hayır okuyamadım gecmişe cevap yazarak geliyorum
Ruhsati Tazinin adina sana bi kahve aciyoruz hadi yine iyisin bütün kizlara caylar benden....
hayır okuyamadım gecmişe cevap yazarak geliyorum
Belki düzelirsin...
Sen yokken BerniL cok korktu...
buraya kım yazacak cok merak edıyorum buraya ararız sonra ınsan yazın buraya dıye
kız hem kafanı kırar hemde çocuğunu yapar nolmuş kocan değilmileptopu kafamda kirarsa esimle kuserim sonra cocukta yapmayiz sende kurtulursun benden:uzgun::uzgun:
kinani postalarim haskenaa
ıns dedıgın gıbı olur bcm ne dıyım...bernilcim topigin başlıgı degişcek sadece.biz yine bu sayfada kalcaz yani
tutupta yeni sayfa acacak halimizi yok.onca yazı yazdık biz buraya
Yok be ne kahvesi erkek yeri gibi oldu:nanik:
sagol elaracım ..eee haskenacım başsız hocbırsey olmaz bılıosun cnm
Ruhsati Tazinin adina sana bi kahve aciyoruz hadi yine iyisin bütün kizlara caylar benden....
leptopu kafamda kirarsa esimle kuserim sonra cocukta yapmayiz sende kurtulursun benden:uzgun::uzgun:
kinani postalarim haskenaa
Sen yokken BerniL cok korktu...
Bilmezmiyim sus kiz +18 baglama simdi beni....ky:
Bilmezmiyim sus kiz +18 baglama simdi beni....ky:
cnm bız geyıkde yapıyoruz ama yontemde konusuyoruz benı sıkar gıbıme gelıyo ıkı ayrı yer ya anlatamadım heralde derdımı cancazım dogallık varken aman ne yazdım yazacagıma dıkkat edeyım böle sacma ve sıkıcı gelır bana ama emır buyuk yerden der onada alısmasını bılırız o ayrı ama :acep:Kiz baska siteye gitmiyoruzki sen alistin toplu tasinmalara ayni sitede kalacaz son mesajda yazilir cinsiyet belirleme harici konular su linkte devam ediyor diye tamam....
ben yokken kızlar sana emanet -rgulu
kız hem kafanı kırar hemde çocuğunu yapar nolmuş kocan değilmi
kız alah senı aklıma zırnık kötu bırsey gelmedı tobe tobe amanBilmezmiyim sus kiz +18 baglama simdi beni....ky: