Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Ben dün akşam bu konuya yazdıktan sonra, bu konuya 300 civarı mesaj yazılmış. Bana ne cevap verilmiş, sizlerin düşünceleri nelerdir diye öğrenmek için bu 300 mesajı okumak zorunda kaldım. Bu 300 mesaj içerisinde konu başlığı ile ilgili çok az yazı var. Benim anlatmak istediğimde bu zaten.

Bir çok arkadaş bize muhalefet olmak adına birşeyler yazmış, istenmiyorsak gideriz tarzı mesajlar yazılmış. Eğer benim anlatmak istediğimi anlamadıysanız, ya da anladınız ama uygulamak istemiyorsanız elbette gitmek istediğiniz yere gidebilirsiniz.

Bir arkadaş çıkmış, yeni üyeler oy kullanamıyor o yüzden katılmıyorum yarışmalara demiş. Öyle birşey olmadığını kendiside biliyor. Yalnızca üyelerimizin resim albümlerinde böyle bir sınırlama var. O da üyelik tarihi ile ilgili değil, mesaj sayısı ile ilgili bir sınırlama.

Buradaki beraberliğinin rahatsızlığa yol açtığını söyleyen bir arkadaş var mesela. Böyle birşey olmadığını, olmayacağını herkes biliyor. Bize ne sizin beraberliğinizden ? Bizi neden rahatsız etsin beraberliğiniz?

Amacımız sizlerin başka konulara zorla katılmanız değil. Bu zamana kadar kimseye, neden siteye mesaj yazmıyorsunuz demedik. Buraya üye olupta hiç mesajı olmayan bir sürü üyemiz var. Bizim rahatsız olduğumuz konu, bu konudaki kişilerden bir grup kurulmuş olması, ve bu konu içerisinde farklı içeriklerde konuların oluşturulması.

Burada amacımız kimseyi kovmak değil. Öyle olsa emin olun bir kulp uydurur uzaklaştırmak istediğimiz kişi ya da kişileri uzaklaştırırdık.

Bu konu içerisinde hâl hatır sorma durumlarını gayet normal karşılıyorum aslında. Ancak, bir merhaba'dan sonra konuşmalarınız farklı konulara kayıyor. Yoksa zaten bu konu bu kadar sayfaya ulaşmazdı. Siz bunu da aşmış, bu konu içerisine bir de sitenin/konunun en'leri diye içerik sığdırmışsınız.

Böyle bir isteğiniz varsa, sitemizdeki bölümü kullanmak zorundasınız arkadaşlar. Eğer böyle bir konu açıp, yalnızca bu konudaki kişileri aday göstermek istersenizde bu mümkün değil. Zaten sitemizde öyle bir yarışma/oluşum varsa, sizin tarafınızdan aynı içerikte yeni bir konu açılması da mümkün değildir.

Biz selam almayız, genelde selam veririz demekte kendini üstün görmekten başka birşey değildir. Ama sadece üstün görmektir, üstün olmak değildir.

"Burada sohbet edemeyeceğimizi öğrendik, siz nereye biz oraya, kovuluyorsak bilelim, biz yine bir araya geliriz, neden bu kadar göze battık" şeklinde mesaj yazan arkadaşlar var. Herhalde birbirinizi kışkırtmak için yazıyorsunuz bu mesajları. Bunun kimseye faydası olmaz, bize de zararı olmaz. Biz Hanimefendi.com yönetimi olarak, ne demek istediğimizi anlatabildiğimizi zannediyoruz.

Eğer sizin içinde uygun ise, bu konunun adını sizin belirlediğiniz bir isim ile değiştirelim ve ilgili kategoriye taşıyalım. Sonra yeni bir konu açılsın, bu konudaki cetvel/liste'ler o konuya eklensin. Sonra o konudan cinsiyet belirleme yöntemlerini konuşur tartışabilirsiniz. Bu konudan da, sohbetlerinizi edebilirsiniz. Aslında online mesajlaşma bölümünü kullanmanızı tavsiye ederiz, böylelikle diğer kullanıcılarımızla da tanışıp kaynaşmanız daha kolay olacaktır. Ama yine de siz bilirsiniz.

Farklı kategorilere her zaman farklı konular açabilirsiniz. Amacımız kimseyi kızdırmak, küstürmek veya göndermek değildir. Lütfen ön yargılı olupta, amacımızın böyle şeyler olduğunu düşünmeyin.

Haskena hanım; isminizin eklenmesini istediğiniz smiley'i bana gönderirseniz ekleme yapabilirim.

Hepinize iyi paylaşımlar dilerim.

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kızlarrr
topigimizin ismi ne olsun düşündünüzmü????
bide 2011 enler sayfası yok.bende o sayfayı acayım ordanda oylama yaparız ne dersiniz??

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın cnm çok yorgunum,gözlerim yanıyo,dün camları sildim evi süpür sil toz al öldüm bide bugün yada yarın misafirim geliyomuş gerçi bir kişi ama olsun evde ybancı olunca rahat edemiyorum,sen nasılsın bernil
cnmya kolay degıl oh ne guzel yapmıssın bende bugun ogleye kadar yapayım dıyom bakalım yetıstırebılırsem sonrada 1 de toren var okula gıdecem ..haklısın cnm aynen vaalla evde 1 kısıde olsa yabancı rahat olmuyo..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın kızlarrr
topigimizin ismi ne olsun düşündünüzmü????
bide 2011 enler sayfası yok.bende o sayfayı acayım ordanda oylama yaparız ne dersiniz??
gunaydın cnm valla brıva erkenden kalkmıssın bugun :D gozlerımın ıcı yanıyo kız benım uykusuzlukdan hıc bısey dusunmedım valla henız cancazım

OP
E

Elara

Misafir
günaydın cnm
ismimizmi değişiyor geçmişebakıyodum bende ama anlamadım bişey:acep::acep:

burada sadece cinsiyet belirleme yöntemleri konuşulcakmış.biz geyik yaptıgımız için site kurallarına aykırıymış:D

bu topigin başlıgını degiştircezz o kadar.
bizim artık yöntemlerle ilgili bi sorunumuz olmadıgı için tekrar sayfa acmayı düşünmüyorum
acmak isteeyen varsa yöntemler sayfası acabilir kızlar.

ilk sayfadaki listeye deneme yapıldıkca eklicem yine.

OP
E

Elara

Misafir
gunaydın cnm valla brıva erkenden kalkmıssın bugun :D gozlerımın ıcı yanıyo kız benım uykusuzlukdan hıc bısey dusunmedım valla henız cancazım

benim kuzu dün 8 de uyumuştu,sabahda 8 de uyandıı.
kahvaltısını yaptırdım "annecim erken kalktım yine uykum geldi" diyor ama uyutmıcam öglene kadar.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
burada sadece cinsiyet belirleme yöntemleri konuşulcakmış.biz geyik yaptıgımız için site kurallarına aykırıymış:D

bizim artık yöntemlerle ilgili bi sorunumuz olmadıgı için tekrar sayfa acmayı düşünmüyorum

yanı bencede ama sımdı burda gelen bı arkadas veya yenı bırseyler yazılmayacak sadece mıhabbetmı olcak cnm ...haskenanın hasgardası ıyıdı ya valla:hihi::hihi:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

anladım cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar