3 oğlunmu var cnm allah bağışlasın
senin yöntemin varmı
yok vallah
3 oğlunmu var cnm allah bağışlasın
senin yöntemin varmı
Bi kosu gecmise gittim geldim ay cok yoruldum ya bi dinleneyim hepinizin cevabini verecem....:cikolata:
evet bernil ,haskenanın has kardeşi karışmazdı ne konuşup ettigimizee
banlama konusunda üstüne yoktu ama
dünürüm benimmmm
hayatım bende tuvalete kalkıyorum gece o kalkmayla bişey olmaz 2 saat içinde kalkmadıysan yataktan yanlış sonuç vermez
çünküseninle aramda batma mesafesi var kız :1::1::1:bana batalı çok oldu seninki yeni daha deliiiiiii
bu gün biraz başım ağırıyor kızlar neden acaba :uzgun:
inşallah artmaz sanırım hormonlardan
merhaba arkadaşlar
çünküseninle aramda batma mesafesi var kız :1::1::1:bana batalı çok oldu seninki yeni daha deliiiiiii
sizin dötünüz yemiyor yani kısaca alt tarafı ağzına bir derece koyucaksın yine uyu sonra -kizgin
evet canım denicem ateşimide ölçüyorum hergün gülen yüzümde var yarın doktorada gidiecem Allah kısmet ederse karbonatalı suyumada başladım yanlız şurubum bitti acile gidip yazdırıcam inşaAllah altınlarımıda takıyorumbeşi biyerdeli donum ayağımda
kız benimki batma değildir inşallahhh :acep:
gecmiş olsun ,hamilelikte başagrıısı oluyor cnmbu gün biraz başım ağırıyor kızlar neden acaba :uzgun:
inşallah artmaz sanırım hormonlardan
selam kızlar
geyikçi bölüme taşınmışsınız
benim iki oğul sahibi bir arkadaş hamileydi
kızı oluyormuş
6 aylıkken kız dendi acaba doğrumudurki diyo
biliyorsunuz 10 haftalık hamileyimacayip derecede iştahım var 9-10 kilo aldım hamile kaldığımdan beri tombiş oldum yani, yüzüm falan toplandı sanki bi çirkinlik geldi gibi geliyor bana kilodan dolayı tabi, göğüslerim çok büyüdü ve ağrı var, göbeğim ileri doğru 5 aylık hamile göbeği gibi, kızıma hamileliğimin son ayları gibi aynı
hiç midem bulanmadı tatlı isteğim yok başlarda eksi yiyordum şimdi o da yok sadece yemek yemek yemek etler köfteler
sizce kızmıdır erkekmi
bu ne biçim soru oldu ya
3 erkek cocuguda zor oluyordur ya.3 gelinle ugraşmak zor olsa gerekyok vallahys:
baska yarismalarida yapinca hep beraber yapiyoruz aranizda yapmak yok tamammi:zuzu:
zaten su anda 1.en sik hamile yarismasi var aranizda hamis olan varsa katilabilir
zor ama 3 gelinle ugrasmicamcnm kişiye göre degişiyor
bioya bakmıştım dimi sana
sana zahmet sen bana yine bilgilerini yaz özelden yolla seni ekleyim listeye
sat
adet döngün
ilişki günlerin
dogum tarihin
3 erkek cocuguda zor oluyordur ya.3 gelinle ugraşmak zor olsa gerek
Sevgili Admin ricami dikkate alip cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim benim ekstra istedigim bir smille baska bir arkadasin nicki ile var oldugu icin siz bana uygun smilleyi nickimle adlandirirsaniz sevinirim biraz deli,biraz cilgin birazda simarik bir smille olabilir yani tam benlik olur umarim dünkü espirili mesajlarimla sizleri kirmamisimdir sevgi ile kalin.....
sık kelimesi noktasız olcaktı dimii
zor ama 3 gelinle ugrasmicamky:
cocuklari evlendiriyim bende keyfime bakicam stres yapamam kendime onlar ne yaparsa yapsinlar arada torun severim olur
klavyemden yok o harf:findikim:
senin icin kötü bir kerem:3:
zor ama 3 gelinle ugrasmicamky:
cocuklari evlendiriyim bende keyfime bakicam stres yapamam kendime onlar ne yaparsa yapsinlar arada torun severim olur
ay o donunla hiç seksi degilsindir
kocan gülmüyormu seni öle görünce