Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
umut gecmıs olsun cnm ya uzulme degermı saglıgın hayatın daha önemlı lutfen daha fazla uzulme

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ıyı cnm sagol sen nasılsın özlledım valla ya ...yok anam yok hasgardasını begenmıyom:)

Kiz niye özlemislerdir seni ......Ben dün ziyarete gittim iyilerdi gidince selamini iletirirm....

nasıl ömerımız ne alemde?

Iyiyimde BerniL hic bir belirtim yok ya biraz kendime dert etmeye basladim acaba daha erken oldugu icin mi yoksa tuturamadikmi? Pazartesi bir hafta olacak....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kiz niye özlemislerdir seni ......Ben dün ziyarete gittim iyilerdi gidince selamini iletirirm....

Iyiyimde BerniL hic bir belirtim yok ya biraz kendime dert etmeye basladim acaba daha erken oldugu icin mi yoksa tuturamadikmi? Pazartesi bir hafta olacak....

cnm erkek bebısler genelde rahat oluyo bılıyon oyuzdendır ınss ..benım arkadas ogrendıgınde bır bucuk aylık hamıs hatta ustunede gormusdu ama hıc belırtı hıssetmemıs sımdı oglu olacak ıns senınde öle ıyı dusun ıyı olsun cnm bence ömer cıkdı yola rabbımın ıznı ıle ıns...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm erkek bebısler genelde rahat oluyo bılıyon oyuzdendır ınss ..benım arkadas ogrendıgınde bır bucuk aylık hamıs hatta ustunede gormusdu ama hıc belırtı hıssetmemıs sımdı oglu olacak ıns senınde öle ıyı dusun ıyı olsun cnm bence ömer cıkdı yola rabbımın ıznı ıle ıns...

Amin insaAllah canim Rabbim hepimize tatirsin o duyguyu canim renginnn in kizlarinin 23 Nisan gösterileri vardir belki ondan gelemiyordur Pazartesi gelir mutlaka ....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ne zaman test yapcan cnm bekleyecenmı gununu??

Canim benim gecen ay mantardan dolayi cok aralikli oldu reglim ya tam zamani bilmyiorum sadece deneme yaptigin günde 14 ekleyip regl gününü asagi yukari belirlesem sonrada 4 -5 gün gecse yapsam belli olur herhalde yani 5 Mayista felan belli olurmuki yani 5 Mayisa kadar regl olmazsam yaparim ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canim benim gecen ay mantardan dolayi cok aralikli oldu reglim ya tam zamani bilmyiorum sadece deneme yaptigin günde 14 ekleyip regl gününü asagi yukari belirlesem sonrada 4 -5 gün gecse yapsam belli olur herhalde yani 5 Mayista felan belli olurmuki yani 5 Mayisa kadar regl olmazsam yaparim ....

ay cnm ıns ya ıns hamıssındır ...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Aman BerniL ne alinti yapiyoz ya bacim nasilsa bizden baska yazan yok....Cumartesi ya herkes gezmede...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar nerdesiniz ya ulaşamadım kimseye ..
minicim sağol mesajını aldım msn im uzun zamandır açmadım için ne oldu bilmem açılmıyo
msn adresimi falan değiştirdim seni ekledim ...ne olduysa gene gitti..
şimdi face açmaya çalışıyorum size yollucam adımı soyadımı faceyi eklersin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
haskena bernil nasılsınız kızlar..:uzgun:
ne oldu bize nazar deydi sanırım

egem

Daimi Üye
Tepki
517
haskena deneme gününden 11 gün sonra kanda beta hcg çıkar canım

hayırlısı olur inşallah

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena deneme gününden 11 gün sonra kanda beta hcg çıkar canım

hayırlısı olur inşallah

Ay canim tam cikacakken gördüm msj selam vermeden cikmayayim dedim tamam canim 11 gün sonra baktirir insaAllah müjdeyide seninle paylasirim....Sen nasil oldun dün tansiyonun yükselmisti canim kendini yorma lütfen....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar