Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:cokkomik::cokkomik:
BerniLin soktan uykusu kacti ana birde renginnn olaydi zor durdururduk bunlari basimiz yok biz nereye gidecez diye aglayip dururlardi .....:uzgun:
he vvalla uyuyodur o sımdı mısıl mısıl neyse sabah sokolacaklar bunları okurken..

hele umut valla bu saate fosur fosur uyuyodur yarın der bıze sımdı nasıl oturabılıyonuz dıye
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hASKENACIM KOLAY KOLAY ALINMAM BEN AMA GEYİK KONUSUNDA YAŞADIĞIMBİR KIRGINLIĞIM VAR GEÇMİŞTEN İNSAN BAZI KONULARDA HASA OLABİLİYOR EMİNİM SENİN DE BÖYLE HASAS NOKTALARIN OLABİLİR OLMUŞTUR.

OP
E

Elara

Misafir
BerniLin soktan uykusu kacti ana birde renginnn olaydi zor durdururduk bunlari basimiz yok biz nereye gidecez diye aglayip dururlardi .....:uzgun:

bacım ben alışgınım siteden kovulmaya.bura benim 5.forum sitem:zuzu:
ama siz alışgın olmadıgınızdaan şokkk yaşıyonuzz 2dir:D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
al bendende o kadar valla ömer bu haskenayı cok degıstırdı cok:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Dahada bi güzellestim degilmi?:sila:

hASKENACIM HER KONUDA BÖYLE OLMAFIĞIMI BİLİYORSUN ŞİMDİYE KADAR HANGİ KOMNUDA ALINGANLIK YAPTIM,ELEŞTİRİYİ DE KAKDIRIRIM AMA GEÇMİŞTE BAŞIMA GELEN BİR OLAYDAN GEYİK LAFINA ALERJİM VAR HEPSİ BU...TELETUBBY BANA BIRAKMAZ EN ALINGANLIĞI MERAK ETME.

Tamam canim ya ben diger kizlarada her türlü espiriyi yapiyorum kaldiriyorlar sende kaldirirsin sanmistim pardon sana espiri yapma kontenjanim doldu birdaha olmaz...

Üzülecek bir sey yok. Biz istiyoruz siz yapmiyorsunuz. Bence tersini yapin.

Neyin anlamadim dur kiz tersini yapin diyip ayaklandirma bizi Admin agzimiza aci biber sürer yok yok siz ne derseniz biz artik onu yapacaz :iyyyy:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
nEYSE BEN GÜNLÜK RAPORUMU VEREYİM:) YARIN SABAH DERS ÖĞLEDEN SONRA 23 NİSAN PROGRAMIM ARDINDAN YÜRÜYÜŞ VE GELİNCE KIZIMLA VAKİT GEÇİRME:) YEMEĞİMİ ŞİMDİ YAPTIM RESİM KOYMAYACAĞIM İDARE EDİN ARTIK:) YARIN YAYLA ÇORBAM PİRİNÇ PİLAVIM ÜZERİ KUŞBASI ET VE SÜTLACIM VAR FIRINDA GELİNCE SÜTLACIMI YAPARIM...Şimdi yatıyorum malum çalışan kadınız:( ve kargalar kahvaltısını etmeden yollara düşeceğiz.hepinizi çok seviyorum başım çok ağrıdı yatayım da geçsin hayırlı geceler.Allaha emanet olun.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben cıkıyom sıze ıyıgeceler ..yarın bırde 23 nısan kutlaması bızım okulda aman nasıl gıdecem bu uykusuzlukla bakalım hafta sonu dıye cuma gunu yapıyolar 23 nısanı

OP
E

Elara

Misafir
bende bi terslik var galiba.nereye elimi atsam önce yeşillendiriyom sonra kurutuyom
ama en dayanıklı siz cıktınız valla bravo size
diger sitelerdeki arkadaşlarımla dagıldık gittikk

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

Tamam canim ya ben diger kizlarada her türlü espiriyi yapiyorum kaldiriyorlar sende kaldirirsin sanmistim pardon sana espiri yapma kontenjanim doldu birdaha olmaz...

Neyin anlamadim dur kiz tersini yapin diyip ayaklandirma bizi Admin agzimiza aci biber sürer yok yok siz ne derseniz biz artik onu yapacaz :iyyyy:

Geyik hariç her konuda esrpi yaparsın haskenacım kaldırırım başımla beraber geyiği hakaret olarak geçmişte canımı çok acıtan bir adam yapardı ve o lafı her duyduğumda o yıllara dönüp kötü oluyorum sıkıntıdan yine burnum kanamaya başladı aklıma gelince.seninle alakası yok canım.her konuda espri kaldırırım dediğim gibi bu hariç teşekkürler anlayışın için öpüyorum.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hay bendeki sansin,, git gel Umut Gemisine en hasas oldugu konuda benzetme yap pardon cicim bi daha olmaz hatta eni degistirecem ....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319

Ben ne istedigimizi yeterince yazdim sanirim.
alla allaa biz askermiyiz burda.altı üstü sohbet ediyoruz yaw.niye kasıyonuz bizi bu kadar

Siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bende bi terslik var galiba.nereye elimi atsam önce yeşillendiriyom sonra kurutuyom
ama en dayanıklı siz cıktınız valla bravo size
diger sitelerdeki arkadaşlarımla dagıldık gittikk

Elaracım dağılmamak için ne gerekiyorsa yapalım ben sizi çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum.sevgili adminin bu konuda bizi hoşgörüp bir orta yol bulacağımızı sanıyorum.Sevgili admin beni eskiden tanır ve çok iyiniyetli insanlar olduğumuzu tekrar ediyorum asla site içinde site oluşturma,grup kurma gibi bir niyetimiz yok olamaz da.öyle olsa topiğimize gelen kişilere merhaba demez konuşmazdık ama son zamanda yeni katılan çok üye arkadaşımız oldu herkese karşı iyi niyetli ve hoşgörülü olduğumuzu düşünüyorum.umarım orta yolu buluruz sevgili admin eşinize selamlar ve kızınızı öpüyorum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
senin şamsızlığın değil haskenacım şansızlık kadersizlik hepbende,asıl ben her yeri kurutuyorum.Geçmişteki acılarım farklı tesadüflerle hep yüzüme çarpılıyor zamanında ölmeyi çok düşündüm ama Allahın verdiği canı Allah alır inancım buna mani oldu,şimdi ise beni hayata bağlayan eşim ve kızım var yoksa çekilmezdi hayat...neyse boşver kötü oldum ben senin hiç bir suçun yok.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım sen bize telini ver özelden sıkıntuı olursa buluşmamız kolay olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar