OP
Elara
Misafir
- #27.221
Ana ilk defa birisi alinganlik yapti enler konusunda bence sana en alingan üye diyelim benide en geyik sectiler ne oldu incilerimmi döküldü du toplayayim bari....-rgulu
Ana ilk defa birisi alinganlik yapti enler konusunda bence sana en alingan üye diyelim benide en geyik sectiler ne oldu incilerimmi döküldü du toplayayim bari....-rgulu
peki tşkler
kıymayın bu kuzularaa
bak bernil ne kadar üzüldü gece gecee.1 yıldır hiç bu kadar üüzülmemiştirr:bebek:
he vvalla uyuyodur o sımdı mısıl mısıl neyse sabah sokolacaklar bunları okurken..BerniLin soktan uykusu kacti ana birde renginnn olaydi zor durdururduk bunlari basimiz yok biz nereye gidecez diye aglayip dururlardi .....:uzgun:
BerniLin soktan uykusu kacti ana birde renginnn olaydi zor durdururduk bunlari basimiz yok biz nereye gidecez diye aglayip dururlardi .....:uzgun:
al bendende o kadar valla ömer bu haskenayı cok degıstırdı cok
hASKENACIM HER KONUDA BÖYLE OLMAFIĞIMI BİLİYORSUN ŞİMDİYE KADAR HANGİ KOMNUDA ALINGANLIK YAPTIM,ELEŞTİRİYİ DE KAKDIRIRIM AMA GEÇMİŞTE BAŞIMA GELEN BİR OLAYDAN GEYİK LAFINA ALERJİM VAR HEPSİ BU...TELETUBBY BANA BIRAKMAZ EN ALINGANLIĞI MERAK ETME.
Üzülecek bir sey yok. Biz istiyoruz siz yapmiyorsunuz. Bence tersini yapin.
he vvalla uyuyodur o sımdı mısıl mısıl neyse sabah sokolacaklar bunları okurken..
hele umut valla bu saate fosur fosur uyuyodur yarın der bıze sımdı nasıl oturabılıyonuz dıye
Üzülecek bir sey yok. Biz istiyoruz siz yapmiyorsunuz. Bence tersini yapin.
Dahada bi güzellestim degilmi?:sila:
Tamam canim ya ben diger kizlarada her türlü espiriyi yapiyorum kaldiriyorlar sende kaldirirsin sanmistim pardon sana espiri yapma kontenjanim doldu birdaha olmaz...
Neyin anlamadim dur kiz tersini yapin diyip ayaklandirma bizi Admin agzimiza aci biber sürer yok yok siz ne derseniz biz artik onu yapacaz :iyyyy:
bende bi terslik var galiba.nereye elimi atsam önce yeşillendiriyom sonra kurutuyom
ama en dayanıklı siz cıktınız valla bravo size
diger sitelerdeki arkadaşlarımla dagıldık gittikk
Ben ne istedigimizi yeterince yazdim sanirim.Dahada bi güzellestim degilmi?:sila:
Tamam canim ya ben diger kizlarada her türlü espiriyi yapiyorum kaldiriyorlar sende kaldirirsin sanmistim pardon sana espiri yapma kontenjanim doldu birdaha olmaz...
Neyin anlamadim dur kiz tersini yapin diyip ayaklandirma bizi Admin agzimiza aci biber sürer yok yok siz ne derseniz biz artik onu yapacaz :iyyyy:
alla allaa biz askermiyiz burda.altı üstü sohbet ediyoruz yaw.niye kasıyonuz bizi bu kadar
bende bi terslik var galiba.nereye elimi atsam önce yeşillendiriyom sonra kurutuyom
ama en dayanıklı siz cıktınız valla bravo size
diger sitelerdeki arkadaşlarımla dagıldık gittikk
Bence bizdede pek güvenme