Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
diger taraftan kovuldugumuzda baya üzülmüştün,şimdi alıştın dimi:hihi:
ekşınnn oluyorrr böle şeylerrr

cnm sen düşükmü yaptın?gecmiş olsun.ben bi kac gün okuyamamıştım gecmişi kacırdım galiba.
oglun var sanırım,kac tane?[/
-------
Evet 10 Nİsanda düştü..3 tane oğlum var..

hımm maşallah Allah bagışlasınnn
ne zaman düşünüyrosun tekrar.düşükten sonra belli bi süre lazım sanırım.

Tepki
44
sende yerinde oturup okuma ama
konuş bizleee
sanki gizli biri bizi iziliyo gibi geliyo insana -rgulu

ben de yazmak paylaşmak istiyorum ama evde internet yokk iştede kıskanç arkadaşlarım beni müdüre şikayet ediyorlar yoksa yazmamm mı adımıda değşmem lazım onlar adımı ve yazdığım siteyi gördüler uyarı alınca bende yazmıyorum. iş saatinda chat yapıyormuşum chat yasak ama okumak yasak değilll :nanik::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
---------------
Hayır yani zaten SOHBET etmeden anlatılamazki ..Sen naptın,ne uyguladın,tuttumu al işte yine sohbet oldu...

:D hani biz başka şeylerde konuşuyoruz ya.
yemek tarifleri,cocuklar kocalar v.s gibi
onlar konu dışı oldugu için böle tepki oldu

başlıgımızın sonuna sohbeti eklersek sorun kalmaz umarım.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben de yazmak paylaşmak istiyorum ama evde internet yokk iştede kıskanç arkadaşlarım beni müdüre şikayet ediyorlar yoksa yazmamm mı adımıda değşmem lazım onlar adımı ve yazdığım siteyi gördüler uyarı alınca bende yazmıyorum. iş saatinda chat yapıyormuşum chat yasak ama okumak yasak değilll :nanik::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

bnece istersen yazarsın cnm
vlla bizim burdada herşey yasakkkkkkk:sirin::sirin:

Tepki
44
:D hani biz başka şeylerde konuşuyoruz ya.
yemek tarifleri,cocuklar kocalar v.s gibi
onlar konu dışı oldugu için böle tepki oldu

başlıgımızın sonuna sohbeti eklersek sorun kalmaz umarım.
bence ismi zaten var ya sizi böyle bulmuştum admine yazın bakalım sonuna bunu ekleyince yine aynı sorunlar olurmu . siz bi önerin bakalım...

OP
E

Elara

Misafir
:D evet haklısın
sen ne zaman başlıcan denemelere
diet filan yapıyonmu

OP
E

Elara

Misafir
bence ismi zaten var ya sizi böyle bulmuştum admine yazın bakalım sonuna bunu ekleyince yine aynı sorunlar olurmu . siz bi önerin bakalım...

adminde bu sayfayı takip ediyor iki gündür,okur yazdıgını merak etme cnm
buranın bagımlıısı olmasa bari,konuştugumuz şeyler malummm:zuzu:

OP
B

blg_76

Misafir
hımm maşallah Allah bagışlasınnn
ne zaman düşünüyrosun tekrar.düşükten sonra belli bi süre lazım sanırım.

---------
1 adet geçmesi gerekmiş.Ben kürtaj olmadım gerek kalmamış.Ama yinede Haziranda düşünüyorum..Bakalım kısmet..Aslında düşünmüyordum düşükten sonra ev ahalisi pek bi fazla etkilendiler..Küçük oğlum (4)hastaneye tahlile gittiğimde 'Anne kardeşimi hala bulamadınmı' dedi hastanede düştü sanıyor.. Bebeğe alışmadığımı düşünüyordum ama gün geçtikte hissetmeye başladım birde ben çok fazla tepki aldım kynvalide,elti,görümcek aynı binadayız.Görümcek bi şey demedi yüzüme ama arkamdan ne döndü bilmiyorum düşen parçaya bakıp kynvalide 'kız anam bu kııız'dedi benim canımı yakmak olsun 'Ne gerek vardı,nie yaptın 'diyenim çok oldu..Hatta oğlumu SINIFANASI bana ' oh iyi oldu çocuk senin neyine 'dedi şok oldum.Ama onlara inat ve çekirdek ailemin arzusuyla yeniden istiyorum Rabiim izin verirse...
-ciko

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="4"]
[sıze="3"]

tabi tabi gece geç sattlere kadar oturursanız konuşamazsınız :hihh:[/sıze]

gız gece super oluyo iş guc yok :dcocuklar uyuyo adamında işi vardı dun gece calıstı evde isyerınden getırdıklerı dosyalar oyuzden bende rahattım[/sıze]

OP
E

Elara

Misafir
nasıl bi zihniyet bu ya
sanki ekmeginiiz aşınızı onlarmı veriyorda millete dert oluyor
hayırlısı olsun hakkında.sen ve ailen bebek istiyorsanız başkasına laf düşmez
sen bi kac ay bekle bence.ben sana yolarım uygulayacagın şeyleri Allahta nasip ettiyse lur inş bi kızın
bu düşük yaptıgın hamişliginde bişier denedinmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar