Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben kacdım işlerımı bıtıreyım torene gıdecem arada bakarım gene pc acık

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara merhaba okuldayım şu an laptptan yazıyorum provam var 23 nisanla ilgili.Değiştirelim elaracım sırf böyle bir sebepten bu kadar emek verilen bir oluşumun dağılmasına üzülürüm.boşver açıklama yaptıkça arada zıtlaşma olacak,madem bu kural uyacağız biribirimizi kaybetmemek için.Siz güzel bir isim bulun ben her zaman uyarım canım.sıkıntımdan sabaha kadar döndüm burnumun kanaması da cabası,çok üzüldüm düştüğümüz duruma .bu sebeple farklı bir ad altında sohbet yapalım .

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
41 kere massallah cnm kızına valla benımkı 12 de yattı oyuzden uyuyo hala

benim kız horoz herdün 8,8,5 ta kalkar gerçi buna şükrediyorum önceden 6 da kalkardı,kahvaltısınıda yaptı iş başında:hihi:ablalrının odasında,bişey kırınca masanın altına saklanıyo,ablaları kızmaasın die herkes nerde bulacağını biliyo ama o ısrarla yapıyo

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Çıkıyorum kızlar dersim var az sonra,öpüyorum hepinizi.

OP
E

Elara

Misafir
biz buraya geldikten sonra bircok yeni üye katıldı aramıza.hepside arama moturundan cinsiyet belirleme ilgilili yazı ararken denk geldiler
ilk geldigimizde misafir yokken sayfamızda şuan misafirler kaynıyor.2 sayfa okuduktan sonrada üye oluyorlar.

zaten bizim ilk sayfamıza bakan bu sayfada neler yapıldıgını ne konuşuldugunu anlarr ve o listeye girmeye calışır.hep böle olmadımı???

bizim bu başlık degiştiginde arama motorunda cıkmıcaz dogal olarak.buda beni hiç ilgilendirmiyor artıkk

sadece size yadımcı olsam yeter.yönetimin bizim sayfamız için üye beklentisi yoksa benim hiç olmaz...

OP
E

Elara

Misafir
yanı bencede ama sımdı burda gelen bı arkadas veya yenı bırseyler yazılmayacak sadece mıhabbetmı olcak cnm ...haskenanın hasgardası ıyıdı ya valla:hihi::hihi:

cnm sohbet bölümünde her konudan konuşulur
deneme yapıldıkca yine paylaşırız neler yaptıgımızı.

41 kere massallah cnm kızına valla benımkı 12 de yattı oyuzden uyuyo hala

dün öglen uyumadıgı için böle erken uyduu cnm,
yoksa benimkide gec yatıyor

neyse kızlar ben kacdım işlerımı bıtıreyım torene gıdecem arada bakarım gene pc acık

kolay gelsinn
bende mutfagın perdesini yıkıyorum .cok cabuk kirleniyor mutfak

OP
E

Elara

Misafir
Elara merhaba okuldayım şu an laptptan yazıyorum provam var 23 nisanla ilgili.Değiştirelim elaracım sırf böyle bir sebepten bu kadar emek verilen bir oluşumun dağılmasına üzülürüm.boşver açıklama yaptıkça arada zıtlaşma olacak,madem bu kural uyacağız biribirimizi kaybetmemek için.Siz güzel bir isim bulun ben her zaman uyarım canım.sıkıntımdan sabaha kadar döndüm burnumun kanaması da cabası,çok üzüldüm düştüğümüz duruma .bu sebeple farklı bir ad altında sohbet yapalım .

gecmiş olsunnn cnm
evet haklısın yer mekan önemli degil.heryer paris bize -rgulu
kolay gelsin sanada cnm.hiç sevmezdim okuldaki törenleri.hep kaytarırdımmm

OP
E

Elara

Misafir
evet bernil ,haskenanın has kardeşi karışmazdı ne konuşup ettigimizee
banlama konusunda üstüne yoktu ama :D

Tepki
44
bakın kızlar acemiyim konuşmuyayım kendimi rezil etmiyeyim diyip kenarda oturuyorum ama böyle pes ederseniz olmazki o kadar emek güzel arkadaşlıklar birlikte dualarımız bu paylaşımlar sadece burda cinsiyet belirleme mi yapılıyor hayır canım boncuğa üzülüyoruz hamilelere dua ediliyor biz birlikte daha iyiyiz..... lütfen dağılırız bizim için önemli değil falan fıstıkla geçirmeyelim hepimiz kocamannn bir aile olmadıkk mı? elara lütfen düşün bişeyler bul lüttfennn üzüntü ve muz kabuklarııı.:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

OP
E

Elara

Misafir
bakın kızlar acemiyim konuşmuyayım kendimi rezil etmiyeyim diyip kenarda oturuyorum ama böyle pes ederseniz olmazki o kadar emek güzel arkadaşlıklar birlikte dualarımız bu paylaşımlar sadece burda cinsiyet belirleme mi yapılıyor hayır canım boncuğa üzülüyoruz hamilelere dua ediliyor biz birlikte daha iyiyiz..... lütfen dağılırız bizim için önemli değil falan fıstıkla geçirmeyelim hepimiz kocamannn bir aile olmadıkk mı? elara lütfen düşün bişeyler bul lüttfennn üzüntü ve muz kabuklarııı.:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

:D cnm sen olan bişi yok merak etme.
yine biz heyik yapmaya devam edicez sende kerzamanki yeridne bizi okucan ,tek fark topik başlıgı olcak-rgulu

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

rengin seni çok merak ediyoduu nihayet yazdın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar