Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bi kosu gecmise gittim geldim ay cok yoruldum ya bi dinleneyim hepinizin cevabini verecem....:cikolata:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
evet bernil ,haskenanın has kardeşi karışmazdı ne konuşup ettigimizee
banlama konusunda üstüne yoktu ama :D

Kiz sus derdimi acma Has kardesim o isleri birakti istifa etti bir butik otel aldi isletiyor yani meydani bana birakti istersen sende gel at kostururuz.....-rgulu

dünürüm benimmmm

Dur kiz Umut duymasin hala kizimi ogluna verecegimi sanip seviniyor hatun:panter:

hayatım bende tuvalete kalkıyorum gece o kalkmayla bişey olmaz 2 saat içinde kalkmadıysan yataktan yanlış sonuç vermez

Tamam kizma yapacam yarin sabah seni kiracagima kafami kirarim.....

çünkü:hihi::hihi::hihi: seninle aramda batma mesafesi var kız :1::1::1:bana batalı çok oldu seninki yeni daha deliiiiiii

Kiz bizim domatesler ayni zamanda dürtülmedimi?:acep:

bu gün biraz başım ağırıyor kızlar neden acaba :uzgun:
inşallah artmaz sanırım hormonlardan

Canim ben senin ikizlerden birini kiz gibi hissediyorum ayrica eger güneste kaldiysanda basin agriyabilir tam öglen zamani cikma disari birde bol sivi tüket gecmis olsun canim uzan dinlen ....

merhaba arkadaşlar

Merhaba hosgeldin.....

OP
A

asidemet

Misafir
öncelikle canım tomatislerimiz aynı zamanda dürtülmedi bu 1
umut hiç heveslenmesin bu 2
bilmem artık bu sana neyi hatırlatuyor buda 3

OP
E

Elara

Misafir
çünkü:hihi::hihi::hihi: seninle aramda batma mesafesi var kız :1::1::1:bana batalı çok oldu seninki yeni daha deliiiiiii

batalı degil dürtüleli:D

sizin dötünüz yemiyor yani kısaca alt tarafı ağzına bir derece koyucaksın yine uyu sonra -kizgin

-rgulu

evet canım denicem ateşimide ölçüyorum hergün gülen yüzümde var yarın doktorada gidiecem Allah kısmet ederse karbonatalı suyumada başladım yanlız şurubum bitti acile gidip yazdırıcam inşaAllah altınlarımıda takıyorum :D beşi biyerdeli donum ayağımda
:hihi:ay o donunla hiç seksi degilsindir
kocan gülmüyormu seni öle görünce:D

kız benimki batma değildir inşallahhh :acep:

varmı hala batma sancı filan?

OP
E

Elara

Misafir
bu gün biraz başım ağırıyor kızlar neden acaba :uzgun:
inşallah artmaz sanırım hormonlardan
gecmiş olsun ,hamilelikte başagrıısı oluyor cnm

selam kızlar
geyikçi bölüme taşınmışsınız

benim iki oğul sahibi bir arkadaş hamileydi
kızı oluyormuş:)
6 aylıkken kız dendi acaba doğrumudurki diyo:D

kızda yanılma olmuyor pek.Allah gönlüne göre vermiş ne güzel

OP
A

asidemet

Misafir
kızda yanılma olmuyor derken kordon bağı bazen pipi gibi duruyormuş ama inşallah benim kızım birkerede tam gösterir sonra istediği kadar saklasın

OP
E

Elara

Misafir
biliyorsunuz 10 haftalık hamileyim :) acayip derecede iştahım var 9-10 kilo aldım hamile kaldığımdan beri tombiş oldum yani, yüzüm falan toplandı sanki bi çirkinlik geldi gibi geliyor bana kilodan dolayı tabi, göğüslerim çok büyüdü ve ağrı var, göbeğim ileri doğru 5 aylık hamile göbeği gibi, kızıma hamileliğimin son ayları gibi aynı:) hiç midem bulanmadı tatlı isteğim yok başlarda eksi yiyordum şimdi o da yok sadece yemek yemek yemek etler köfteler :) sizce kızmıdır erkekmi :) bu ne biçim soru oldu ya

cnm kişiye göre degişiyor
bioya bakmıştım dimi sana
sana zahmet sen bana yine bilgilerini yaz özelden yolla seni ekleyim listeye

sat
adet döngün
ilişki günlerin
dogum tarihin

3 erkek cocuguda zor oluyordur ya.3 gelinle ugraşmak zor olsa gerek :)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
cnm kişiye göre degişiyor
bioya bakmıştım dimi sana
sana zahmet sen bana yine bilgilerini yaz özelden yolla seni ekleyim listeye

sat
adet döngün
ilişki günlerin
dogum tarihin

3 erkek cocuguda zor oluyordur ya.3 gelinle ugraşmak zor olsa gerek :)
zor ama 3 gelinle ugrasmicam:eek:ky:
cocuklari evlendiriyim bende keyfime bakicam stres yapamam kendime onlar ne yaparsa yapsinlar arada torun severim olur

OP
E

Elara

Misafir
Sevgili Admin ricami dikkate alip cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim benim ekstra istedigim bir smille baska bir arkadasin nicki ile var oldugu icin siz bana uygun smilleyi nickimle adlandirirsaniz sevinirim biraz deli,biraz cilgin birazda simarik bir smille olabilir yani tam benlik olur umarim dünkü espirili mesajlarimla sizleri kirmamisimdir sevgi ile kalin.....

haskenaaaaa-rgulu<--- bu smilenin ismi yok cnmm
sanada uyuyorrr
ben bayılıyorum bunaa

OP
E

Elara

Misafir
zor ama 3 gelinle ugrasmicam:eek:ky:
cocuklari evlendiriyim bende keyfime bakicam stres yapamam kendime onlar ne yaparsa yapsinlar arada torun severim olur

evet haklısın ama işte olmuyor cnm ya.illaa bi ucu dokunuyor anneye babayaa
inş hayırlı gelinlerin olurrr

OP
E

_eZeL_

Misafir
:hihi:ay o donunla hiç seksi degilsindir
kocan gülmüyormu seni öle görünce:D

ay sorma daha dün gece fiki fikiye giriştik karanlıkta kocam benim beşibiryerdeli donumu çıkardı sonra don çıngır çıngır ses çıkarmaya başladı ikimizde tutamadık güldük manyak karııııı diyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar