Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
F

fıstıkım

Misafir
selam kızlar nasısınız bütün gece rüyamda buradaki yazışmaları gördüm gece 3 e kadar okursam olacağı oydu elara koltuklarına örtümü diktiriyosun ben hazır aldım ama hep kayıyo hiç memnun değilim

OP
A

asidemet

Misafir
demetcim naber.varmı bu ay belirti filan,umutlumusun?
koltuk örtüsü diktirdigim yerin adresini telini vercem sana aklımda cnm
ama nce benimkiler bi gelsin güzel olmuşsa sanada tavsiye ederim

canım bu ay sanki kasıklarım daha çok ağrıyor birde yaaaaa altıma kaçırıyomuş gibi akıntım var bu neeeeee anlayamadım ama sol kasığıma bişeyler batıp batıp çıkıyor gibi son 1 haftam kaldı bakalım :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar nasısınız bütün gece rüyamda buradaki yazışmaları gördüm gece 3 e kadar okursam olacağı oydu elara koltuklarına örtümü diktiriyosun ben hazır aldım ama hep kayıyo hiç memnun değilim

:hihi: kabus görmüşsün ozaman
dünkü olaylar bi kabustu cünküüü

evet örtü diktirtiyorumm cnm.benimki giydirme şeklinde olacagı için kayma sorunu olmıcak
2 gün önce resimelrini koymuştum görmedinmi sen?

bide kanepelere diktiriyorum onunda ortasında lastik olcakmış artık nasıl olcakasa oda kaymayı engelliyormuşş

yarın gelcek örtüler cekerim resimelrini

OP
E

Elara

Misafir
canım bu ay sanki kasıklarım daha çok ağrıyor birde yaaaaa altıma kaçırıyomuş gibi akıntım var bu neeeeee anlayamadım ama sol kasığıma bişeyler batıp batıp çıkıyor gibi son 1 haftam kaldı bakalım :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

cnm akıntının cok olması büyük belirtii
dün biri yazmıştı tam hatırlamıyorum kim oldugunu.o da aynen senin dedigin gibi yazmıştı.altıma ıslatmışım gibi akıntım vardı o ay ögrendim hamiş oldugumu diyee

inşallah sende hamişsindirr

OP
A

asidemet

Misafir
cnm akıntının cok olması büyük belirtii
dün biri yazmıştı tam hatırlamıyorum kim oldugunu.o da aynen senin dedigin gibi yazmıştı.altıma ıslatmışım gibi akıntım vardı o ay ögrendim hamiş oldugumu diyee

inşallah sende hamişsindirr
inşallah ama bu akıntı kötü yawww sanki doğum öncesinde suyum boşalıyor gibi geçmez artık bu haftaaaa sabırsızlanıyorum yaaaa
ayrıca resimleri bende göremedim inşallah hoşuna gider gülegüle kullan
:hihi::hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
haskenaaaa senin nickinle smile olcakk gızzzz-rgulu
hangi smileyi istiyon???

umutun smilesi kesin bu olurdu :findik:
benimki :eek:ky:
renginn:hayir:
bernil :dertli:
ezel::eek:
tuby ::(
asidemet:sila:
v.s...

OP
F

fıstıkım

Misafir
:hihi: kabus görmüşsün ozaman
dünkü olaylar bi kabustu cünküüü

evet örtü diktirtiyorumm cnm.benimki giydirme şeklinde olacagı için kayma sorunu olmıcak
2 gün önce resimelrini koymuştum görmedinmi sen?

bide kanepelere diktiriyorum onunda ortasında lastik olcakmış artık nasıl olcakasa oda kaymayı engelliyormuşş

yarın gelcek örtüler cekerim resimelrini
hayır cnm görmedim benimde ortalarında kabartılı kumaş gibi bişiler var araya sıkışsın kaymasın diye ama benim koltuklardanda olabilir pek tutmuyo dün int den koltuk baktık biraz ikea falan çok pahalı bitek koltuk 1,5 falan benimkiler eskidi kızım sağolsun mahvetti çocuk ufakken örtü gerekli ben kullanmamıştım kötü oldu

OP
E

Elara

Misafir
hayır cnm görmedim benimde ortalarında kabartılı kumaş gibi bişiler var araya sıkışsın kaymasın diye ama benim koltuklardanda olabilir pek tutmuyo dün int den koltuk baktık biraz ikea falan çok pahalı bitek koltuk 1,5 falan benimkiler eskidi kızım sağolsun mahvetti çocuk ufakken örtü gerekli ben kullanmamıştım kötü oldu

bürümcek tarzımıydı senin örtüler???
bende almıştım bi ara senin dedigin gibi ortası ve yanlarında kabarık parcalar vardı
begenmedim anneme verdim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar