memnun oldum..sözlüyüm asker yolu bekliyorumbende tazmanya canavarı
E gelmisken gitme anlat bakalim oglunda herhangi bir yöntem uyguladin mi yumurtlama günü tek iliskimi oldu birde kiz cocuk istiyormusun?
Ay kızlar niye hiçbiriniz yazmıyonuz yaww bi haskenayla ben yazıyom geçmişimi okuyonuz napıyonuz
olur şekerim olur inş. dur bi topiği kurtaralım dualara dönücez tekrarbende orkidem
1 kizim var 22 yasindayim 5 yillik evliyim
gorucu usulu evlendik ama coookkk mutluyuz
simdide pipili pesindeyim insallah olur
dualarinizi bekliyorummmm
E gelmisken gitme anlat bakalim oglunda herhangi bir yöntem uyguladin mi yumurtlama günü tek iliskimi oldu birde kiz cocuk istiyormusun?
memnun oldum..sözlüyüm asker yolu bekliyorum
nasıl yazayım burdakı beraberlık rahatsızlığa yol açmış etraftakıleri sık boğaz oldum sankı darlık geldi
Anaa Allah kavuştursun yaş kaçmemnun oldum..sözlüyüm asker yolu bekliyorum
Öyle birsey yok canim. Sadece albüm bölümünde 150 mesaj uygulamasi var. Resimleri yeni gelen üyeler, herkes görmesin diye.Hem biz oy kullananamıyoruz siz bizi almıyosunuz aranıza eski üyeler için diyo ben denemiştim biara olmadı
Samimi olalim demedik, bu baslik altinda farkli paylasimda bulunmayin diyoruz.ya anlamıyorum bu kadar kısa zamanda nasıl hemen tanısalım bızım bu arkadasları tanımamız böle sohbet etmemız bıle kac aylar surdu sımdı böle sık bogaz etmenın ne anlamı var bılmıyorum nacızane fıkrım....sız yonetıcılerden baska bızım topıge pek yabancı gelmıyo bızıde kımse tanımak ıstemıyo galıba neyse kalpler kırılmasın ama burda emınım cınsıyet uzerıne konusulsaydı sayfa 50 gecmezdı ....
allah sağ salim kavuştursun askerine sen çeyiz hazırlıklarındasındır şimdi
kopuyoruuummmmmm biri beni baglasinnnn![]()
nasıl yazayım burdakı beraberlık rahatsızlığa yol açmış etraftakıleri sık boğaz oldum sankı darlık geldi
Orkide silmene gerek yok sadiye okumus bile:zuzu:
dur kız daralma biz hamileyiz şekerim gelemeyiz daralmalara sen rahat olnasıl yazayım burdakı beraberlık rahatsızlığa yol açmış etraftakıleri sık boğaz oldum sankı darlık geldi
dur kiz erken dogum falan yaparsin
neyse tatliya baglaniyor sanirim bekleyek
dur kız bide sen cıkma başımıza