cnm dıkkat et kendıne bebıslerınede sevındım massallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns...tansiyonum çok yükselmiş kızlar iyi ki gitmişim dr a bebeklerimi gördüm renkli usg de kocaman olmuşlar çok tatlılar
3 gün hiç kalkmadan yat dinlen dedi dr şimdide yatarak yazıyorum ama eşim leptobu uzaklaştır diyo...
biraz yatıp dnleneyim valla bi geldim dr dan sizi bulamayınca çok üzülmüştüm
bi ara foto da eklerim harika resimler aldık..
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
canım allah mı söyletti ne daha hamile olduğum bile belli değil ama yinede çok teşekkür ederim-------------
Allah tamamına erdirsin İnşallah darısı
3 oğluştan sonra benimde başıma...
çok geçmiş olsun canımkızlar ben iyice kötüoldum çok midem bulanıyo ve başım ağrıyo ıstifra da ettim korkmaya başladım eşimi aradım gelip alayım mı gelirmisin dedi...
ben de gelirim dedim bi yarım saat dr a gidip geleyim oğlum uyuyo yazen nurtan ablamız da burda uyanırsa ilgilenir.inşallah kötü bişey yoktur görüşürüz by-rgulu
senmi asosyalsin yerim seni asosyalim benüüüüüüüüümmmAy ani cikis yaptim kusura bakmayin kocisle kizimi parka gönderdim ben asosyal olmusum da haberim yok esim öyle diyo:zopa:
bekliyoruz bakalım fotolarını iyi olmana sevindim dinlen bolboltansiyonum çok yükselmiş kızlar iyi ki gitmişim dr a bebeklerimi gördüm renkli usg de kocaman olmuşlar çok tatlılar
3 gün hiç kalkmadan yat dinlen dedi dr şimdide yatarak yazıyorum ama eşim leptobu uzaklaştır diyo...
biraz yatıp dnleneyim valla bi geldim dr dan sizi bulamayınca çok üzülmüştüm
bi ara foto da eklerim harika resimler aldık..
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
sağol bernilcim yksek tansiyon deyince bende korktum inşallah bişey olmaz..
kız bebek için kakule milk ve asidemetten yardım alabilriisn ayrıca.
canım allah mı söyletti ne daha hamile olduğum bile belli değil ama yinede çok teşekkür ederim
----------------
Elara adlı üyeden alıntı
kız bebek için kakule milk ve asidemetten yardım alabilriisn ayrıca.
-------------------
Elara bana bu gün KIZ BEBEK için yardım ala bileceğimi söylediği için kızınız olacak sandım...
slm canım hayırdır senin haberin varmı göçtülermi burdanselam yaprak nasılsın canım..
kimsecik kalmadı çok üzgünümm
slm canım hayırdır senin haberin varmı göçtülermi burdan
Canım baktım ben oraya şimdi bi orkide gitmiş bide mini etek eminmisin herkesin oraya gittiğinden benim bildiğim elara oraya gitmez yaniee ne yapacağız şimdi..:acep: