ılahı haskenacım guldurdun benı
Bende kopayim mi?kopuyoruuummmmmm biri beni baglasinnnn
Samimi sordugunu düsünüyorum.:dusun:
ben hemen silmistim
sadiye mod ya dondurmustur sayfayi
Iste ben buna kopuyorum.
ılahı haskenacım guldurdun benı
Bende kopayim mi?kopuyoruuummmmmm biri beni baglasinnnn
ben hemen silmistim
öyleyim 21 gün sonra bitiyo şafak saymak
öyleyim 21 gün sonra bitiyo şafak saymak
canım benı en çok mutsuz eden ne olur biliyonmu burdaki arkadaşları kaybetmek inan içim doldu ağlıyorum
canım benım yaa sizi çok seviyorum sizden ayrılmak istemiyom yaa ben bu ara çok ağlamaya başladım sinirlerim çok bozuk bole şeylere gelemıyomKiz ben sana demedimi sana hersey serbest hamileleri üzmek yok ........:gulbis: Bu durumda banada hersey serbest....:sila:
amin tesekkür ederim ....cnm ALLAH kavustursun ıns cok az kalmıs rabbım bır ömur boyu mutlu etsın ıns mutluluklar...
yok belli değildüğün bellimi
Bende kopayim mi?
Samimi sordugunu düsünüyorum.:dusun:
Iste ben buna kopuyorum.
canım benım yaa sizi çok seviyorum sizden ayrılmak istemiyom yaa ben bu ara çok ağlamaya başladım sinirlerim çok bozuk bole şeylere gelemıyom
baglayalimmi birbirimizi hic kopmazcasina
Ay aynen bende öyleyim çizgi film seyretsem onada ağlıycam valla nolcak bizim bu halimiz sağ sağlim bi doğursaydıkk bu ağlamalar oğlanları bozmasın şekerimmcanım benım yaa sizi çok seviyorum sizden ayrılmak istemiyom yaa ben bu ara çok ağlamaya başladım sinirlerim çok bozuk bole şeylere gelemıyom
memnun oldum..sözlüyüm asker yolu bekliyorum
Yok canim ya valla hic birsey yapmadim, denemedim. Zaten erkek olacaginida doguma 1,5 ay varken ögrendim. Kendini göstermedi bir türlü.
ben hemen silmistim
canım benı en çok mutsuz eden ne olur biliyonmu burdaki arkadaşları kaybetmek inan içim doldu ağlıyorum
cnm yA dert etme bız hıc bızaman ayrılmayız bılıyosun nelerle burada toplandık
Sizide uydurduk kendimize buraya gelipte sohbet etmeden çıkan olmuyo valla:sirin::sirin:bence bir başlık açın kızlar sohbete orda devam edin
bence bir başlık açın kızlar sohbete orda devam edin
Ay aynen bende öyleyim çizgi film seyretsem onada ağlıycam valla nolcak bizim bu halimiz sağ sağlim bi doğursaydıkk bu ağlamalar oğlanları bozmasın şekerimm
canım galıba hormonlar tavan yaptı inşALLAH sağ sağlım yavrularımızı doğurcazAy aynen bende öyleyim çizgi film seyretsem onada ağlıycam valla nolcak bizim bu halimiz sağ sağlim bi doğursaydıkk bu ağlamalar oğlanları bozmasın şekerimm
ewt haklısın canım en iyisi başlık açalım yeni ama haberim olsun nerde toplancağımızdan hayırlı geceler ben yatacam kızlar