he vvalla uyuyodur o sımdı mısıl mısıl neyse sabah sokolacaklar bunları okurken..
hele umut valla bu saate fosur fosur uyuyodur yarın der bıze sımdı nasıl oturabılıyonuz dıye
he vvalla uyuyodur o sımdı mısıl mısıl neyse sabah sokolacaklar bunları okurken..
hele umut valla bu saate fosur fosur uyuyodur yarın der bıze sımdı nasıl oturabılıyonuz dıye
kız valla nasıl oturdunuz o kadar 10.rüyamı görüyodum
kız valla nasıl oturdunuz o kadar 10.rüyamı görüyodum
41 kere massallah cnm kızına valla benımkı 12 de yattı oyuzden uyuyo hala
neyse kızlar ben kacdım işlerımı bıtıreyım torene gıdecem arada bakarım gene pc acık
yanı bencede ama sımdı burda gelen bı arkadas veya yenı bırseyler yazılmayacak sadece mıhabbetmı olcak cnm ...haskenanın hasgardası ıyıdı ya valla
41 kere massallah cnm kızına valla benımkı 12 de yattı oyuzden uyuyo hala
neyse kızlar ben kacdım işlerımı bıtıreyım torene gıdecem arada bakarım gene pc acık
Elara merhaba okuldayım şu an laptptan yazıyorum provam var 23 nisanla ilgili.Değiştirelim elaracım sırf böyle bir sebepten bu kadar emek verilen bir oluşumun dağılmasına üzülürüm.boşver açıklama yaptıkça arada zıtlaşma olacak,madem bu kural uyacağız biribirimizi kaybetmemek için.Siz güzel bir isim bulun ben her zaman uyarım canım.sıkıntımdan sabaha kadar döndüm burnumun kanaması da cabası,çok üzüldüm düştüğümüz duruma .bu sebeple farklı bir ad altında sohbet yapalım .
evet bernil ,haskenanın has kardeşi karışmazdı ne konuşup ettigimizee
banlama konusunda üstüne yoktu ama
benim hamile olduğumu öğrenmeden kimseye çıkış hakkı yok ona göreee -zebani-zebani-zebani
sen bu ay hamişsin cicim
devam ediyormu kasık agrısı ve akıntın?
bakın kızlar acemiyim konuşmuyayım kendimi rezil etmiyeyim diyip kenarda oturuyorum ama böyle pes ederseniz olmazki o kadar emek güzel arkadaşlıklar birlikte dualarımız bu paylaşımlar sadece burda cinsiyet belirleme mi yapılıyor hayır canım boncuğa üzülüyoruz hamilelere dua ediliyor biz birlikte daha iyiyiz..... lütfen dağılırız bizim için önemli değil falan fıstıkla geçirmeyelim hepimiz kocamannn bir aile olmadıkk mı? elara lütfen düşün bişeyler bul lüttfennn üzüntü ve muz kabuklarııı.:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
bakın kızlar acemiyim konuşmuyayım kendimi rezil etmiyeyim diyip kenarda oturuyorum ama böyle pes ederseniz olmazki o kadar emek güzel arkadaşlıklar birlikte dualarımız bu paylaşımlar sadece burda cinsiyet belirleme mi yapılıyor hayır canım boncuğa üzülüyoruz hamilelere dua ediliyor biz birlikte daha iyiyiz..... lütfen dağılırız bizim için önemli değil falan fıstıkla geçirmeyelim hepimiz kocamannn bir aile olmadıkk mı? elara lütfen düşün bişeyler bul lüttfennn üzüntü ve muz kabuklarııı.:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
:gul:
BENCE GÜZELL