biliyorsun hakiki inci bölünerek cogalırr
sizde hamiş kaldıkca bölünecek yeni minik inciler dünyaya getirceksiniz inş:fındık::gulbis:
ayyy inşalllah ben demekki biraz büyük inciyim bi türlü bölünemedim :gul::gul::gul:
biliyorsun hakiki inci bölünerek cogalırr
sizde hamiş kaldıkca bölünecek yeni minik inciler dünyaya getirceksiniz inş:fındık::gulbis:
------------önerin için tşklerr
bakın siz detayları bilmediginiz için sorun oldu galiba
cinsiyet belirleme yöntemleri cok kapsamlı bi olay
5 mesajda yollıyabiliyorum.yani öle bi kac maddelik bişi degil.
ben bu yöntemleri sayfaya aktif katılan bişiler paylaşan insanlara gönderiyorum özelden.
aktif katılması derken zaten bi kac gün geldiginde benim için yeterli oluyor hemen yolluyorum mesajları.cünkü ortada büyük bi emek var.ve öle hazıra konmaya karşıyım
insanlar bu yöntemlerin hepsini bildikelrinden yöntemlerden bahsetme geregi duymuyoruz biz sayfada.
sadece takılanlar olursa sayfada soru soruyor bizde cvp veriyoruzz
bide hamişlik için deneme yapan arkadaşlar uyguladıklarını yazıyorlar sayfada.
yani iş böle olunca burda sohbet olması kacınılmaz oluyor
o nedenle tekrar yöntemlerle ilgili konu acmayı ben kendi adıma düşünmüyorum.acmak isteyen arkadaşımada saygı duyarım.
her sitede zaten cinsiyetle ilgili sayfalar var
biz böle bi sayfa acsak bi faydası olmıcak kimseyee.
insanlar bizim sohbetimiz için geliyorlar burayaa
aramızda yeni üye olup hamile arkadaşlar var mesela.yada hem kızı hem oglu olup tekrar bebek düşünmeyen arkadaşlarda varr
onlar buraya yöntem içinmi geliyorlar yani??
alakası yok.... burdaki sohbete geliyorlar.
Bugün yine herkes sus pusss:acep::acep:
:dedikodu:insanda konuşcak hevesmi bırakıldı
aaa ne var cnm bunda biz ne yollardan geçtik
adımız değişir ve devam ederiz kızlar tam yol ileri :sirin:
kızlar hepinize günaydın ortalık karışmış ama olsun sohpet bölümüne taşınalım nolucak
eee ne olacak topiğin adı kesinleştimi _?
adınızı değişmeyin ben sizi bulamam ama üzülürüm sonra yerimde oturup sizi okuyamam kii...
------------
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde 'arama motoru'nda buldum sayfayı..Diğer sitelerden daha ayrıntılı ve samimi geldiğiniz için katıldım..Düşük yaptığımdada ilk burada paylaşma ihtiyacı hissettim herkes biribirin BACI kabul ettiğnden paylaşımlar her yöne yayılmış..Burada herkes birbirinin sorununa araştırması ve tecrübesiyle çözüm olmaya çalıştıkça aile olup büyümüş...Bende kız istiyenlerdenim geçmişi okurken SUDEFED içilmesi gerektiği konuşulmuş doğal olarak ne olduğunu anlayamadım..Sorup-öğrenmek istediğimde GEYİK mi yapmış olacağım:acep:
aaa ne var cnm bunda biz ne yollardan geçtik
adımız değişir ve devam ederiz kızlar tam yol ileri :sirin:
------------
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde 'arama motoru'nda buldum sayfayı..Diğer sitelerden daha ayrıntılı ve samimi geldiğiniz için katıldım..Düşük yaptığımdada ilk burada paylaşma ihtiyacı hissettim herkes biribirin BACI kabul ettiğnden paylaşımlar her yöne yayılmış..Burada herkes birbirinin sorununa araştırması ve tecrübesiyle çözüm olmaya çalıştıkça aile olup büyümüş...Bende kız istiyenlerdenim geçmişi okurken SUDEFED içilmesi gerektiği konuşulmuş doğal olarak ne olduğunu anlayamadım..Sorup-öğrenmek istediğimde GEYİK mi yapmış olacağım:acep:
nerdesesin kız sennn
Elara ve incileri
diger taraftan kovuldugumuzda baya üzülmüştün,şimdi alıştın dimi
ekşınnn oluyorrr böle şeylerrr
valla ya sanki evimden barkımdan kovulmuş sokakta gibiydim bende ne safmışım :gul::gul:
cnm sen düşükmü yaptın?gecmiş olsun.ben bi kac gün okuyamamıştım gecmişi kacırdım galiba.
oglun var sanırım,kac tane?
umut ve incileride olabilir
yada başka üyenin ismide olabilirrr hiç farketmezzz
kızlar ne olsun başlıgımız???
elara ve incileri nasılll:zuzu:
bence sohpet bölümünede taşınsak başlık konunun içeriğine uygun olsun yani sonuçta bizim ne amaçla girip burda buluştuğumuz ortada onu anımsatacak bir başlık olsun
diger taraftan kovuldugumuzda baya üzülmüştün,şimdi alıştın dimi
ekşınnn oluyorrr böle şeylerrr
cnm sen düşükmü yaptın?gecmiş olsun.ben bi kac gün okuyamamıştım gecmişi kacırdım galiba.
oglun var sanırım,kac tane?[/
-------
Evet 10 Nİsanda düştü..3 tane oğlum var..
mesela????
"cinsiyet belirleme yöntemleri sohbet" başlıgı olsa sorun olmaz galiba.