Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar doktorumuzun %80 kızı oluyor bu gün 4 boyutlu ve renkli ayrıntılı usg ile tam 1 saat bakmışlar :(
çok üzüldüm çok istemişlerdi..
hayırlısı inşallah kızları üçlediler :kokos:

Olsun canim ya haklarinda böyle hayirliymis saglicakla alsin annesi babasi kucagina .....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Mini caim doktor kiza benzetmis bebisini canim inanki kiz cocugu baska kizin tadi oglanin adi var benim düsüncem bu ben deneme yaptim biliyorsun bir kizim var diye birde erkek cocuk istiyorum ama kizim olsada hic üzülmem ay git magazalara kiz cocuk kiyafetlerine bak insanin 10 tane kiz dogurasi geliyor her anneye kiz cocugu sart kizlar cok özel bence bak oglu olan arkadaslara kiz annesi olmak icin ugrasiyor Rabbim hepsine tatirsin bu duyguyu bebegini saglicakla kucagina alirsin insaAllah senin icin ne hayirlisi ise o olsun hem biz buradayiz ikincide erkek olsun diye yöntem uygularsin bunda senin önceligin anne olabilmekti sana ve bebegine saglik diliyorum...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Slmm kızlar nasılsınız ben iyyim Allaha şükür doktordaydım bugün ve bana mümkünse bundan sonra bişey yeme dedi:kptmya::kptmya: çok kilo almışım 20 kilo oldu toplamda bebişde 2 kilo olmuş benden böyle sizler nasılsınız

bebeğin kilosu cok ıyı cnm 3 bucuk kilodan asagı dogmaz boyle olursa

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
elara bişi sorcam canım yolk kesesiyle cinsiyet arasında bi bağlantı olabilirmi.benim eşşek kadar bi yolk sacım var:hihi:
kızımda niye görünmemişti bu.kızlar sizde varmıydı bu yolk sac
bende hemen bebeğin sağında artaya doğru kenarı nokta gibi kese inde yuvarlak bi kese var.her gebelikte muhakkak vardır ama bu kadarmı sizdede.büyüklüğüne bişi demedi dr ama şimdiye kadar bu kadar belli bi yolk sac görmedim:deli:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sevili admin,,,
bu siteye üye olan insanların bütün konulara aktif olma gibi bi zorunluklarının olmadığını düşünüyorum..
mademki hepimiz aile görüyorsun ,belli kurallar çerçevesinde hangi konuşara yazmamaız gerektiğini seçme özgürlüğümüzün olduğunu düşünüyorum..
konuda cinsiyet belirleme ile ilgili paylaşımlarımızı bilgilerimizi tartışşıyoruz..taktir edersiniz ki sadece yöntem konuşup çıkmak hiç hoş olmaz..elbette hal hatır soracağız birbirimize...
burada uygun değilse konu geyik bölümüne taşınır..en fazla..
ama konulara aktif olmamız için zorlamaya çalışmak hoş olmaz bana göre...
iyi çalışmalar

OP
O

ORKIDEM

Misafir
yaprak maşallah bebeğine..kilo evet canım baya almışsın bundan sonra dikkat edersin güzelim..sıkma canını bol meyve sebze ye şeker va hamur işinden kaçın...
ben oğlumda 7,5 kilo almıştım toplamda..
ama ben hamile kalınca ciddi iştah problemi yaşıyorum sanırım pisikolojik

*egemcim doktorunuzun esi karbonatli vajinal dus yapmisti dimi baska neydi

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
en son girdiğimde bu yana 100 sayfadan fazla yazmışsınız kızlar.okuyamadım.kaçırdığım bi durum yok dimi...minicim dışında.ama mini bence sen bekle fazla alıştırma kendini..oğlan deseydi daha bekle derdim.kız içinde diyirim.zira ikiside içinde aslında çok erken.zaten kesin konuşmamış.benzetmiş.bazı dr büyük ihtimal lafını kullanır.seninkide öle demediyse bekle derim ben...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Egemcim, bana tuhaf gelen yani bu doktor kadın doğumcu. Yani ne bileyim bazı şeyleri, yöntem vs daha iyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Neyse nasibi oymuş diyelim. Sağlıkla olsun yavruları.

kendilerince uyguladılar canım yöntem..
ama garantisi nasıl olabilir olmayınca olmuyo
allah nasip etmeyince ne yapsan boş
yumura takibi flan yapmışlardı ..vaj.duş yaptılar..
ama nasip

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
sevili admin,,,
bu siteye üye olan insanların bütün konulara aktif olma gibi bi zorunluklarının olmadığını düşünüyorum..
mademki hepimiz aile görüyorsun ,belli kurallar çerçevesinde hangi konuşara yazmamaız gerektiğini seçme özgürlüğümüzün olduğunu düşünüyorum..
konuda cinsiyet belirleme ile ilgili paylaşımlarımızı bilgilerimizi tartışşıyoruz..taktir edersiniz ki sadece yöntem konuşup çıkmak hiç hoş olmaz..elbette hal hatır soracağız birbirimize...
burada uygun değilse konu geyik bölümüne taşınır..en fazla..
ama konulara aktif olmamız için zorlamaya çalışmak hoş olmaz bana göre...
iyi çalışmalar

doğru söleyeni 9 siteden kovarlar dermişim:sinifsinif:-rgulu:deli::ninni::gelbenimle::kayris:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kendilerince uyguladılar canım yöntem..
ama garantisi nasıl olabilir olmayınca olmuyo
allah nasip etmeyince ne yapsan boş
yumura takibi flan yapmışlardı ..vaj.duş yaptılar..
ama nasip

ee onlarda tutturamadıysa ben şimdiden ağlamaya başlıyım:3:
biz kendimiz takip ettik.onlar dr demekki bu işler kısmet demek her zaamnki gibi en doğrusu

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara bişi sorcam canım yolk kesesiyle cinsiyet arasında bi bağlantı olabilirmi.benim eşşek kadar bi yolk sacım var:hihi:
kızımda niye görünmemişti bu.kızlar sizde varmıydı bu yolk sac
bende hemen bebeğin sağında artaya doğru kenarı nokta gibi kese inde yuvarlak bi kese var.her gebelikte muhakkak vardır ama bu kadarmı sizdede.büyüklüğüne bişi demedi dr ama şimdiye kadar bu kadar belli bi yolk sac görmedim:deli:
benim de yolk keseleri çok belliydi her gebelikte oluyo bu yolk saç oluşması çok önemli sağlıklı gebeliğin ilk işareti
*egemcim doktorunuzun esi karbonatli vajinal dus yapmisti dimi baska neydi

yumurta takibi,vitamin falan almışlar..karbonatlı su bide..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ee onlarda tutturamadıysa ben şimdiden ağlamaya başlıyım:3:
biz kendimiz takip ettik.onlar dr demekki bu işler kısmet demek her zaamnki gibi en doğrusu

canım öyle düşünme nasip olmayınca sadece y leri göndersen içeri...tutmaz tutmaz yanii.allah nasip ederse olur canım..kaderine yazılmış olur inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar