Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
F

fıstıkım

Misafir
Ya bende hicbir belirti yok akinti harici daha erken demi....

ben hamile kaldığım ay beyaz akıntı ve göğüslerimin yanlarında ağrı olmuştu çok çabuk başlamıştı belirtiler bu arada bünkü yazıların çok komikti yattım hala gülmeye devam ediyordum Allahta seni güldürsün inşşşşşşşş

OP
E

_eZeL_

Misafir
haskena ve ben iki ateş ölçme özürlü tam:zopa::zopa::zopa::zopa:lığız valla

bencede yani ne olacak başınızın ucuna dereceyi koyun her sabah saatinizi aynı saate kurun saat çaldığı gibi yataktan kalkmadan ateşi ölçün sonra isterseniz yine uyuyun bu kadar basiittt 6 - 8 arası bir saatte ölçülecek ateş ona göre

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
anammm ağır topum gelmişşş haskenaaaaa

Geldim geldim dünür.....:eek:ys:

eee yuh yani dün 1 bugün 2-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu

Cok mu sabirsizim kiz.....:nanik:

haskenaaaa senin nickinle smile olcakk gızzzz-rgulu
hangi smileyi istiyon???

umutun smilesi kesin bu olurdu :findik:
benimki :eek:ky:
renginn:hayir:
bernil :dertli:
ezel::eek:
tuby ::(
asidemet:sila:
v.s...

Ya seviyorum ben bu Admini sevgi dolu bir üye olarak bu smille uygun olurdu bana yoksa bunundami sahibi var:huhuu:

OP
F

fıstıkım

Misafir
bürümcek tarzımıydı senin örtüler???
bende almıştım bi ara senin dedigin gibi ortası ve yanlarında kabarık parcalar vardı
begenmedim anneme verdim:D

evet öyle diktirmeye uğraşmayayım diye almıştım ama pek iyi değil onlar kaydıkça eşim sinir oluyo

OP
A

asidemet

Misafir
bencede yani ne olacak başınızın ucuna dereceyi koyun her sabah saatinizi aynı saate kurun saat çaldığı gibi yataktan kalkmadan ateşi ölçün sonra isterseniz yine uyuyun bu kadar basiittt 6 - 8 arası bir saatte ölçülecek ateş ona göre
kız zaten ben 7:30da ayaktayım ah birde unutmasammmm

OP
E

Elara

Misafir

ben regli zamanı ölcmeyi unuttum
bugün reglim bitiyor yarın sabah bende ölcmeye başlıcam bakalım unutmazsam-rgulu <-- bu arad ben buna bayılıyorum

OP
E

Elara

Misafir
canım o umut ne anasının gözü o biliyormusun sen boşunamı kullandı sanki o smileyi bilerek kullandı cadı

:hihi:umuttan cadı olmaz yaw. o bence biz anlamayız diye koyduu onu.ama sen cadı hemen çaktın olayıı:D

Ya seviyorum ben bu Admini sevgi dolu bir üye olarak bu smille uygun olurdu bana yoksa bunundami sahibi var:huhuu:
admini sevmeyen hamiş kalamasın,mecburen sevecez yanii:zuzu:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben regli zamanı ölcmeyi unuttum
bugün reglim bitiyor yarın sabah bende ölcmeye başlıcam bakalım unutmazsam-rgulu <-- bu arad ben buna bayılıyorum

baş ucunuza saati kurarsanız her gece yatmadan saatin onun için çaldığını anlayıp direk elinize dereceyi alıyorsunuz öyle deneyin unutmazsınız

OP
A

asidemet

Misafir
evet şuanda sol kasığım batıyor sankim kızım ben burdayım anne diyor ayyyyyyyyy
negüzel geliyo insana kızım demek oğluma alıştıktan sonraaaaaaaaa kızımmmmmmmmm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sen ateş ölcmedin bu ay dimi?

Yok kiz 3 gün ölctüm biraktim ama canim ben nette okudum hic yataktan kalkilmayacak diye ben gece 3-4 defa kizimin üstünü örtmeye kalkiyorum dogru sonuc vermez diye biraktim ölcsemiydim acaba atesli hatunum ama esimden tescilli....:zonk:

haskena ve ben iki ateş ölçme özürlü tam:zopa::zopa::zopa::zopa:lığız valla

Bi sütcü bi patatesci kötü örnek oluyoz kiz ....-rgulu

ben hamile kaldığım ay beyaz akıntı ve göğüslerimin yanlarında ağrı olmuştu çok çabuk başlamıştı belirtiler bu arada bünkü yazıların çok komikti yattım hala gülmeye devam ediyordum Allahta seni güldürsün inşşşşşşşş

Rabbim hepimizi güldürsün gülüm bende gögüs agrisi yok ama sarimsi bir akinti var .....-ciko

Kiz gece kalkiyom diye ölcmedim tamam ne kiziyon yarindan sonra yine baslarim gecmi kaldim yoksa....:uzgun:

OP
E

Elara

Misafir
baş ucunuza saati kurarsanız her gece yatmadan saatin onun için çaldığını anlayıp direk elinize dereceyi alıyorsunuz öyle deneyin unutmazsınız

bacım ne saati yaw.
kocaya kahvaltı bile hazırlamıyorum ben bayadır.
giderken beni uayndırıyor tek gözüm kapalı ugurluyom adamı.
kocaya söleyim işe gitmeden benim ateşimi o ölcsün bari-rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar