....:zonk:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm yaa çok sağol...eşim 2. çocuk istemiyor.adam büyülenmiş gibi..tamamen kafasından attı çocuk olayını...aramız biraz limonii...aslında o hep konuşmaya çalışıyor ama benim moral sıfır...o kadar yaptıgım diyetler..kullandığım ilaçlar..karbonatlar....4 tüp kan aldırdım tahliller için, kolum mosmor oldu...hepsi boşaymışş...
çok canım sıkkın...
Canım sıkma canını erkeklerin ara sıra böyle gelgitleri oluyo benim eşim hamileyim doğuma az kaldı ve iki kızdan sonra erkek olduğunu öğrendik düşün hala benimseyemedi ve hala keşke olmasaydı falan diyo bundan dolayı sürekli tartışıyoruz sorumluluk onları korkutuyo bence onlarda haklı aslında çok büyük emek çokk büyük sorumluluk çocuk yetiştirmek Allah kolaylık versin hepimize ama düzelir bence üzülme doktorum dediki çok hoşuma gitti erkeklerin babalık hissi annelerden biraz geç olurmuş bebeğe dokununca gelirmiş gerçekten doğru birazda odunlarya hani ondan geç algılıyolar-ciko

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Konu basligi Cinsiyet Belirleme Yöntemleri Paylaşım... diye gectigi icin burda sadece bu konu hakkinda yazismaniz gerekiyor.
Siz enleride sectiginiz icin veya bazi alakasiz mesajlar yazdiginiz icin bu bölümde olmuyor.
O yüzden farkli konularda da paylasimda bulunursaniz birbirimizi daha iyi ve yakindan taniyabiliriz.
Yani kisacasi bizlerlede paylasimda bulunmanizi istiyoruz.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Tesekkür ederim aman zaten bu gidisle en de boyda kalmayacak.....:zonk:[/QUOTE]

hahahah ilahi kahkaha attım sayende adam diyo ne oliii

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Konu basligi Cinsiyet Belirleme Yöntemleri Paylaşım... diye gectigi icin burda sadece bu konu hakkinda yazismaniz gerekiyor.
Siz enleride sectiginiz icin veya bazi alakasiz mesajlar yazdiginiz icin bu bölümde olmuyor.
O yüzden farkli konularda da paylasimda bulunursaniz birbirimizi daha iyi ve yakindan taniyabiliriz.
Valla ben seni tanıyorum şekerim herşeyin altında adın yazıyo ara ara girip okuyorum ben yorumda yapıyorum belki farkettin bilemiyorum
ama genelde akşamları giriyorum ve hiç kimse olmuyo diğer yerlerde en kalabalık yer burası oluyo

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
selam kızlarr
bu başlık altında geyik yapılmıcaksa konumuzun başlıgını degiştirip geyik bölümüne taşımalarını rica ederim olmazmı????

elara sen nereye biz oraya biliyorsun

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
selam kızlarr

Süper fikir benim önerim "" Kader Arkadaslari Biradarada ""olsun böyle kasarak sohbet etmek güzel olmaz zaten sadece cinsiyet üzerine konusulsa konu 10.sayfada biterdi bizler birbirimiz icin vazgecilmeziz bencede en iyisi geyik bölümüne gidip rahat sohbet edelim....Diger arkadaslarda öneride bulunsun en uygunu secelim ve toplu tasinma yapalim gelenlerde bizi evde bulamasin gitsinler.....:sila:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Süper fikir benim önerim "" Kader Arkadaslari Biradarada ""olsun böyle kasarak sohbet etmek güzel olmaz zaten sadece cinsiyet üzerine konusulsa konu 10.sayfada biterdi bizler birbirimiz icin vazgecilmeziz bencede en iyisi geyik bölümüne gidip rahat sohbet edelim....Diger arkadaslarda öneride bulunsun en uygunu secelim ve toplu tasinma yapalim gelenlerde bizi evde bulamasin gitsinler.....:sila:
Genemi taşınıyoruzz:acep::acep:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
selam kızlarr

Yani inatla kendi aranizda paylasimda bulunmak istiyorsunuz.
Hosgeldiniz mesajlari yüzünden konulari göremiyordunuz, kaldirildi.
Neden bizimle paylasimda bulunmak istemiyorsunuz?
Neden baska konulara mesaj birakmak istemiyorsunuz?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

Gelenler dediginiz bizsek biz hep burdayiz. Her yerde de buluruz sizi.

OP
B

breeze

Misafir
elara selam cnm...
bütün kızlar toplandık yapalım yeni topiğin ismini:)
cnm eger yeni topik yaparsanız bana mesaj atın heee
yanlız kalmıyım burada...size ihtiyacım var

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Aslinda hicbirimiz tamamen kendimizi soyutlamis degiliz ilgi alanimiza giren topiklerde mesajlasiyoruz ama tabiki su var bizler birbirini 1 yil gibi bir süre taniyan ve reeldede özel arkadasliklari olan hatunlar olarak paylasimlarimiz farkli simdi ben Elaraya esimle ilgili bir sorunumu anlatsam onun beni anlamasi ile senin beni anlaman ayni olmaz bilmem anlatabildimmi ayrica suda var bizler toplu tasinma ile buraya geldigimiz icin ayri bir bag var aramizda evet sizinle paylasimda bulunabiliriz ama samimi olamayiz ama buradakilerle hem paylasim yapiyoruz hemde samimiyiz ve bu konuda bizlere anlayisli olmanizi kendi adima rica ediyorum daha yeniyiz belki zamanla diger topikteki arkadaslarlada samimi olabiliriz ama bunun icin 2 ay kisa bir süre degilmi sence?:panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar