Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
F

fıstıkım

Misafir
bende fıstık buraya yeni katıldım ama buradaki arkadaşları çoook sevdim eminim tanıyınca sizde seveceksiniz

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yaprakcım cnm valla bugun hıc okuyamadım gecmısı merak edıyom acıkcası ama genede tam olmadı okumam:hihi:neyse sohbete katılıyom:hihi:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Hem biz oy kullananamıyoruz siz bizi almıyosunuz aranıza eski üyeler için diyo ben denemiştim biara olmadı
Öyle birsey yok canim. Sadece albüm bölümünde 150 mesaj uygulamasi var. Resimleri yeni gelen üyeler, herkes görmesin diye.
ya anlamıyorum bu kadar kısa zamanda nasıl hemen tanısalım bızım bu arkadasları tanımamız böle sohbet etmemız bıle kac aylar surdu sımdı böle sık bogaz etmenın ne anlamı var bılmıyorum nacızane fıkrım....sız yonetıcılerden baska bızım topıge pek yabancı gelmıyo bızıde kımse tanımak ıstemıyo galıba neyse kalpler kırılmasın ama burda emınım cınsıyet uzerıne konusulsaydı sayfa 50 gecmezdı ....
Samimi olalim demedik, bu baslik altinda farkli paylasimda bulunmayin diyoruz.
E gelmisken gitme anlat bakalim oglunda herhangi bir yöntem uyguladin mi yumurtlama günü tek iliskimi oldu birde kiz cocuk istiyormusun?

Yok canim ya valla hic birsey yapmadim, denemedim. Zaten erkek olacaginida doguma 1,5 ay varken ögrendim. Kendini göstermedi bir türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar