Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.

ama sizde bizi anlamak istediginiz gibi anlıyorsunuz.
bizim burda sohbet etmekten başka gayemiz yok
site içinde site kurmak fikri aklımızın ucundan bile gecmedi
ben o kadar forum sitesine üye oldum cok sayfalar actım ama ilk kez böle bişiyle karşılaştım
admin yada modlar gelipte siz niye başka yerlere yazmıyorsunuz diye şikayet etmedilerr
bizim konu başlıgımız cinsiyet belirleme yöntemleri degil sonunda paylaşım kelimeside geciyorr
paylaşım deyince sohbette giriyor bunun içine
bunun bu kadar sorun olacagını inanın tahmin etmemiştim hiç.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara yok öyle emekliolurum falan bizden öyle kolay kurtulamazsın sana yaş vurdu 20 sene daha bizimlesin torunları beraber büyüteceğiz.:cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
yok yok sizden ümitliyim.dagılırsanızda ben forumlardan emekli olurum.ugraşamam başka insanlarla,valla yordunuz beni sizz:hihi:

Ama en cokta Umut_11 BerniL birde renginnn yoruyor degilmi en akilli ögrenci benim....:sila:

.....................................
En Geyik Üye:Haskena

Ahanda kendimi yazdim canim sen yeterki üzülme....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
ama sizde bizi anlamak istediginiz gibi anlıyorsunuz.
bizim burda sohbet etmekten başka gayemiz yok
site içinde site kurmak fikri aklımızın ucundan bile gecmedi
ben o kadar forum sitesine üye oldum cok sayfalar actım ama ilk kez böle bişiyle karşılaştım
admin yada modlar gelipte siz niye başka yerlere yazmıyorsunuz diye şikayet etmedilerr
bizim konu başlıgımız cinsiyet belirleme yöntemleri degil sonunda paylaşım kelimeside geciyorr
paylaşım deyince sohbette giriyor bunun içine
bunun bu kadar sorun olacagını inanın tahmin etmemiştim hiç.

Biraz öncede yazdigim gibi Admin gerekeni yapar artik.

OP
F

fıstıkım

Misafir
yaa kızlar bişey olursa ben bi daha nasıl bulucam siziii geç buldum erken kaybetmeyeyim

OP
E

Elara

Misafir
Ama en cokta Umut_11 BerniL birde renginnn yoruyor degilmi en akilli ögrenci benim....:sila:

.....................................

yok cnm ya şuan cok yormuyonuz beni hakkınızı yemeyim
diger tarafta cok yoruluyordum hergelene derdini anlat yöntemi anlat valla sıkılıyordum
burada rahatım şimdilik.ama bu gidişle rahatımız bozulcak gibi :D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sevgili şadiye ben bu siteye 2008 den beri üyeyim zamanında gerek sohbette gerek topiklerde farklı paylaşımlarım oldu hala görüştüğüm dostlarım var ancak inanın sohbete giriyorum şimdi aralarda merhaba diyorum hiç cevap yok herkes kendi arasında sohbete devam ediyor bunu yaşadım ve artyık kırgınlığımdan dolayı girmiyorum sohbete.Bir de şu var eğer çok paylaşım istiyorsanız önce sohbet bölümünü kaldırmanızı öneririm çünkü sohbete giren çok kişi forumlara ne katılıyor ne topik açıyor ne de paylaşımda bulunuyor.paylaşımı sadece sohbetle sınırlıyorlar üstelik de kendi aralarında konuşuyor ve selama çoğu kişi cevap bile vermeyuip kendi aralarında konuşmayıo sürdürüyorlar.geçmiş konularıma bakarsanız zamanında çok paylaşımda bulunduğumu görebilirsiniz ancak isim zikretmeyeceğim ve siteden ayrılan bazı kişiler çok kırıcı hakarete varan ve incitici kelimekler kullandılar bana sohbette oldu bu ve ben kırgınlığımdan tabi hamileliğim ve doğum da girince topiklerden uzaklaştım bu topiktenki arkadaşlarımı önceden tanıyordum ama ben her topikte geziyorum hemen hemen paylaşımda bulunmasam da okuyor bilgi ediniyorum her zaman paylaşımda da bulunurum çünü bu siteyi ve arkadaşlarımı çok seviyorum 3 yıldır ailem gibi oldunuz.arkadaşlarım adına kefilim burada kimsenin artniyeti ve gruplsşma amöacı yok olamaz da...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
sevgili şadiye ben bu siteye 2008 den beri üyeyim zamanında gerek sohbette gerek topiklerde farklı paylaşımlarım oldu hala görüştüğüm dostlarım var ancak inanın sohbete giriyorum şimdi aralarda merhaba diyorum hiç cevap yok herkes kendi arasında sohbete devam ediyor bunu yaşadım ve artyık kırgınlığımdan dolayı girmiyorum sohbete.Bir de şu var eğer çok paylaşım istiyorsanız önce sohbet bölümünü kaldırmanızı öneririm çünkü sohbete giren çok kişi forumlara ne katılıyor ne topik açıyor ne de paylaşımda bulunuyor.paylaşımı sadece sohbetle sınırlıyorlar üstelik de kendi aralarında konuşuyor ve selama çoğu kişi cevap bile vermeyuip kendi aralarında konuşmayıo sürdürüyorlar.geçmiş konularıma bakarsanız zamanında çok paylaşımda bulunduğumu görebilirsiniz ancak isim zikretmeyeceğim ve siteden ayrılan bazı kişiler çok kırıcı hakarete varan ve incitici kelimekler kullandılar bana sohbette oldu bu ve ben kırgınlığımdan tabi hamileliğim ve doğum da girince topiklerden uzaklaştım bu topiktenki arkadaşlarımı önceden tanıyordum ama ben her topikte geziyorum hemen hemen paylaşımda bulunmasam da okuyor bilgi ediniyorum her zaman paylaşımda da bulunurum çünü bu siteyi ve arkadaşlarımı çok seviyorum 3 yıldır ailem gibi oldunuz.arkadaşlarım adına kefilim burada kimsenin artniyeti ve gruplsşma amöacı yok olamaz da...

Hangi sohbeti kaldiralim anlamadim, siz kendiniz yazmissiniz gidenler diye. Su an öyle birseyle karsilastiniz mi?
Ayrica ben sizi paylasimda bulunun diye zorlamiyorum zorlayamamda. Isteklerimizi yazdim. Ayni seyleri tekrar tekrar yazmayacagim.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Hangi sohbeti kaldiralim anlamadim, siz kendiniz yazmissiniz gidenler diye. Su an öyle birseyle karsilastiniz mi?
Ayrica ben sizi paylasimda bulunun diye zorlamiyorum zorlayamamda. Isteklerimizi yazdim. Ayni seyleri tekrar tekrar yazmayacagim.

ben kimseye önyargılı olmam sadece yaşadıklarımı yazdım...Mutlaka bir orta yol bulunacaktır adminle paylaşıldı...Ben sadece kimsenin gruplaşma niyeti lmadığını söylüyorum,çünkü böyle algılandık bazı konularda.topiğin enlerini de kaldırırız gerekirse kuralları ihlal etme gibi kimsenin niyeti yok olamaz da...iyi geceler.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
ben kimseye önyargılı olmam sadece yaşadıklarımı yazdım...Mutlaka bir orta yol bulunacaktır adminle paylaşıldı...Ben sadece kimsenin gruplaşma niyeti lmadığını söylüyorum,çünkü böyle algılandık bazı konularda.topiğin enlerini de kaldırırız gerekirse kuralları ihlal etme gibi kimsenin niyeti yok olamaz da...iyi geceler.

Bende onu yazdim, Admin´e ilettim gerekeni yapar dedim.
Kendisi bizede gerekeni yapabilecegimizi iletti. Ben kendim diger mod arkadaslar olmadigi icin su an birsey yapmiyorum.
Iyi geceler.

OP
M

Mertim

Misafir
bernil,elara,haskena,mertim,umut gemisi hepinize iyi geceler

Tesekkurler canim sanada iyi geceler,hepinize iyi geceler kizlarr..bende genelde ii gecelerimi yaziyorum eee malum zaman farkindan dolayi gece ye denk geliyor :) :) :)

Beni en ciddi uye kategorisine layik gormus bazi arkadaslarim,oyle diyosaniz oyledir..sanalda yazi tarzimda oyle anlasiliyor anlasilan:) gercekte de en cok duydugum cok sakin,sessiz yada huzur verici durgunlugum oldugu sozudur ve bunun yuzume yansidigida:) Sizleri cok sevdim bence tevafuk oldu sizlerle , burasi ile tanismam.buraya uye olduktan 1 kac hafta sonra hamile oldugumu ogrenmistim..ins hayirlisi ile saglikli bir sekilde gonlumdeki gibi yeniden olur.bence hepiniz cok iyi insanlarsiniz,agzinizdan dua eksik olmuyor,harika paylasimlar var,samimi..ben uyandigimda sizlerin gun icerisindeki yazmis oldugunuz paylasimlari okumaya bayiliyorum,hic sikilmadan bir cirpida okunuyor..bunun en buyuk nedenlerinide SAMIMIYET,dogallik oldugunu dusunuyorum.Hepinizi opuyorum kizlarr..

Elaracim ortulerin ve boyan hayirli olsun simdiden gule gule kullan cnm.bitince face yuklersen bakariz cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar