maviboncuk
Daimi Üye
kimse burda 7/24 saat durmuyo ilginizi geçen konular muhakkak vardır ki biz sadece sizleri tanımak istiyoruz kimsenin huzurunu kaçırmayada niyetimiz yok
Tamam canimcigim simdi 2 cümle icin birbirimizin kalbini kirmayalim eminimki arkadaslar gerekli uyarilari dikkate alacaklar ve diger konulardada mesaj yazacaklardir hepimiz burada güzel paylasimlar icin bulunuyoruz ama sizlerinde bildigi gibi cocuklu hatunlariz 7/24 net basinda olamyoruz firsat oluncada ilgi alanimiza giren topiklere ugruyoruz ama bunda sonra hem sizi hemde bizi mutlu eden sohbetlerde bulunuruz maksat kalpler kirilmasin gönüller bir olsun....
Genelde slm alırız bilinçli olmamıştır bazen kaçırdığımız msj oluyo tabi ayrıca biz burda sohbet edemiyeceğimizi bile bilmiyorduk bunu bugün öğrendik
elara eşini kaldır şekerim bi el atsın modeme yaniSlm tekrar modemde sorun var gıremeyebılırım bıkac gun merak etmeyın kızlar telden yazıyorum suan.
Evet ben yaprak beni tanıdınız sanırım geldiğim zaman tanımamazlıktan gelmeyin yani çok alınganımdır çokta çekingen tanıştığımıza memnun oldum böyle olmasaydı daha iyiydi ama nese
Evet ben yaprak beni tanıdınız sanırım geldiğim zaman tanımamazlıktan gelmeyin yani çok alınganımdır çokta çekingen tanıştığımıza memnun oldum böyle olmasaydı daha iyiydi ama nese
elara eşini kaldır şekerim bi el atsın modeme yani
A bak ben en güzel profil secmeye aday olmak icin profilimi o kadar ugrastim güzel yaptim ama aday bile olamadim adaylik süresi bitmis ama ne tesadüftürkü adaylar sadece mod.olusuyor yani sizlerde bazi konularda sadece kendi aranizda yazisiyorsunuz mesela benim adminden bir ricam oldu smillerin bazilari mod.nickini tasiyor bende nickime ait bir smille istiyorum demem o ki sizlerin istekleri oldugu gibi bizlerinde var ama karsilikli anlayisla hepsi cözülebilinir.....
bende maviboncuk
Kalp kirmak degil zaten amacim.
Benimde 1,5 yasinda oglum var ve bende nasil oldugunu iyi bilirim.
Uzatmanin anlami yok sanirim. Gerekenler yazildi.
E gelmisken gitme anlat bakalim oglunda herhangi bir yöntem uyguladin mi yumurtlama günü tek iliskimi oldu birde kiz cocuk istiyormusun?