Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Evet geyik bölümüne sayfa acsaniz fena olmaz yani.

neden yeni sayfa acıyoruz pardon???
bu topigin başlıgı degişip geyik bölümüne taşınamıyormu yani??
nasılsa konu içerigi başlıkla alakasız,başlıgı degiştirelim içerikle bütünleşsin ozamn
bizim bu sayfada cok emegimiz var,bilgilerimiz hep bu sayfada

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yaprakcım hakkımda yaptığın roboy gibi ifadesine çok güldüm,belki iş yapışım çok planlı ve programlı ama hem çalışan hem de çocuklu birbayan olarak programlı olmam gerekiyor.hiçbir işimi yarım bırakmayı sevmiyorum canım.seniçok seviyorum yaprağım.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Haskenacım bana en geyik ğüye demesen gerçekten çok kırılıyorum,istersen hiç bir kategoriye koyma ama geyik de deme rica edeceğim canım..En şair de bak bol bol şiir yazıyorum sizler içinbitirince yayınlıycam...

OP
E

Elara

Misafir
umuutcum geyik teki maksat konu dışı sohbet anlamında
zaten mod ların tümü zaten bize geyikci gözğyle bakıor,bi sen degilsin cnm kırılcak bişi yok bunda :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskenacım beni koyduğun kategoriye saygım sonsuz ama geyik gererksiz ve boş muhabbet yapan gibi geliyor bana en azından argo bir tabirdir geyik ve biz o anlamda kullanırız.ÇOK ŞÜKÜR HAYATIMDA HİÇ BOŞ VE GEEKSİZ SIRF MUHABBET OLSUN DİYE MUHABBET YAPMADIM.NE KİŞİLİĞİME NE YETİŞME TARZIMA YAKIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ŞAKACI OLMAK YA DA HOŞ SOHBET OLMAK BANA DAHA HOŞ GELİYOR.HATTA BANA KALSA O KTEGORİ KALDIRILMALI KIRILANLAR OLABİLİR BENİM GİBİ...Evet ben girip yaptıklarımı sizlerle paylaşıyorum ama sizleri ailem gibi gördüğüm için rapor verir gibi geliyor belki size ama sizlerle herşeyimipaylaşmak hoşuma gidiyor.En hamarat kategorisine gurbeti koymuşsun sayfgı dutarım benim öyle bir iddiam ve derdim yok evet etrafımda çok becerikli bilinirim çalışmama rağmen 3 saat uyur her işimi yetiştirir üsütüne güzellik salonuna gider bakımı da yaptırır hatta arkadaşlarımla gezerim:)Yaptıkarımın resmini koymuyorum çünkü burada hamikle arkadaşların yeterinde konuşarak iştahını kabartıyoruz resim koyarak onları zor durumda bırakmak istemem bu 1... Eşim foto makinasını sürekli arazşde oldukları için götürüyor ve çekim yapıyor bu 2...cep telle çekmiyorum telim eski ve görüntü çok bulanık çıkyor bu 3...Benim bütün bu işleriyapıp yapmadığıma inanmak sana kalmış saygı duyarım bu 4...Herşeye rağmen hakımda tüm düşündüklerine rağmen ben seni çok seviyorum bu da 5...iyi geceler canım.

Kiz ne yordun kendini onca isinin arasindada bu kadar uzun uzun cevap yazdin ben olsam buna tek cevabim-ciko: yada bu olurdu :sirin:
:nk::cikolata::hulya::findikim::tenis::ayna: Ahanda bütün katogorilerin en eni sen ol bizde zaten ne en nede boy kaldi....:zuzu:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
HHaskenacım ben bu sitenin eski üyesiyim bir çok kişiyi de tanıyorum zamaNINDA BAŞKA TOPİKLERDE ÇOK AKTİFTİM AMA KIRILDIĞIM NO,KTALAR OLDU BAZI ÜYELERE VE SİZLERİ KENDİME ÇOK YAKIN VE SAMİMİ BULDUĞUM İÇİN GELİYORUM ÇÜNKÜ SORUNLARIMIZ PORTYAK.eVET YEMEK BÖLÜMÜNE DE BAKIYORUM ORADA NK3 VE İNCİTANEM LİLAVIN ÇOK GÜZEL TARİFLERİ VAR BAKIYORUM CANIM ARKADAŞLARIM ONLARI DA ÇOK SEVİYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ BEN BLOG AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLERDE KENDİ SİTEMİ OLUŞTURACAĞIM YA DA PASTA TARİFİ KİTABI YAYINLAYACAĞIM.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
neden yeni sayfa acıyoruz pardon???
bu topigin başlıgı degişip geyik bölümüne taşınamıyormu yani??
nasılsa konu içerigi başlıkla alakasız,başlıgı degiştirelim içerikle bütünleşsin ozamn
bizim bu sayfada cok emegimiz var,bilgilerimiz hep bu sayfada

Valla canim ben yazacagimi yazdim, Admin´e tekrar ilettim.
Eminim gerekeni yapacaktir.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskenacım bana en geyik ğüye demesen gerçekten çok kırılıyorum,istersen hiç bir kategoriye koyma ama geyik de deme rica edeceğim canım..En şair de bak bol bol şiir yazıyorum sizler içinbitirince yayınlıycam...

Ana ilk defa birisi alinganlik yapti enler konusunda bence sana en alingan üye diyelim benide en geyik sectiler ne oldu incilerimmi döküldü du toplayayim bari....-rgulu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
eLARACIM HEPİMİZ ÇOK DEĞERLİ VE FATYDALI BİLGİLER PAYLAŞIP DERTLERİMİZİ KONUŞUYORUZ SEVİNÇLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ BİZİM YAPTIĞIMIZ GEYİK DEĞİL HOŞSOHBET,İSTEYEN İSTEDİİ GİBİ BAKABİLİR ÖNEMLİ OLAN OLAYA BİZİM NASIL BAKTIĞIMIZ VE KENDİMİZİ NASIL GÖRDÜĞÜMÜZDR.HERKES DÜŞÜNCESİNDE ÖZGÜRDÜR AMA BEN BİZİM NE OLDUĞUMUZU ÇOK İYİ BİLİYORUM.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hASKENACIM HER KONUDA BÖYLE OLMAFIĞIMI BİLİYORSUN ŞİMDİYE KADAR HANGİ KOMNUDA ALINGANLIK YAPTIM,ELEŞTİRİYİ DE KAKDIRIRIM AMA GEÇMİŞTE BAŞIMA GELEN BİR OLAYDAN GEYİK LAFINA ALERJİM VAR HEPSİ BU...TELETUBBY BANA BIRAKMAZ EN ALINGANLIĞI MERAK ETME.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar