Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
evet şuanda sol kasığım batıyor sankim kızım ben burdayım anne diyor ayyyyyyyyy
negüzel geliyo insana kızım demek oğluma alıştıktan sonraaaaaaaaa kızımmmmmmmmm

ay inşallah kızımmmm deyip öpüp kokladıgın günleride görürsün cnm
cokkk güzel kız annesi olmak ya.cok işveli cilveli oluyorlarr.

OP
E

_eZeL_

Misafir
bacım ne saati yaw.
kocaya kahvaltı bile hazırlamıyorum ben bayadır.
giderken beni uayndırıyor tek gözüm kapalı ugurluyom adamı.
kocaya söleyim işe gitmeden benim ateşimi o ölcsün bari-rgulu

sizin dötünüz yemiyor yani kısaca alt tarafı ağzına bir derece koyucaksın yine uyu sonra -kizgin

OP
A

asidemet

Misafir
ay inşallah kızımmmm deyip öpüp kokladıgın günleride görürsün cnm
cokkk güzel kız annesi olmak ya.cok işveli cilveli oluyorlarr.

inşallah canım yaaaa ben birinci hamişliğimi hatırlamadığım için şimdi en ufak bişeyde acaba diyorum!!!!!!!!!

OP
E

_eZeL_

Misafir
sen bu ay denicenmi?

evet canım denicem ateşimide ölçüyorum hergün gülen yüzümde var yarın doktorada gidiecem Allah kısmet ederse karbonatalı suyumada başladım yanlız şurubum bitti acile gidip yazdırıcam inşaAllah altınlarımıda takıyorum :D beşi biyerdeli donum ayağımda

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sayfa taşınmış hadi hayırlısı bakalım..oğlumla gezdik geldik uyudu şimdi..
bende size bakayım dedim biraz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu gün biraz başım ağırıyor kızlar neden acaba :uzgun:
inşallah artmaz sanırım hormonlardan

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet canım denicem ateşimide ölçüyorum hergün gülen yüzümde var yarın doktorada gidiecem Allah kısmet ederse karbonatalı suyumada başladım yanlız şurubum bitti acile gidip yazdırıcam inşaAllah altınlarımıda takıyorum :D beşi biyerdeli donum ayağımda

:gul::gul::gul::gul:

OP
M

minietek

Misafir
kızlarr neler olmuşş öle sabahtan berı hem iş hem okudum bitmiyooo sayfalarr birtürlüü

umut gemısı takılma canım yaa bana da 2 kısı en geyık yazmıss boşverr kötü bırsey değill
bir de her

minicim selam.kızmı dedi dr..allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.ama erken bence.bekle şekerim...
hayıurlısı inşallahh bu sabah yolda gelırken arabada prenses var yazısını gördüm bende kızım için yazcamm
mini cok erken bencedee
kızsada hayırlı olsunn,hayırlı edepli ahlaklı bi genc kız olur inş.
amin inşallah kesınlıkle erken hayırlsı olsun bakalım allahtan gelen kabulumuz sağlıklı olsunda
evet düşük riskim var.progestanı verdi.sabah akşam tok alıcam.vede folik..çok tuhafım ben kızlar.çok garibim.allak bullağım......
canım sana fıtıl olarak kullandırsa daha mantıklı bence çok az pembe sulu akıntı geldı onda bıle hem iğnesını oldum hemde sabah öğle akşam 200 mg progestan fıtıl kullandımm

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınn canım dikkat et kendınee
kız elara üstten bakınca ne bebeği gördü nede kese haftamı doğru bildi.5+4 dedi.alttan bakınca hem bebeği hem kalbini hemde haftasını gördü.bu kadarmı fark ederki.:deli:
benımde hep alttan baktı 8haftaya kadar nerdeyse
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..hepiniz iyisiniz inşallah ..ben ve kızım iyiyiz çok şükür..minietek doktor kıza benzetmiş hayırlı olsun..
amın canım inşallahh herkes ıcın
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim Allaha şükür doktordaydım bugün ve bana mümkünse bundan sonra bişey yeme dedi:kptmya::kptmya: çok kilo almışım 20 kilo oldu toplamda bebişde 2 kilo olmuş benden böyle sizler nasılsınız
maşallah canım ya çok almıssın yazın napcam ben kılolarla sıcakta inş çok almam
aa canım hayırlısı olsun ama erken bence..iyi bi usg ye gir kesinleştir bence için rahat etsin heycanlı beklemek zor oluyor..
inaşllah gönlündekii olur hayırlısı ile..

canım biz seninle aynı sayılırız...
ben ilk günden bu güne hep vajinal usg ile kontrol oldum bebekler kocamandı benim..kalp atışlarını da gördükgerçi benim 4 boyutlu usg..sakın dert etme içine kötü bişey düşürme canım beni her hafta çağırıyo kontrole haftada bir gidiyorum..
sık kontrol her zaman iyidir bu haftalarda...
ban çok zor geliyo düşünsene doktorum ailece görüştüğümüz eşimin çok yakın arkadaı..ve vajinal muayne çok zor oluyo benim için :acep: ama bebeklerim için daha sağlıklı böylesi..
inşallah sağlıkla gelir oğlunnn

canım bende çok zayıfım göbeyim de 7 haftalık hamile olmama rağmen dümdüz ama vajinal usg herzaman daha net sonuç verir ilk 8 hafta..
çok sağol canım hayırlsı ınsallah çarşamba çapa ya gıdıcem bakalım ne dıcekler o na göre renklı usg düşünüyorum
Mini caim doktor kiza benzetmis bebisini canim inanki kiz cocugu baska kizin tadi oglanin adi var benim düsüncem bu ben deneme yaptim biliyorsun bir kizim var diye birde erkek cocuk istiyorum ama kizim olsada hic üzülmem ay git magazalara kiz cocuk kiyafetlerine bak insanin 10 tane kiz dogurasi geliyor her anneye kiz cocugu sart kizlar cok özel bence bak oglu olan arkadaslara kiz annesi olmak icin ugrasiyor Rabbim hepsine tatirsin bu duyguyu bebegini saglicakla kucagina alirsin insaAllah senin icin ne hayirlisi ise o olsun hem biz buradayiz ikincide erkek olsun diye yöntem uygularsin bunda senin önceligin anne olabilmekti sana ve bebegine saglik diliyorum...
bencede canım evlat kız evladı işte benım kızımın abısı olsun dedım ama hayırlsı böleymıss çok sağoll inşallah ikincisi erkek olur bu kızsa bu erkekse ikinci kız olsun inşallah
en son girdiğimde bu yana 100 sayfadan fazla yazmışsınız kızlar.okuyamadım.kaçırdığım bi durum yok dimi...minicim dışında.ama mini bence sen bekle fazla alıştırma kendini..oğlan deseydi daha bekle derdim.kız içinde diyirim.zira ikiside içinde aslında çok erken.zaten kesin konuşmamış.benzetmiş.bazı dr büyük ihtimal lafını kullanır.seninkide öle demediyse bekle derim ben...
tamam canımm inşallah hayırlı sağlıklı olur yavrummm
kız erkek kurban olurum onun tırnağınaa
biz buraya geldikten sonra bircok yeni üye katıldı aramıza.hepside arama moturundan cinsiyet belirleme ilgilili yazı ararken denk geldiler
ilk geldigimizde misafir yokken sayfamızda şuan misafirler kaynıyor.2 sayfa okuduktan sonrada üye oluyorlar.

zaten bizim ilk sayfamıza bakan bu sayfada neler yapıldıgını ne konuşuldugunu anlarr ve o listeye girmeye calışır.hep böle olmadımı???

bizim bu başlık degiştiginde arama motorunda cıkmıcaz dogal olarak.buda beni hiç ilgilendirmiyor artıkk

sadece size yadımcı olsam yeter.yönetimin bizim sayfamız için üye beklentisi yoksa benim hiç olmaz...
hepimiz bırlıkte olalımda yer hıc farketmezzz yıllarca kopmayalımmm
---------
1 adet geçmesi gerekmiş.Ben kürtaj olmadım gerek kalmamış.Ama yinede Haziranda düşünüyorum..Bakalım kısmet..Aslında düşünmüyordum düşükten sonra ev ahalisi pek bi fazla etkilendiler..Küçük oğlum (4)hastaneye tahlile gittiğimde 'Anne kardeşimi hala bulamadınmı' dedi hastanede düştü sanıyor.. Bebeğe alışmadığımı düşünüyordum ama gün geçtikte hissetmeye başladım birde ben çok fazla tepki aldım kynvalide,elti,görümcek aynı binadayız.Görümcek bi şey demedi yüzüme ama arkamdan ne döndü bilmiyorum düşen parçaya bakıp kynvalide 'kız anam bu kııız'dedi benim canımı yakmak olsun 'Ne gerek vardı,nie yaptın 'diyenim çok oldu..Hatta oğlumu SINIFANASI bana ' oh iyi oldu çocuk senin neyine 'dedi şok oldum.Ama onlara inat ve çekirdek ailemin arzusuyla yeniden istiyorum Rabiim izin verirse...
-ciko
canım çok duygulandım allah sana sabır versın bır daha yaşatmasınn sağlıkla bebeğini kucağına al hamıle kalınca inşallahh
banada en geyik demişlerdi :acep::acep::acep:

banada bana daa

OP
L

Liza

Misafir
selam kızlar
geyikçi bölüme taşınmışsınız

benim iki oğul sahibi bir arkadaş hamileydi
kızı oluyormuş:)
6 aylıkken kız dendi acaba doğrumudurki diyo:D

Tepki
7
biliyorsunuz 10 haftalık hamileyim :) acayip derecede iştahım var 9-10 kilo aldım hamile kaldığımdan beri tombiş oldum yani, yüzüm falan toplandı sanki bi çirkinlik geldi gibi geliyor bana kilodan dolayı tabi, göğüslerim çok büyüdü ve ağrı var, göbeğim ileri doğru 5 aylık hamile göbeği gibi, kızıma hamileliğimin son ayları gibi aynı:) hiç midem bulanmadı tatlı isteğim yok başlarda eksi yiyordum şimdi o da yok sadece yemek yemek yemek etler köfteler :) sizce kızmıdır erkekmi :) bu ne biçim soru oldu ya

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
miniciğimmm ben kaçırmışımkusura bakma kızamı benzetti dr
eğer öyleyse bence bütün annelerin kızı olmalı zaten

kız yazını okuyunca aklıma geldi

bizde arbaya yazıyomuşuz içerde prens var diye
ayy bütün akrabalar der görmemişin şeyi olmuş diye :gul::gul:

OP
A

asidemet

Misafir
miniciğimmm ben kaçırmışımkusura bakma kızamı benzetti dr
eğer öyleyse bence bütün annelerin kızı olmalı zaten

kız yazını okuyunca aklıma geldi

bizde arbaya yazıyomuşuz içerde prens var diye
ayy bütün akrabalar der görmemişin şeyi olmuş diye :gul::gul:

ama koparamazlar kiiiiiiiiiii işte kız as bencede sen biz görmemiş olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar