maviboncuk
Daimi Üye
cinsiyetten çok sohbete dönmüş bence site içinde site kurulmuş gibi
Aslinda hicbirimiz tamamen kendimizi soyutlamis degiliz ilgi alanimiza giren topiklerde mesajlasiyoruz ama tabiki su var bizler birbirini 1 yil gibi bir süre taniyan ve reeldede özel arkadasliklari olan hatunlar olarak paylasimlarimiz farkli simdi ben Elaraya esimle ilgili bir sorunumu anlatsam onun beni anlamasi ile senin beni anlaman ayni olmaz bilmem anlatabildimmi ayrica suda var bizler toplu tasinma ile buraya geldigimiz icin ayri bir bag var aramizda evet sizinle paylasimda bulunabiliriz ama samimi olamayiz ama buradakilerle hem paylasim yapiyoruz hemde samimiyiz ve bu konuda bizlere anlayisli olmanizi kendi adima rica ediyorum daha yeniyiz belki zamanla diger topikteki arkadaslarlada samimi olabiliriz ama bunun icin 2 ay kisa bir süre degilmi sence?
hiç öyle bi maksadımız olmadı çok gelen arkadaşda yöntemleri burda öğrendi ve arkası sohbete döndü tabi ben örneğin şuan hamileyim ve cinsiyetle ilgili bi paylaşımım kalmadı ama arkadaşlarımla sohbet etmek için geliyorum halacinsiyetten çok sohbete dönmüş bence site içinde site kurulmuş gibi
Gelenler dediginiz bizsek biz hep burdayiz. Her yerde de buluruz sizi.
Ben kendi adıma konuşuyorum yanlış anlaşılmazsın fırsat buldukça dediğim gibi diğer yerleri gezip yorumda yapıyorum ama kimsecikler olmuyo
Bakin anlatmak istedigim buydu benim yaptigim espiriyi ki sizi kastetmemistim (baska baslikta toplanacagimizi bilmeyen arkadaslar icin yazmistim) üzerinize alindiniz neden sizde beni tanimadiginizdan bence sadece biraz zaman
hiç öyle bi maksadımız olmadı çok gelen arkadaşda yöntemleri burda öğrendi ve arkası sohbete döndü tabi ben örneğin şuan hamileyim ve cinsiyetle ilgili bi paylaşımım kalmadı ama arkadaşlarımla sohbet etmek için geliyorum hala
A.s canım hoşgeldin konuşuyoruzzslm kızla hydr ya
Bizde birilerinin olmasini istedigimiz icin baska konularada mesaj yazin diyoruz.
Tek bir konu altinda farkli paylasimlarda bulunmayin istiyoruz.
Sizi yakindan tanimak istiyoruz.
cinsiyetten çok sohbete dönmüş bence site içinde site kurulmuş gibi
Biz zaten anlayisli davraniyoruz. Konu baska mesajlasmalariniz baska.Yeni oldugunuz icin birsey demedik.
Eger siz sadece kendi aranizda mesajlasirsaniz tabiki samimi olamayiz.
Genelde slm alırız bilinçli olmamıştır bazen kaçırdığımız msj oluyo tabi ayrıca biz burda sohbet edemiyeceğimizi bile bilmiyorduk bunu bugün öğrendikama sonuçta sohbet bölümleri var olmazsa bişey demicez ki kimseyi tanımayada çalışmıyosunuz bir çok arkadaşlarımız selam yazdı kimseden cevap yok
Canim basta ben olmak üzere hicbir arkadasimiz burada polemik yasamayi sevmeyen arkadaslariz zaten önceden admin tarafindan uyari aldik ve kendimizce hem sizleri hemde bizleri memnun edecek bir cözüm bulmaya calisirken neden simdi olaya dalip isleri daha cikmaza sokuyorsun kim site icinde site kurdu yapmayalim böyle....
Tamam canim sorun sadece kendi aramizda mesajlasmamizmi yarin bütün gün diger topikteki arkadaslarlada mesajlasiriz ki ben tekrarliyorum ilgi alanima giren topiklere selam veriyorum.....E canim simdi yan komsu ile samimi iken cat kapi dalip sohbet etmek dururkende yeni tasinmis komsuylada ayni samimiyet kurulmuyor canimsin biraz zaman anlayis göstereceginize inanyor ve tesekkür ediyorum .....
Bizde aynen onu diyoruz, bu baslik farkli paylasimlar farkli. Farkli paylasimlar icin baska konu acmanizi rica ediyoruz.sadiye arkadaşım ...işte yakından tanıma işi sadece cinsiyet paylaşımı yapılarak olmuyor...eger sadece cinsiyet belirleme konuşulsaydı bu sayfa 10 sayfadan falan oluşurdu...biz burada hem paylaşım yapıyoruz...hem yöntemleri birbirimizle paylaşıyoruz hemde sohbet ediyoruz....aramıza samimi katılmak isteyen hiçbir arkadaşımızada sırt çevirmiyoruz..
Elara ve diğer arkadaşlarımızda burada düzenli katılan tüm arkadaşlarımıza yöntemleri özet geçiyor....
Canim basta ben olmak üzere hicbir arkadasimiz burada polemik yasamayi sevmeyen arkadaslariz zaten önceden admin tarafindan uyari aldik ve kendimizce hem sizleri hemde bizleri memnun edecek bir cözüm bulmaya calisirken neden simdi olaya dalip isleri daha cikmaza sokuyorsun kim site icinde site kurdu yapmayalim böyle....
Tamam canim sorun sadece kendi aramizda mesajlasmamizmi yarin bütün gün diger topikteki arkadaslarlada mesajlasiriz ki ben tekrarliyorum ilgi alanima giren topiklere selam veriyorum.....E canim simdi yan komsu ile samimi iken cat kapi dalip sohbet etmek dururkende yeni tasinmis komsuylada ayni samimiyet kurulmuyor canimsin biraz zaman anlayis göstereceginize inanyor ve tesekkür ediyorum .....
Ben arada burada yapilan paylasimlari okuyorum. Hepinizin iyi niyetli oldugunu dsünüyorum ve güzel paylasimlarda bulundugunuzuda görüyorum.
Tabiki birbirinizi daha yakindan ve iyi taniyorsunuz ve paylasimlariniz kendi aranizda daha zevkli ve eglenceli oluyor mutlaka.
Ama bizlerlede paylasimda bulunmanizi istiyoruz.
Genelde slm alırız bilinçli olmamıştır bazen kaçırdığımız msj oluyo tabi ayrıca biz burda sohbet edemiyeceğimizi bile bilmiyorduk bunu bugün öğrendik