Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

blg_76

Misafir
nasıl bi zihniyet bu ya
sanki ekmeginiiz aşınızı onlarmı veriyorda millete dert oluyor
hayırlısı olsun hakkında.sen ve ailen bebek istiyorsanız başkasına laf düşmez
sen bi kac ay bekle bence.ben sana yolarım uygulayacagın şeyleri Allahta nasip ettiyse lur inş bi kızın
bu düşük yaptıgın hamişliginde bişier denedinmi?
-------------------
İş güzarlık milletinki. yediklerime dikkat etmeye çalıştım yeşillik,süt ürünlri kesin o ay olcak düşüncesi yoktu ama yumrtlamdan 2 gün önce oldu başka bir şey bilmediği için denemedim..İnşallah Rabbim her kesin gönlündekini verir..:cee

OP
A

asidemet

Misafir
ayyyy asii su kaynana yorumuna iki saattir guluyorumm esim beni yicek gibi bakiyoo o kahkaha ne dercesinee ayy gozlerim yasardiiiiii
ayy valla benim kaynana öyle elide dilide uzun:3::3::3:
Neymis kiz fazla yanimiz .....:sirin:
:2::2::2::2::2:
cinsiyetten çok sohbete dönmüş bence site içinde site kurulmuş gibi
neden böyle düşündüğünü anlamış değilim :sila::sila:sanki kötü bişey yapıyoruz burda
canım benı en çok mutsuz eden ne olur biliyonmu burdaki arkadaşları kaybetmek inan içim doldu ağlıyorum
ağlama bitanemmm kıyamam sana
Sen yokken BerniL cok korktu...:ninni:
sen korkuttun onu değilmi eloş yok diye
sagol elaracım ..eee haskenacım başsız hocbırsey olmaz bılıosun cnm
kız +18 yasakkkkk:1::1::1::1:
Bilmezmiyim sus kiz +18 baglama simdi beni....:eek:ky:
sakin sakin otur oturduğun yerde -rgulu-rgulu
Ne aydan aya cok bize yillik neyimize yetmiyor ....diyor +18 i gecici bir süreligine kapsama alani disina aliyorum.....Yoksa beni alacaklar....:iyyyy:
:zopa::zopa::zopa::zopa:
Evet geyik bölümüne sayfa acsaniz fena olmaz yani.
:zuzu::zuzu::zuzu::zuzu::zuzu::zuzu::zuzu:
Ahanda geldi en geyik üye konuya dan diye daldi 1 dak sonra ortadan yok olur....Acaba baska topiklerdemi geziyorda arada ugrayip bi yaptim ettim pisirdim diyip gidiyor.....:ayk:
kız dur beliki devam eder dedim etmişte
Haskenacım beni koyduğun kategoriye saygım sonsuz ama geyik gererksiz ve boş muhabbet yapan gibi geliyor bana en azından argo bir tabirdir geyik ve biz o anlamda kullanırız.ÇOK ŞÜKÜR HAYATIMDA HİÇ BOŞ VE GEEKSİZ SIRF MUHABBET OLSUN DİYE MUHABBET YAPMADIM.NE KİŞİLİĞİME NE YETİŞME TARZIMA YAKIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ŞAKACI OLMAK YA DA HOŞ SOHBET OLMAK BANA DAHA HOŞ GELİYOR.HATTA BANA KALSA O KTEGORİ KALDIRILMALI KIRILANLAR OLABİLİR BENİM GİBİ...Evet ben girip yaptıklarımı sizlerle paylaşıyorum ama sizleri ailem gibi gördüğüm için rapor verir gibi geliyor belki size ama sizlerle herşeyimipaylaşmak hoşuma gidiyor.En hamarat kategorisine gurbeti koymuşsun sayfgı dutarım benim öyle bir iddiam ve derdim yok evet etrafımda çok becerikli bilinirim çalışmama rağmen 3 saat uyur her işimi yetiştirir üsütüne güzellik salonuna gider bakımı da yaptırır hatta arkadaşlarımla gezerim:)Yaptıkarımın resmini koymuyorum çünkü burada hamikle arkadaşların yeterinde konuşarak iştahını kabartıyoruz resim koyarak onları zor durumda bırakmak istemem bu 1... Eşim foto makinasını sürekli arazşde oldukları için götürüyor ve çekim yapıyor bu 2...cep telle çekmiyorum telim eski ve görüntü çok bulanık çıkyor bu 3...Benim bütün bu işleriyapıp yapmadığıma inanmak sana kalmış saygı duyarım bu 4...Herşeye rağmen hakımda tüm düşündüklerine rağmen ben seni çok seviyorum bu da 5...iyi geceler canım.
aaayyyyyy çok alıngansın banada dediler ben hiç üstüme alınmadım bak:eek:ky::eek:ky::eek:ky:
bakanlar kurulu bi toplansın ,oylamalar yapılsın , karar ne cıkcak bekleyip görcezz:eek:ky:
ok bu güzelmiş fıstık

egem

Daimi Üye
Tepki
517
tam bişey yazıyorum sistem beni anasayfaya atıyooo hayırdır inşallah:uzgun:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar ebnce bu enlere takılıp alınganlık yapmayın eylence olsun bi değişiklik olsun diye..
yoksa hepiniz çok değerli çok aklıbaşında çok iyi karakterde insanlarsınız.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hoşbulduk ezelcim iyiz ne olsun bu gün hava güzell bahar geliyo yavaş yavaş oğlumu biraz bahçeye çıkartırım belki birazdan

Tepki
92
Merhabalar, nasılsınız? internette sorun vargaliba bi türlü açamıyorum ilerlemiyo geçmişede bakamadım topiğin adımı değşiyo yerimi değişiyo neyse hayırlısı olsun

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sanırım herkez geçmişte...
oğlumu giydirip çıkalım biraz d vitamini alsın paşam..
öpüyorum sizii çokk

OP
O

ORKIDEM

Misafir
gunaydinnn kizlarrrr
dungece nin ardindan guzel bir gune baslamaniz umidiylee
bugun kocis evde SIKgiremeyebilirim
cok yazmayin heeee

OP
E

Elara

Misafir
-------------------
İş güzarlık milletinki. yediklerime dikkat etmeye çalıştım yeşillik,süt ürünlri kesin o ay olcak düşüncesi yoktu ama yumrtlamdan 2 gün önce oldu başka bir şey bilmediği için denemedim..İnşallah Rabbim her kesin gönlündekini verir..:cee

kız bebekte sık ilişki öenriliyor
yeşilliklerin genelide alkali oldugundan erkek bebek için ideal
ben sana liste yollıcam onları yemeye calışın eşinle
deneme yapacagın ay sat ına göre uygun günleir sölicem ben sana o şekilde deneme yaparsın
kız bebek için kakule milk ve asidemetten yardım alabilriisn ayrıca.

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ebnce bu enlere takılıp alınganlık yapmayın eylence olsun bi değişiklik olsun diye..
yoksa hepiniz çok değerli çok aklıbaşında çok iyi karakterde insanlarsınız.

ay bu enler konusununda cılkı cıktı zaten
başka yarışmalar yaparız

zaman geçtikçe bebeklerimin cinsiyetlerini çok merak ediyorum bendeee

bende cok merak ediyorums enin bebişleri
inş biri kızdır cnm

OP
E

Elara

Misafir
Merhabalar, nasılsınız? internette sorun vargaliba bi türlü açamıyorum ilerlemiyo geçmişede bakamadım topiğin adımı değşiyo yerimi değişiyo neyse hayırlısı olsun

h.g iyiyiz sagol sen nasılsın
doktora nezaman gitceksin?
özelden mesaj atmışsın en kısa zamanda cevaplıcammm listeye eklicem seni

OP
E

Elara

Misafir
demetcim naber.varmı bu ay belirti filan,umutlumusun?
koltuk örtüsü diktirdigim yerin adresini telini vercem sana aklımda cnm
ama nce benimkiler bi gelsin güzel olmuşsa sanada tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar